לגבי ההוספות שלך
למקרה שפספסת את כל הנושא של השרשור, התלונה היא לא על הנקיונות כי אני חושב שכל אחד מבין את הצורך בלנקות את המגורים והכיתות, במיוחד לאור העובדה שיש כל כך הרבה שוחרים שעדיין, לצערי הרב, לא הבינו את כל הקונצפט שעומד מאחורי פחי זבל או הידית להורדת מים בשירותים... הבעיה היא עם חברי מנגנון המשמעת והדרך שבה הם מבצעים את תפקידם, ובואו לא נסטה מן הנושא המקורי. הבעיה היא שחברי מנגנון המשמעת (שתודה, אבל תודה לאל, לא קיים באותו מערך שבו הוא קיים בחיל הים, למרות שמפקד גף י"א של היום הציע את ההצעה שנה שעברה) מבצעים את תפקידם בצורה שלא נסבלת, מתנשאת, מתלהבת ומעוררת שנאה, בצורה שחלק מהמדריכים אפילו לא מעיזים לעשות. ועוד משהו, מנגנון משמעת, להדגיש את המצטיינים בחברה, אני באמת נאלץ פה להחזיק את הצחוק שלי בפנים, כי מבזק חדשות לך, אז זהו שלא. מצטיינים חברתית... חחחחח.... באמת, עם כל הכבוד למנגנון הידוע לשמצה הזה, חוץ משיעור יסודי ביותר בניצול סמכויות, נתינת הטבות הנאה לחברים וקורס זריז בדפקנות, לא ייתן הרבה לאותם חניכים, לרוב עם בעיות משעמת ו/או לימודיות קשות. כל מה שמחפשים זה מישהו סמכותי שתחת פיקודו ההילטון/מגמה/וואטאוור יהיו נקיים והיכולת או חוסר היכולת שלו להיות מצטיין חברתי לא משחק יותר מדי תפקיד בקטע. ואם כבר אתה מביע עמדה, תעשה לעצמך כבוד, ותעשה הגהה בסוף.