נושא לדיון - הירוקים

שתיהיה בריא...

שאתה כותב, אתה כ-ו-ת-ב

לגבי ההוספות שלך

למקרה שפספסת את כל הנושא של השרשור, התלונה היא לא על הנקיונות כי אני חושב שכל אחד מבין את הצורך בלנקות את המגורים והכיתות, במיוחד לאור העובדה שיש כל כך הרבה שוחרים שעדיין, לצערי הרב, לא הבינו את כל הקונצפט שעומד מאחורי פחי זבל או הידית להורדת מים בשירותים... הבעיה היא עם חברי מנגנון המשמעת והדרך שבה הם מבצעים את תפקידם, ובואו לא נסטה מן הנושא המקורי. הבעיה היא שחברי מנגנון המשמעת (שתודה, אבל תודה לאל, לא קיים באותו מערך שבו הוא קיים בחיל הים, למרות שמפקד גף י"א של היום הציע את ההצעה שנה שעברה) מבצעים את תפקידם בצורה שלא נסבלת, מתנשאת, מתלהבת ומעוררת שנאה, בצורה שחלק מהמדריכים אפילו לא מעיזים לעשות. ועוד משהו, מנגנון משמעת, להדגיש את המצטיינים בחברה, אני באמת נאלץ פה להחזיק את הצחוק שלי בפנים, כי מבזק חדשות לך, אז זהו שלא. מצטיינים חברתית... חחחחח.... באמת, עם כל הכבוד למנגנון הידוע לשמצה הזה, חוץ משיעור יסודי ביותר בניצול סמכויות, נתינת הטבות הנאה לחברים וקורס זריז בדפקנות, לא ייתן הרבה לאותם חניכים, לרוב עם בעיות משעמת ו/או לימודיות קשות. כל מה שמחפשים זה מישהו סמכותי שתחת פיקודו ההילטון/מגמה/וואטאוור יהיו נקיים והיכולת או חוסר היכולת שלו להיות מצטיין חברתי לא משחק יותר מדי תפקיד בקטע. ואם כבר אתה מביע עמדה, תעשה לעצמך כבוד, ותעשה הגהה בסוף.

חתמ 191

New member
או קיי זה היה חזק ..

אז ככה אני הבנתי שזה לא קשור לשרשור אני סתם דיברתי בכלליות לגביי הדברים של החברה של מנגנון ... הבנתי ... ודיברתי .. וכן לידיעת החברים פה כן בוחרים את החברה המובחרים בשכבה לתפקידים האילו הריי למה יבחרו אותם ??? סתם ?? כי בא לסגל ????לא! --------------------------------------------------------------------- איפה המגבים !!! לאן כל המגבים נעלמו !! יעקוב!!!

החבר'ה המובחרים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אז"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוחרים את האנשים הכי סמכותיים למנגנון המשמעת, כאלו שיכולם לגרום בסופו של דבר להילטון להיות נקי. לא משנה איך, ולא משנה למה, רק שיהיה נקי, כאלו שיש להם פוטנציאל להיות מדריכים דפקנים, אם תרצה... כמעט כל חברי המנגנון שאני מכיר הם ממש, אבל ממש רחוקים מלהיות המובחרים הן מבחינה לימודית והן מבחינה חברתית. וחלקם הנכבד עושה את זה רק בשביל ההטבות שמגיעות עם הכותפות (כניסה חופשית לחדר אוכל, בית זונות בשבוע הר"מ וכאלו) וזה בהחלט מתבטא באופן ביצוע החובות שלא קשורות לפתקיד, לדוגמא הנוכחות שלהם בתורנויות בעלי התפקידים בחדר האוכל בשנה שעברה.

חתמ 191

New member
אבל זה מה שהתפקיד דורש

אתה לא חושב ? _____________________________________________________________________ המגבים ??? עוד פעם ???? יעקוב!!!!

ברור שאני מסכים איתך

שזו הדרישה העיקרית של התפקיד
אבל המרחק בין זה ולבין "המובחרים של השכבה" הוא רחוק מאוד. העובדה שאתה חושב שאלו באמת האנשים הכי טובים בשכבה היא באמת מגוחכת... ועצה אישית, במקום לכתוב את החתימה כל פעם אתה יכול לכתוב אותה בכרטיסאישי שלך וזהו...

תיכנס לכרטיסאישי שלך

תחפש את "לעדכון פרטים לחץ כאן", תלחץ ואז יש שמה מקום לרשום בו את החתימה...

baliti

New member
כמה נקודות:

1. אני שמח שאתה לא מכליל. 2. כל אדם בפני עצמו, כלומר, יש כאלו שמנצלים את המעמד- וזה די טבעי לבני אדם... 3. אני בכל זאת חושב שיש לך כח, בתפקידך, לשנות דברים או לפחות להעיר את תשומת הלב של האנשים המתאימים- אולי אפילו להציע איזו סדנא בנושא לכל בעלי התפקידים. 4. אל תשכח שבעלי הכותפות הירוקות מתנדבים לתפקיד ומן הראוי שהם יצ'ופרו על תרומתם-אז הם לא מנקים בהילטון, כסף קטן בהשוואה לאנרגיה שהם מוצאים עם התמודדות יום-יומית עם החב'רה שמוציאים להם את המיץ. 5. יחס גורר יחס- תחשוב על זה! 6. חופשה נעימה ותמשיך לבוא לבקר.

למעלה