נושא לא קשור..

סטפניה1

New member
נושא לא קשור..

היי כולם , החתולה של החצר שלי נפטרה והיא השאירה אחריה 4 גורים מקסימים. כולם מקסימים ומדהימים , לאחד מהם היתה דלקת בעינים וניקיתי לו אותם ואז הוא התחיל לראות ומאז הוא חושב שאני אמא שלו. אז הבעיה היא שיש לי כבר חתול (הראיתי לכן תמונות שלו) ואני צריכה למסור אותן לפני שאני אקשר אליהם יותר . התחלתי לפרסם מודעות באינטרנט ורציתי גם להציע לאחת/ד ממכם לזכות בחתול כזה מתוק. אז הנה תמונה של שלושה מתוכם , הרביעי הוא טריקולורי.

שושוצ

New member
איזה מקסימיייייםםם../images/Emo23.gif

ואני מצטערת על מות החתולה שלך... משתתפת בצערך
אחשוב ברצינות על אימוץ. עוד שבועיים אני מקבלת כלבה לתקופה קצרה (בייבי סיטר כשההורים שלה בחו"ל), אז אולי זה יהיה טו מאץ'... נראה.

סטפניה1

New member
אני אשמח לשמור לך אחד אם תרצי

אם זה קשה לך מדי בזמן שיש את הכלבה אז אני אשמח לשמור לך אחד (אם תרצי כמובן) עד שתתפני . לי לא חשוב לחכות , העיקר שבסוף יהיה להם בית טוב. אז תחשבי על זה וזה בסדר גם אם לא ...:)

ליMור

New member
מאז הצהרים אני בהתלבטות נוראית

הילדות שלי מצד אחד יתעלפו אם אביא להן חתולה הביתה מצד שני אני אתעלף בלי סוף מרב התקפות אלרגיה אני ממש ממש בדילמה חתולים לא יוצאים מהבית, נכון ?

RotemOsnat

New member
לימור-אם יש לך חצר החתול יכול להיות

בחוץ, לא כדאי לאנשים עם אלרגיה לגדל חתול בתוך הבית - הסוף יהיה שתצטרכו למסור אותו.

י ע ל י ק

New member
הם מתוקים לאללה ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif

אבל גם לנו כבר יש שלושה: שרוליק, שלמה ועליזה (בלי
הרע
) אז לא נוכל לצערי, לאמץ גם אל החמודים האלה.

סטפניה../images/Emo24.gif

מרגש אותי לקרוא את ההודעה שלך... צר לי על החתולה שנפטרה, גם לי יש חתול בבית ובנוסף לכך חתולי חצר שאני מאכילה.. ראשית, אני ממליצה לך לעקר/לסרס את מי שאפשר, כך שלא יתרבו גורים לחיי רחוב עצובים, נסי בפורומים גם ב
פורום זכויות בעלי חיים פורום צמחונות וטבעונות

RotemOsnat

New member
טריקולור זה תמיד ממין נקבה!

קחו בחשבון לפני שמוסרים/מאמצים

סטפניה1

New member
רותם

שכחתי להגיד שהתבלבלתי והרביעי הוא שחור אפור מפוספס, אבל כן הוא זאת היא . ואנשים שמאמינים בעיקור יכולים לעקר . יש סיבה אחרת שנקבה לא טוב? לי יש זכר בבית והוא משוגע (נראה לי דווקא בגלל שהוא זכר). קסם יונת שלום, תודה על רשימת האתרים פרסמתי כמעט בכולם.

קונקי1

New member
לפני שבועיים אומצנו ע"י כלבה שנעזבה

פשוט הלכה אחרינו שעה שלמה ואי אפשר היה שלא לתת לה להיכנס לשתות ולאכול בינתיים היא אצלנו למרות שהחתול ממש שונא את זה.... ולפי השמחה שהיא גורמת לכולם כנראה שגם תישאר.. ניסינו להחזיר אותה למקום ששם מצאה אותנו (אולי הבית שלה שם) כיכר רבין... אבל היא הפגינה שעמום ומידי פעם קפצה באושר לכביש (כך הבנו שהיא כנראה מכפר או מושב) כך שלצערי לא נוכל לעזור עם החתולים המקסימים בהצלחה

קונקייה חמודה מקסימה שכמותך

את תמיד מרגשת אותי בטוב לבך. וזה כל כך נכון שבעלי חיים הם אלו שבוחרים אותנו ולא אנחנו אותם. איזה מזל יש לכלבה הזאת שהלכה אחריכם, היא זכתה בפיס ! אתם נשמות טובות וטהורות, שעושות טוב לחיות. כייף לי לשמוע שיש אנשים כמוכם בעולם שמצילים ונותנים חיים לבעלי החיים! מחבקת אותך, וכמובן מתגעגעת תמרה

קונקי1

New member
תמרושקה קטנה ../images/Emo24.gif

בינתיים כפי שסיפרתי לסטפניה אתמול בעלי ירד לרגע וחשב שיהיה לה נעים להתאוורר שוב ויצא איתה ללא החגורה ואז היא פשוט רצה לה בשמחה וכנראה לא יודעת לחזור קראנו שרקנו חיפשנו (כולל היום בצער בעלי חיים) עצוב לנו
היא היתה כזאת טובה ושקטה מבוגרת כמעט מנומסת כולנו מקוים שמצאה אחרים שיטפלו בה טוב רק החתול שמח...
. גמני מתגעגעת מתי את מבקרת שוב?

../images/Emo54.gifהטריקולורית נקבה...../images/Emo108.gif

אבל את זה את בטח יודעת..רק הנקבות הן טריקולוריות. תנסי להחזיק אותה אצלך כמה חודשים לפחות 5,על מנת לעקר אותה כדי להמנע מהריונות מיותרים, גורים רעבים מצמאים או במקרה הגרוע מרוחים על הכביש..אני מציעה לך לפנות לאגודת חתולי הרחוב באזור מגורייך,הם יגיעו עם מלכודות ,יקחו חתולות לעיקור ויחזירו אותן למחרת. לך זה יעלה רק 50 שח(!!!) ותעשי מצווה גדולה. אני פונה בזאת לכל באי הפורום. אם יש באזור מגוריכם חתולים האכילו אותם. אל תתעלמו מהם. זו חיה שכל יום בחייה הוא השרדות. אם זה בחום המתיש ללא מים או בחורף הקפוא ללא קורת גג. האכילו אותם תנו להם קצת מים ואם תרצו להשקיע קצת יותר אכפתיות תרמו 50 שח כדי לעקר את הנקבות. אם יש צורך בעזרה אתם יכולים לפנות אפילו אליי ואקשר אתכם עם מי שמטפל בעניין. תודה ויום טוב נאוה. נ.ב. נותרו כרטיסים לערב "ARABISCO" שיתקיים בקברט מיראז' ב 27/8/06 יום א' והתכנית עמוסה... יהיה שמייח.. זיכרו: אם לא תגיעו פשוט לא תהיו.. להזמנות: 03-5019777 052-2457505

לנאוה - איזה ../images/Emo23.gif רחום יש לך

כל הכבוד לך שאת דואגת לחתולי החצר ואף מסבירה זאת לאנשים אחרים, שיפתחו את ליבם בפני החיות המתוקות והמיוחדות האלה. אמי היקרה שתח"י במשך 20 שנה ניהלה מעון לטיפול בחיות בעיר מגורינו. כל כך הרבה מעשי התעללות ראיתי בילדותי בבעלי חיים, אבל בזכות אנשים טובים חיים של כמה מהם ניצלו. בברכה תמרה

ליילה 1

New member
אכ נאוה מטפלת במסירות מופלאה../images/Emo101.gif

בכל חתולי הקנטרי שלנו
. מגיעה תמיד עם שקיות מזון, מאכילה אותם ודואגת להם לעיקור וטפול. לא רק נאה דורש, אלא נאה מקיים.כל הכבוד לך נאוה.

טוב אתמול הופעתי באור יהודה ו...

כשיצאתי נצמד אליי כלב פודל שחור
חמוד ועצוב.. טוב ברור שהוא אצלי כעת .. הוא היה מלא בפרעושים אז מצתי את עצמי מאבקת אותו ב 4 (!!!) בבוקר... וכבר היום על הסובוח' הוא היה במספרה אחרי גזיזה ומקלחת עסיסית... לאחר ביקור אצל הווטרינר מסתבר שהוא שייך למשפחה מקריית שמונה שמסרו אותו לטענתם למישהו מאור יהודה.. לאחר שיחה טלפונית עם הגברת החצופה היא תהיה בת"א עד יום חמישי.. נראה מה יהיה.. הוא חמוד נורא וקוראים לו סמיילי. הוא פודל שחור.. אמה מה.. לדעתי יש לו בעיית עיקול הוא מ פ ל י ץ ...
מה עושים??? אני בבעיה.מלחמת עולם עם 2 הביזונות... והפלצן הקטן הזה על הראש שלי שבוע לפני החפלה שלי.. ממש מ ה מ ם ..

ליילה 1

New member
תראי, הביזונות שלך

תשמחנה מאוד
, אם הוא ישוב לכור מחצבתו קרית שמונה ואני בטוחה שגם הוא יהיה מרוצה עד הגג,כלבים תמיד אוהבים לחזור הביתה.(ראי לאסי
שובי
הביתה
) להחזיק כלב בבית זה כבר ספור שונה שדורש הערכות מיוחדת ביחוד בבית שיש בו כבר שתי חתולות בוגרות.אז תחשבי
על זה. ולגבי החפלה שלך אני לא מודאגת , בטוח שיהיה כיף.

לנאווהל'ה היקרה

כמה טוב שהכלב הזה מצא אותך, ככה שעד שהוא יושב לבעליו הוא יהיה בבית חם ומוגן, רחוק מהכביש ומילדים מתעללים. תהיה לו קערת מזון ומים תהיה לו לטיפה ואהבה ולאחר שהוא יושב לבעליו אותך הוא יזכור כפית הכלבים עם כתר נוצץ על הראש ושרביט קסמים ביד השניה. יש כלבים (וגם אנשים) שנוחתים אצלנו ליום, לשעה, לדקה, לשנה זה אומר שהם היו צריכים להיות איתנו בדיוק את הזמן הזה, ולא יותר. כשהכלב הזה יחזור לבעליו את אולי תהיה עצובה בלבך אבל תזכרי שהכלב יהיה שמח לחזור לבעליו. אבל מה? ת'סתכלי טוב טוב על הבעלים ועל התגובה של הכלב למראיהם - האם הכלב שמח? - האם הכלב מכשכש בזנב? או שהוא מתחבא באיזו פינה ומסרב ללכת. אם התשובה חיובית, אז המליצי להם שישאירו את הכלב עצלך וזהו. כל הכבוד לך! מחבקת ומברכת אותך תמרה

למעלה