נושא כאוב...

ש חף

New member
נושא כאוב...

לפני שאני וX נפרדנו היינו החברות הכי טובות,חבורת "רווקות" - לאף אחת לא היה בן זוג. היינו נמצאות ביחד כמעט כל ערב ובסופי שבוע היינו יוצאות,רוקדות ושותות כאילו אין מחר. היה לנו את כל השבוע לדבר על הבחורים שהכרנו,החדשים והישנים. הייתה תקופה משוחררת,עם הרבה חוויות. שמרנו שאף אחד לא יתקרב יותר מדי - "מפחדות להתאהב" אמרנו אז. ואז אני הייתי הראשונה,חזרנו מחודש של שכרון חושים בחו"ל,כמובן עם הרבה אלכוהול ומסיבות והתחלנו לצאת,אחרי חודש כבר כולם ידעו שזה מקרה רציני. אחרי הגיעה אחת מאיתנו,התחילה לצאת עם בחור שהכרנו בטיול,היום הם גרים ביחד. השלישית מבינינו מצאה לה בחור והיא מאושרת. בקיץ ל' התחתנה אחרי שנה של אהבה עם בחיר ליבה. ואז מדיבורים על מסיבות דיברנו על "איזה מתנה את קונה לאמא של חבר שלך לחג?" או "איפה אתם אוכלים בשישי,אצלך או אצלו"? היה לנו טוב,אבל כמעט לא התראנו כל אחת הייתה במקום אחר לפעמים רחוק מאיפה שגרנו. ואז אני ו X נפרדנו והגיעו ימי שישי בודדים כשאני יודעת איפה החברות שלי,הן בדיוק איפה שאני הייתי אז כשכולם רצו לצאת ורק אני אמרתי שאני בסוף שבוע לא נמצאת בעיר. אני מבינה אותן,אני מפרגנת להן,אני יודעת מה זה להיות שם. אני מתגעגעת עכשיו,תמיד התגעגעתי פשוט היה מה שימלא את החלל הזה. כמובן שאנחנו בקשר,פשוט הדברים כל כך שונים עכשיו ולא שאני רוצה לחזור לאחור רק נדמה שאני חזרתי אחורה בזמן,רק לבד,יותר בוגרת ועם מן חלל ענק כזה שקשה לי איתו כבר הרבה זמן.

טל205

New member
אני כ``כ מבין אותך

כתבתי על זה בעבר בפורום. גם לי היו 2 חברים בלב ונפש.. כל היום ביחד.. כיום האחד נשוי והשני מאורס.. קשה לי מאוד.גם אני מרגיש שנשארתי לבד.(מלבד חבר אחד שנשאר שהכרתיו בין לבין) קשה. רק שתדעי שעם הזמן הכל חולף..

ש חף

New member
עם הזמן

כולם מסתדרים בזוגות,זה מה שקורה עם הזמן ואז אתה מרגיש מוזר וצריך להתרגל לפורמט החדש שבו החברים כבר בזוגיות משלהם והכל משתנה. קשה לי להתרגל למצב הזה אולי לא מתרגלים אף פעם פשוט צריך להתמודד...

יפה!

לפרוק זה חשוב. תחושת געגוע זה דבר טבעי ומובן והכי אנושי שיש.... "זמן, תן לי רגע לבד, לא לחשוב על אף אחד, זמן למחשבה..."
הזמן יעשה את שלו בנתיים אנחנו פה!

extream

New member
נו קוש אז מהר להתחיל לצאת ולבד

כי אז בטוח מכירים ואת זה את אמרת
וזו לא הקנטה אני דווקא מעריך אנשים שיוצאים לבד אני בעצמי עושה את זה הרבה ודווקא נהנה מזה אצלי זה ממש מבחירה אפילו כשיש לי בת זוג

מותר לי

New member
חברות...

אני תמיד לוקחת חברות כמשהו זמני. זמני זה יכול להיות שבוע, יכול להיות שנתיים ויכול להיות גם 30 שנה... גם אצלי קשרים התרופפו ונפסקו במירוץ החיים, החכמה היא כמו שאמרת- לא לחזור לאחור. שמרי קשר עם החברות אך בו בזמן המשיכי הלאה, תחפשי את החברות שאת כן יכולה להיות איתן. ויום אחד תמצאי את החצי שלך, ותשובי להציק להן

למעלה