נושא ישן

atidih1

New member
נושא ישן

כתבתי פעם על הנושא שאעלה כאן אבל הדברים שעליהם אכתוב חוזרים על עצמם מדי יום כך שאיני צריך לחשוש מהדימוי של מי שחוזר על עצמו שכאמור הם אפס לעומת הדברים שבגינם הם נכתבים. אני מבקש להעלות כאן, את התמונות של המון בחורות מצטלמות ששדיהן בחוץ או אם לא כן אין צורך בדמיון רב כדי לראותם. נכון שזה הטבע דאג שייישרד ולכן הדגש הוא על המשיכה בין המינים אם כי זה בדיוק כמו החיות - הללו רואים את הנקבה והופ עולים עליה הגם שצאציהם לא יודעים מי האבא שלהם. על הנשים אני מתפלא: ראשית, למה להיות דומים לחיות שהרי מעבר לשקרים שמדובר רק באופנה שירה וכיו"ב - שיאם של הדברים הם זיונים לשמם. שנית, כאשר נשים תופשות תפקידים כה חשובים ומצטיינים בכל תחומי החיים - החל ממנהלות מצליחות בתחומי ההייטק, דרך מנהלות בנקים וגמור באסטרונאוטיות וטייסות, מדוע אין הדגש מושם על כך? אגב, בהודעתי הקודמת היה שרשור ארוך ואחדות מהקוראות ממש נעלבו וקמו להצדיק עצמן, להן אומר: למה להתרגז, אם אתן מרוצות מהמצב, המשיכו רק למה לשקר ולכנות זאת בשמות כמו אופנה ושמות בומבסטיים אחרים? עתידי המנחם

maybesure

New member
לא הבנתי למה

צריך להעלות את הנושא כאן? מה לנו ולזה בכלל? (.)(.)

atidih1

New member
אחת השאלות המוזרות שאני קורא

האם את יודעת כמה דברים אני קורא שהלוואי ולא הייתי קורא? ובכל זאת (תקראי הרבה הודעות שאני כותב על האנטרנט). אז ראשית, לכל אחד הזכות לכתוב דברים שנראים לו חשובים. שנית, ייתכן שלך בהחלט המילים "מה לנו ולזה בכלל?" הם נכונים אבל באיזה זכות את יכולה לדבר בשם "לנו"? שלישית, נדמה לי שגם בפעם שעברה את היית הקול היחידי שהגיב מהר ובכעין תרעומת אז אני מצטער אם אני פוגע בך והאמיני לי שאין לי מטרה לפגוע באף אחד כי אם להעביר מסר שהוא חשוב לדעתי. עתידי המנחם

g u r a

New member
../images/Emo35.gif

גם אני חושבת כמו מייבי. מה לנו ולמה שכתבת..... נראה לי ששמת לך כמטרה להפיץ את המנטרה שלך, בכמה שיותר פורומים ללא כל קשר לנושאו. ואל תכעס, זו דעתי.

atidih1

New member
מכל מה שכתבתי

הבעיה היא רק הפורום, מעניין. אבל יש קשר לפורום כי מאחורי הדברים שמעסיקים את אותן בחורות (כולל כמו המגיבות כאן), זו מערכת היחסים בינו לבינה שמהם ההתפתחויות המוכרות וההמוניות שכה רבים עוסקים וחיים אתם כל הימים. ובאשר לקביעת הדיעה עליי, דומה (ולא כל כך דומה) שיש בעיה לא לי דווקא. עתידי המנחם

Tully Is Here

New member
עתידי

כל פעם שאני קוראת את ההודעות שלך אני מנסה להבין מה אתה רוצה ולמה אתה בעצם מפרסם אותן. ברור שהבעיה היא הפורום. אם אתה גם קורא פה קצת ולא רק מגיח מידי פעם לפרסם הודעות פרובקטביות, אז אתה יודע שכולנו פה עובדים על הזוגיות מהלב והנשמה ולא בפרובוקציות זולות. ואם יש כאלה שרוצות לחשוף את עצמן, שייבושם להן. תן לכל אחת לעשות מה שבא לה ושייהיה להן לבריאות. מפריע לך? אל תסתכל. תאמין לי שבחיי נתקלתי ביותר מגבר אחד שחשף בטן לתפארת, או חריץ או את גופו המשוער. אז מה? קמתי לצעוק בראש חוצות שגברים יתלבשו? לא. כמו שאני לא נמצאת איפה שלא נעים לי אני גם לא מסתכלת על מה שלא נעים. אולי כדאי גם לך.

atidih1

New member
נא לדייק

בפורום הזה, זו הודעה שנייה לאחר זמן רב ובהודעות אחרות, הסיפור אחר לגמרי. נראה לי לפי המגיבות שאני כמו נוגע בפצע רגיש אבל הנושא הוא לא שלי והרבה כותבים על כך. ובאשר "שכולנו פה עובדים על הזוגיות..." וכו' זכותכם אבל שלא לאבד את הראש והפרופורציה - גם לאחרים יש על הלב ולא רק כפי שאת קבעת שמי שהודעתו לא מוצאת חן בעינייך זה משום שהן זולות עם פרובוקציה, את לא חושבת לפעמים שיש גם דיעות אחרות? תחשבי על הדברים. ולגבי השאר, אולי בפורום זה התקבצו האנשים מסוגך וכאן המקום להיות יותר מעשי ולחפש פורום מתאים להעלות דברים שמחייבים תגובה עליהם, אולי אם כי אני לא בטוח. אגב, אחד הדברים (לא היחידי) שאני מרבה לכתוב עליו, זו ההזדהות האנונימית של הגולשים - "הנשר הרטוב" או בן "0" או בן"100". הללו נותנים הכשר לכותב לא להיות רציני או אמין בכתיבתו, שכן, אם אתה כבר מתחיל בשקר, לאן אתה יכול להגיע והרי כנות זה אחד הדברים היפים אפילו בשביל האנטרנט. עתידי המנחם

maybesure

New member
למען הסדר הטוב

לא כל הזדהות אנונימית היא שקר, שאם אכן היה כך אז מהו בדיוק "אזור י-ם"? ולמה לא לדייק בעיר ובשכונה ואפילו ברחוב ומספר הבית? לפי דבריך הם בהחלט יכלו לחזק את אמינות הכותב.. השאלה היא עד כמה ואיפה למסור פרטים, וזכות הבחירה היא של כל אחד. והסיבות למסירת פחות פרטים או שימוש בכינויים יכולות להיות שונות ומגוונות מבלי לפגום באמינות הכותב.

atidih1

New member
יש ויש

כרגיל, אין שלימות אבל ב"המלצה" שלי יש יתרונות (איך לא?). שכן, כפי שכתבתי, אם יש סדק (די רחב לדעתי) או אז יש מקום להתהוות פרץ מים אדיר ולך תעצור אותו עכשיו ומדובר לעתים בנושאים שחייבים אמת, כנות וכל אותם שטויות שבעולם. עתידי המנחם (כל הפרטים עליי נכונים)

maybesure

New member
אני יודעת שאתה אמיתי

ויודעת שיש גם רמאים ושקרנים כפי שאמרת: יש ויש

atidih1

New member
באמת לא נורא

אני חייב מספר מילים לאותם שהתרעמו או התלהמו (או שניהם גם יחד) מהודעתי הקודמת. עם כל הבנתי לסיבות של אותן רוגזות, אני מבקש להודיע להן שלא היה בכוונתי להרגיזן אלא רק להעביר מסר שהרי לשם זה קיים האינטרנט, בין השאר. זאת ועוד, לגבי אחת שטענה שאם לא מוצא חן בעיניי הלבוש אז שלא אסתכל. אז ראשית, אותו הדבר אני מבקש ממנה: אם היא רואה את שמי בכותרת ההודעה אז פשוט להתעלם ממנה. ולגבי עצתה, ישנם מצבים שהדבר בלתי אפשרי. כך, למשל, כאשר אני עומד בתור לבנק או אחר (ואלה כידוע לא חסרים) אז בדיוק לפניי עומדת אישה שכבר גמרה להתפשט אז כמובן במקום לחשוב על המהלך הבא בשח אני מסתכל על כל מה שהיא מציגה בראש חוצות. ולענייננו. היו עוד שאלות ואענה עליהן במלוא כובד הרצינות.אחת שאלה אותי מה לפורום זוגיות ולדברים שכתבתי ולהלן תשובתי. חלק נכבד מהזוגיות אם כי לא כולה, מורכב גם מדברים שכתבתי והרי לא אני המצאתי אותם. הללו מסביב, תוך ובסיום הזוגיות. ואכן, בזוגיות משחקים תפקיד מרכזי, היחסים בינה לבינו כאשר לפני כן קיימים נלווים אחרים ובגלל שהתייחסתי אליהם, זכיתי כאמור באותן התלהמויות שהזכרתי. אני אפוא התמקדתי, בין השאר, באותם דברים שלעתים מלווים את השלווה המלטפת של המשחקים הנ"ל - יש שהם מבורכים ויש שלא אבל במצב זה בוודאי שאני לא אשם. ובאשר ללבוש הנשים שגם על כך נאמרו עליי דברים בוטים. אחת שאלה אותי בנימה שהרגשתי בה יאוש או מצוקה (זה גרם לי לנדודי שינה) משהו נוסח "...עוד לא התייאשת?" כאילו דיברתי דברים איומים ולכן ביקשה ממני להפסיק. לסוג כזה של פניות/בקשות אני מבקש לסיים בדברים הבאים. אני אתאיסט מדופלם אבל בדבר אחד אני מאוד מעריך את הדת. מי שיצר בשמה את הכללים, הדינים וכל מה שתרצו, הבין כבר אז, שהטבע על מנת שישרוד, דאג שהאישה תעשה הכול על מנת שתמשוך את הגבר והשאר ידוע. לכן, על מנת שלא יהיו בעיות (תקראו בעיתונים מה קורה) חכמי הדת קבעו כל מיני דינים לגבי התנהגות האישה, שערות וכו'. אמנם אני לא בעד גילוח שיער ראש האישה אבל חוץ מזה, ראיתי נשים דתיות יפות מאוד מבלי ההתפשטויות (התורים, אתם יודעים). היו עוד שאלות כמו "האם אין לך מה לעשות?" אז תשובתי שאני כותב הרבה גם על דברים אחרים. עתידי המנחם

למעלה