** הממ שולחנות/קירות וואטאבר
T TwigTwig New member 4/6/06 #25 אל תשכחו שחשוב מאוד לאחל לכל אדם קרוב 'יום סיסטם שמח'! זה חג לכל דבר
E Evil Pig New member 6/6/06 #56 זה היה אמור להיות אתה... סורי מאן! אני יודע שאתה בן! אני מצטער מעומק ליבי- אני אפצה אותך איכשהו אני מבטיח!
זה היה אמור להיות אתה... סורי מאן! אני יודע שאתה בן! אני מצטער מעומק ליבי- אני אפצה אותך איכשהו אני מבטיח!
S Sweet berries New member 5/6/06 #42 מדוזה|אמרו שיש בדיזינגוף כל מי ששאלתי אותו אמר לי דיזינגוף. אז למה לא דיזינגוף?
P pluplup New member 5/6/06 #46 לכל מי שרוצה לקנות חולצות של סיסטם ולא יודע/ת איפה כתובת: דיזנגוף סנטר, שער 6 (היציאה לרח' קינג ג'ורג') תל אביב. החנות נקראת UFO MUSIC
לכל מי שרוצה לקנות חולצות של סיסטם ולא יודע/ת איפה כתובת: דיזנגוף סנטר, שער 6 (היציאה לרח' קינג ג'ורג') תל אביב. החנות נקראת UFO MUSIC
I InnocenceLost New member 5/6/06 #44 בזאת אני מסכימה כי אני אלבש כל דבר שקשור לסיסטם, ואשחיט את כל רכוש בית ספרי בכתובות על סיסטם (כאילו שאני לא עושה את זה כבר ) ואשגע את כולם עם סיסטם (כאילו שגם את זה אני לא עושה כבר...) בשבילי יום סיסטם הוא כל יום בשנה
בזאת אני מסכימה כי אני אלבש כל דבר שקשור לסיסטם, ואשחיט את כל רכוש בית ספרי בכתובות על סיסטם (כאילו שאני לא עושה את זה כבר ) ואשגע את כולם עם סיסטם (כאילו שגם את זה אני לא עושה כבר...) בשבילי יום סיסטם הוא כל יום בשנה
A ApeliT New member 5/6/06 #45 ../images/Emo54.gif../images/Emo85.gif ויהיי.... "שעקבות יום סלייר שקרב ובא (6 ליוני)" ויהיייי יש לי יומולדת ביום סלייר.. מועהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהההה
../images/Emo54.gif../images/Emo85.gif ויהיי.... "שעקבות יום סלייר שקרב ובא (6 ליוני)" ויהיייי יש לי יומולדת ביום סלייר.. מועהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהעהההה
A AvtipuS New member 5/6/06 #48 צפונים שמחפשים חולצות היום בקרית חיים יש שוק, שם אני קניתי תחולצת סיסטם שלי... והיום נראה מה יש שם (צריך להשאיר דברים לקנות מארה"ב )
צפונים שמחפשים חולצות היום בקרית חיים יש שוק, שם אני קניתי תחולצת סיסטם שלי... והיום נראה מה יש שם (צריך להשאיר דברים לקנות מארה"ב )
A AvtipuS New member 6/6/06 #55 אחרי ביקור חם מאוד שם הייתה שם רק חולצה אחת של סיסטם ועוד במידה S, הזוי.
T TwigTwig New member 5/6/06 #52 ../images/Emo123.gifתקשיבו, זה לא חובה לקשקש על קירות ועל שולחנות... אבל זה חובה להסתובב עם חולצה של סיסטם, לאחל לאנשים קרובים 'יום סיסטם שמח' ולשמוע סיסטם לפחות חצי מהשעות שיש אור בחוץ... אל תשכחו- 20 ליוני
../images/Emo123.gifתקשיבו, זה לא חובה לקשקש על קירות ועל שולחנות... אבל זה חובה להסתובב עם חולצה של סיסטם, לאחל לאנשים קרובים 'יום סיסטם שמח' ולשמוע סיסטם לפחות חצי מהשעות שיש אור בחוץ... אל תשכחו- 20 ליוני
S sorrowful eyes New member 6/6/06 #57 ממ..אוקע.אין לי חוצה של סיסטם../images/Emo122.gif אז..במקום זה אני אקשקש עם הלורד המאעאעאגניב שלי על כל מקום אפשרי
ממ..אוקע.אין לי חוצה של סיסטם../images/Emo122.gif אז..במקום זה אני אקשקש עם הלורד המאעאעאגניב שלי על כל מקום אפשרי
S sorrowful eyes New member 6/6/06 #58 תיקון! חברה שלי טסה בדיוק ביום סיסט ם לחו"ל וביקשתי שתיקנה לי חולצה! יאיי [=