נושא חשוב....

metal head

New member
נושא חשוב....

עם כל הכבוד ללד זפלין, די!!!!!!!!!!!! אני הקשבתי לכמה שירים שלהם בזמן האחרון, ואנשים זה שירים של יותר מ10 דקות וזה דבר פסיכודלי מעצבן, אני רציתי להתאבד זה פשוט עולה כלכך על העצבים ואתם לא מתארים עד כדי כמה זה מעצבן! איך אתם אוהבים את זה? זה פשוט דבר מעצבן שאני לא יכול לתאר!

ed547

New member
דבר ראשון למה אתה אומר פסיכודלי

כאילו זה דבר רע? שמעת בטח את השירים מהתקופה החדשה כמו no querter וכאלה(שיר ענק) שהייתה יותר פסיכודלית. אם אתה לא מצליח להתחבר למוסיקה כזאת אטמוספירית אז למה אתה מנסה בכלל? לא מתאים לך תעבור הלאה ואל תשאל אנשים איך הם יכולים לאהוב את זה בגלל שאתה לא התחברת לזה.

לא!

איך אתה יכול להמליץ למישהו לעבור הלאה שאתה יודע מה זה לד זפלין? איך אתה יכול למנוע ממנו את החשיפה האמיתית לגאונות שלהם? אל תקשיב לאד547 תקשיב לי! אם אתה לא נקשר למוסיקה הזאת זה בגלל שאתה לא רגיל אליה, זאת מוסיקה שונה ממה שאתה רגיל, זה לא מטאל, זה לא פאואר, זה לא נאו-קלאסי אבל זאת מוסיקה טובה! אל תתיחס אליה במובנים של מטאל, אל תבדוק עד כמה הגיטריסט טוב ועד כמה הסולואים מסובכים ועד כמה התיפוף מהיר ומדויק כי אז תתאכזב... תתמקד בסגנון היחודי, במלודיות המיוחדות ובזמר המעולה! אני התחלתי מלד זפלין ואח"כ הגעתי למטאל שזה יותר קל אבל אפשר גם ההפך פשוט צריך להכנס לראש הזה... אל תשלול את זה... תשמע את זה תנסה לחשוב בראש יותר פתוח ואחרי הכל זאת מוסיקה טובה מאוד אז בן אדם שיש לו טעם טוב במוסיקה כמוך בסוף יבין את היופי! מטאל-הד אני מעריך את הטעם המוסיקלי שלך מאוד, לא הייתי רוצה שתפספס את ההנאה שבלד זפלין...

תשמע את השירים הבאים...

no quarter the song remains the same whole lotta love heartbreaker good times bad times ramble on communication breakdown dyer maker achillas last stand תתחיל מאלה הם לא כל כך ארוכים (רובם) ולא מעצבנים

Metal_F

New member
לא הייתי קוראת ללד זפלין

מוזיקה גאונית... אבל יש כמה שירים שלהם שאני אוהבת, וזה בהחלט לא מפריע לי להתחבר אליהם. המלצה שלי: Babe Im Gonna Live You האהוב עליי ביותר, Rock&Roll Kashmir זה מה שיש לי בראש... תהרגו אותי אבל על Stairway To Heaven אני לא מתה.

MuffinMan

New member
STAIRWAY

אני חושב שזה איבד את היופי שלו שאתה שומע אותו כל הזמן... אבל אני אוה אותו קטע מקסים... אני ממליץ שתקשיב ל 4 הראשונים שלהם שהם חסרי שם אבל קוראים להם LED ZEPPLIN 1,2,3,4 וגם HOUSE OF THE HOLY ענק השאר פחות טוב לטעמי אבל אני גם אוהב

פלונטר

New member
משום מה יש אנשים שחושבים

שבשביל להיות גיטריסט טוב חובה לדפוק סולואים של 90 קמ"ש באורך של שתי דקות. לא זו המוסיקה של זפלין. הרי לא סתם ג´ימי פייג´ נחשב לאחד הגיטריסטים הגדולים ביותר.

בןלי

New member
ערעע

אני גם כן לא התחברתי ללד זפלין עד לפני כמה חודשים. או אז קניתי את השלישי שלהם ומה אני אגיד לך - דיסק פצצה. האמת שבדיוק הרגע סיימתי לשמוע אותו עוד פעם. סולן מדהים והמתופף שלהם לא מנגן בצורה מסובכת מדיי אבל עם קצב מיוחד ומדהים. בכלל כל המוזיקה שלהם מיוחדת אבל מקובל עליי שלא כל אחד יכול להתחבר אליה. אני הייתי מציע לך לנסות שוב פעם לשמוע אותם ואם באמת לא תתצליח להנות מהם אז אולי באמת זה לא הסגנון שלך...

November rain

New member
האמת...

שגם אני אף פעם לא התחברתי אליהם יותר מדיי, יש חיבה מסוימת אבל האמת היא שאתם רוכשים להם יותר מדיי כבוד.

בןלי

New member
ממש לא

כמו שאמרתי אני רק התחלתי לשמוע אותם ואני כבר מתלהב מהם. עד כמה שאני הבנתי יש להם עוד המון המון חומר מצויין ככה שיש עוד למה לצפות. לאט ובטוח.

funkbass

New member
לידע כללי.....

המושג heavy metal הומצא בעקבות ביקורת של מבקר מוזיקה של מגזין בריטי .. אחרי שהוא חווה הופעה של led zepelin הוא כתב שהוא הרגיש כאילו מתכות כבדות נופלות מהשמים ( heavy metal falling from the sky ) ולזה הוא התכוון במובן טוב ..... של עד כמה יש עוצמה לשירים שלהם ... וכח נולד לו המושג HEAVY METAL !!!!

November rain

New member
נחמד לדעת...

וברור לי שלד זפלין הם אבן דרך חשובה בעולם המטאל אבל זה עדיין לא אומר שהם להקה כל כך טובה. חוצמיזה שזאת רק דעתי...

funkbass

New member
לא אמרתי .....

רק ציינתי עובדה ... לא אמרתי שהם הכי טובים ..... הם טובים והם היו ממיסדי ומעצבי המוזיקה של היום ... מטאל ורוק כאחד ... יש לי את כל ההערכה אליהם .. אבל לא נגזים ..... הכי טובים??

הבעיה היא

שיש הטוענים שהמונח נבע מכך שאמרו את זה על המוסיקה של דיפ פרפל, או על המוסיקה של בלאק סאבאת´. ואני בספק אם יש לך את הראיות להוכיח שדווקא על לד זפלין באמת אמרו את זה.

funkbass

New member
האמת

אני זוכר את זה מתוכנית על לד זפלין ... אבל עכשיו שחיפשתי באינטרנט ... בכל מקום כתוב ג"ימי הנדריקס ,לד זפלין ,בלק סבת" ועוד כמה שמות באותו משפט בהקשר לפעם הראשונה שנכתב/נאמר הביטויי הזה heavy metal

למעלה