נושא חשוב

נושא חשוב

תגידו לא התעצבנתם מהקטע של יקומים מקבילים בבאפי ? ( בפרקים המשאלה ווילו הכפולה ) לדעתי זה עושה את הסדרה עם יותר מידי מדע בדיוני. חוצמזה לפי מה שאני יודעת תושבי סאנידייל לא אמורים לדעת על כל הדברים האפלים איך זה שווילו הערפדה אכלה מישהי ומלא אנשים ראו את זה ?

Randy Giles

New member
הפרק מעולה

כשחושבים על זה יש משהו במה שאת אומרת, כשחושבים יקומים מקבילים ובאפי, משהו לא מתחבר, זה נשמע יותר כמו מכושפות ואנחנו לא רוצים שבאפי תהפוך למכושפות אבל כמובן, בדרך האדירה של באפי, הם עשו את זה מזה טוב, אז זה נראה ממש טוב, והקטע נורא מסתדר שיש יקום בלי באפי ושהעולמות השתלבו, לדעתי זה פרק מצויין ורעיון ממש טוב, מה אף פעם לא חשבת, איך יהיה עולם בלי באפי (יותר נכון סאנידייל בלי באפי)?... והתושבים לא יודעים בדיוק, אבל יודעים שמתרחשים מלא דברים מוזרים...

B a n j o

New member
לא

זה לא מעצבן בכלל זה נותן יותר קווים שאפשר להמשיך איתם בסיפור. זה גם לא ממש מד"ב. אין שם מכונות או משהו, זה נעשה ע"י כישוף. בקשר לווילו... איך היה פעם לג´ויס? זיכרון סלקטיבי בעיקרון אבל כולם יודעים מה הולך שם ולא אומרים כלום. זה מה שמבינים ממה שג´ונתן אומר בסוף העונה השלישית כשהוא מגיש לה את הפרס "מצילת השכבה".

רינת4

New member
וגם מזה

שכולם מפחדים מבאפי,הם יודעים שהיא חזקה והכל. כולם יודעים מה קורה הם פשוט מתעלמים ועושים עצמם... הם מדחיקים את זה. אני די מבינה אותם...

פרק מצויין!

זה כל מה שיפה שבעולם אחר הגורל והחיים שלך היו שונים- בחיים לא תהיית מה היה קורה אם... לי יש יותר מדי כאלה.. תחשבי שאם למשל לא הית מרימה את השלט ומעבירה לביפ לא הינו מנהלים את השרשור הזה אני היתי בטח בטלפון ומי יודע מה היה קורה לעולם:)... טוב משעמם לי...

btvs

New member
פרק מעולה!!

זה לא ממש עושה את באפי יותר דימיונית, כי היקום המקביל נוצר בעזרת כישוף (דבר שמשתמשים בו הרבה בבאפי), ולא בסגנון "חזרה לעתיד" ככה שזה לא פוגע בתדמית של הסדרה. תמר, בכיף הייתי משעשעת אותך.. אמממ.. תני לי לנסח את זה שנית, בכיף הייתי מפיגה את השיעמום שלך פשוט אני נמצאת באותו מצב כמו שלך עכשיו. תעשי מה שאני עושה, שמה מוזיקה, לוקחת לורד ומתחילה לצבוע דפים... זה עובד!

לצייר אהם...

אני במשך שנה רק צירתי ירדתי מהרעיון.. ואגב יש לי מחברת שכל עמוד לורד אחר (מה לעשות עוד בשעורי היסטוריה) נכון אבל שזה רעיון גאוני?! שאם הינו עושים או לא עושים משהוא אז כול העולם היה שונה!? אני בדיוק הרהרתי בזה לפני יומים שאם נאי לא היתי עושה משהוא לפני 3 חודשים כל העולם היה שונה (כל האנשים מסביבי) אפילו זה היה משפיע עליכם... טוב עכשיו אני מתחילה להפחיד את עצמי משטויות:)

btvs

New member
לא נכון!

גם אצלי כל דל דף במחברת היסטוריה זה לורד אחר... אני לא צוחקת! יש סיכוי שהופרדנו בלידה? אל תדאגי, גם אני ככה... יש לי נטיה להרהר בכל מיני דברים של "מה היה קורה אם..." בדרך כלל זה מגיע למקומות מפחידים...

אנ ימאמינה שכן...

זה לא בסדר שהופרדנו! רואה אם לא הינו מופרדות אז אולי הינו שתינו יוצאת עכשיו עם זוג תאומים כופי של דיויד?!

max2k

New member
לדעתי

סאנידייל היא פשוט המקבילה בבאפיורס לדרי.

לiלה

New member
יש פרק דומה ../images/Emo58.gif...

איפושהו בעונה השישית.... עם הבית משוגעים... גם זה פרק מעולה! גם הוא די משאיר אותך אם מחשבות כאלו....

buffstar

New member
באמת פרק ענק...

2 ווילו all the time... נכון הכפילה של אליסון ממש דומה לה?

resputin

New member
אררג.

רוב התצלומי פנים, זאת אליסון האנינג. כבערך חצי מתצלומי הפנים היותר רחוקים, במיוחד של הוואמפוילו זהאחת מהמחליפות. כל סצינות ה"קרבה" והקרבות של ווילו\ואמפווילו -אליסון+מחליפה. ודווקא הן לא ממש דומות לה.

למעלה