נושא חשוב

זיזו9

New member
ל-אני שלום

טעות בידך 10 שנים לא הייתי בשום טיפול לצערי ומפני זה נוצרו הבעיות הנ"ל

זיזו9

New member
נושא חשוב

שלום לכולם הנני רוצה להפנות את תשומת לבכם לנושא שלדעתי פחות מעסיק אותנו (בפורום) וצריך שכן יעסיק ובכן אני למשל במידה מסוימת (כלומר השפעת הכדורים) עברתי את תקופת השפעת ואי איכות חיים שנוצרים בעקבות הocd (ברור שאני מקווה להגמל אט אט גם מהכדורים) אך מה שכרגע הבעיה (שהיא נושא פנייתי) אלה הן הבעיות של מי שהיה במשך 10 שנים ללא טיפול (כיום אני בטיפול) והצלקות שנשאר מהן כי הרופא שלי מגדיר אותי שבמידה מסויימת לא הייתי חי 10 שנים כך שחסרים לי ה- מה שנקרא א,ב, של החיים מבחינה חברתית אגב אני מתכוון איך אפשר (אם שייך) כרגע לפתור את הנושא החברתי שנורא מציק לי הדברים שאני עושה כרגע זה לצאת לעבוד בפעם הראשונה אבל מכיון שכמובן אין עלי קופצים אינני יכול להרשות לעצמי לוותר על שום עבודה שמקבלים אותי גם אם אין לי שם חברה תומכת כי גם ככה קשה לי להסתדר בעבודה שלי שהיא אם אנשים לא כל כך אמפתיים אשמח לשמוע עצות מכן\ם.

אמא11

New member
זיזו בוקר טוב וום נפלא../images/Emo13.gif

טוב לשמוע שיש שיפור ואני מקוה שהוא ימשיך ויתקדם. קראתי מה שכתבת ואני איתך מאד מאד. לא פשוט לבנות חיים כאשר חסרות 10 שנים של כישורים רגשיים, חברתיים ואחרים, אבל זה אפשרי ואני מתחברת מאד לתחושה שתמיכה חברתית תעזור. יש לנו קבוצות שנפגשות אחת לשבועיים - קבוצה בתל אביב וקבוצה בחיפה, ואני מאמינה שהשתתפות בכזו קבוצה תוכל מאד לעזור. המפגש הבא בת"א יהיה ביום חמישי בשבוע הבא והודעה מפורטת עליו תהיה כאן בפורום במשך השבוע. בנוסף, אני מציעה לך לחפש קבוצות תמיכה נוספות. אני יודעת על קבוצות לחרדה חברתית, מחפשי עבודה, ועוד.אפשרות נוספת היא להתנדב, אפילו אחת לשבוע לכמה שעות. בהתנדבות יש לך אפשרות לפגוש מתנדבים אחרים שהם, בדרך כלל אכפתיים יותר וכך ליצור קשרים חברתיים ראשונים. זיזו, אני מאמינה שגם בעבודה שלך, כמו בכל מקום, יש אנשים לא אמפתיים אבל יש גם אנשים נחמדים. בהצלחה בכל תמי

זיזו9

New member
לאמא 11 שלום

כמה לא מפתיעה אותי תגובתך ה-כה עינינית ויעילה ואכן אשמע לעצתך "ואחזור" לקבוצה בתל אביב (להזכירך אני הבחור הדתי שהיה מגיע) אם תוכלי לפרט לי על ענין הקבוצות של החרדה עוד ליפני המפגש אשמח בהחלט תודה רבה זיזו.

אמא11

New member
היי זיזו

איני מכירה אישית אבל יש מישהו שמשתתף גם בקבוצה כזו ותוכל לשאול אותו. תמי

Gameboy4

New member
לזיזו

אני מאוד מזדהה איתך. גם אני 8 שנים הייתי חולה ולא מטופל כראוי, ובגלל זה הפסדתי הרבה דברים ואת הנזקים של הOCD קשה לתקן. את הנזקים של הOCD קשה לתקן, אבל אף פעם לא מאוחר כמו שאומרים ומעכשיו והלאה אתה פותח פרק חדש בחיים שלך. תנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה, תגיד לעצמך שעכשיו אתה בריא אז אתה יכול לחיות את החיים בהנאה ולא בסבל. במשך 10 שנים אתה לא עבדת בכלל? ומדוע לא פנית לטיפול במהלך ה10 שנים הללו? ואיך הולך עכשיו עם הרופא החדש?

למעלה