נושא חוזר בחלום

נושא חוזר בחלום

שלום ,אני רוצה ליצור חלום צלול ,היו לי הרבה כאלה בעבר והסיבה שאני שואל פה במקום לקרוא במאמרים זה כי יש משהו שונה בחלומות הצלולים שלי ,יש בהם נושא חוזר ,או יותר נכון הנושא החוזר מהווה מין בדיקת מציאות ורציתי לדעת דבר ראשון מה זה אומר ודבר שני האם אני יכול להשתמש בזה כדי ליצור חלומות צלולים ,בכל אופן בהרבה מהחלומות שלי יש כח כבידה קצת שונה ,פשוט טיפה חלש יותר לא משהו דרסטי ,וזה משהו שמלווה אותי לאורך אותו החלום בלי קשר למה שהולך בחלום עצמו ,אבל זה קרה לי כבר כל כך הרבה וההליכה במצב כזה דורשת כזה ריכוז שמיד בד"כ אני מבין שאני חולם ומשם זה כבר חלום צלול. אני זוכר את כל החלומות האלה בלי לרשום אותם והראשון שהיה לי היה בגיל 13 בערך ,אז מה זה אומר? ןהאם אני יכול לשלב את זה בטכניקה ליצירת חלומות צלולים?

Dreamwalkerr

New member
שמע שמע שמע

כח כבידה שונה בחלומות זה דבר שכיח. לא נראה לי אבל שתוכל להישתמש בזה לבדיקות מציאות, בגלל שאתה צריך להרגיל את עצמך לעשות בדיקת מציאות כל פעם שהכח כבידה הוא שונה, וזה לא משהו שאפשר לעשות במציאות ובשל כך לא תוכל להפוך את זה להרגל ובשל כך לא תעשה את זה גם בחלום בשל כך ובשל כך. לכן אני מעדיף לעשות בדיקות מציאות על דברים שאפשר לעשות בכל מקום כמו בדיקת מציאות עם השעון או עם טקסט או כל דבר אחר שלא צריך לראות איזה מוטיב בשביל לעשות אותו, אבל זה רק אני : o

למעלה