נושא חדש

mocko

New member
נושא חדש

קצת כדי לשבור את השרשורים הילדותיים שיש פה לאחרונה ....
על איזה קטעים מוזיקליים אתם עובדים\מתאמנים כרגע או נמצאים בתוכניות העתידיות ? אני אתחיל : קניתי לפני חצי שנה ספר תווים שנקרא fingerstyle 2000 ( ביחד עם 3 CD של מוזיקה , מעולה !! ) ומתוכו אני עובד כרגע על קטע של אנדרו יורק ( איתמר ?? ) ועוד כמה קטעי ג´ז בלוז לגיטרה אקוסטית ( של אדריאן לג וגיטריסט ביבופ אמריקאי מעולה בשם גאי ואן דוזר - אם מישהו מתחבר לדברים האלה , להשמיע קול ) . בקטגוריית הגיטרה החשמלית , כמה קטעים של טוני מקלפין מתוך הדסקים שלו ( די בעצלנות האמת ) . בתוכניות העתידיות - עיבודים אקוסטיים עצמיים ל take 5 , איפשהו מעבר לקשת ( בתרגום חופשי מאוד ) , כמה קטעים של גרשווין ושאר סטנדרטים מוכרים . אז מה מניע אותכם כרגע ?? ( חוץ מבלינק 182 ואבי ביטר כמובן
) .

Sham 69

New member
אממ

לפני כמה ימים גמרתי את הסולו השני בחוברת של טרוי סטטינה.. TO THE STAGE ועכשיו אני עובד על הסולו הבא בחוברת..

mocko

New member
עד כמה שאני זוכר

החוברות של טרוי סטטינה נחשבות די טובות למטאל . מה דעתך ? מה זה הסולואים האלה , ארפג´יואים וכאלה ? סתם שאלה , למה אתה לא לומד גם עם קלטות וידאו ( או שאולי יש לך ? ) .

Sham 69

New member
אממ ..

כן.. הן מצויינות למטאל, מלמדות הרבה טכניקות למהירות.. ובכלל.. בחוברת שלי יש.. יש 4 סולואים, לפי רמות אם אני לא טועה שמתבססים על כל "פרק" שגמרת בחוברת.. כאילו.. אחרי כל פרק בחוברת שאתה לומד אז בא סולו .. שזה כאילו ה"מבחן" של הפרק, בשביל לבדוק אם אתה שולט במה שלמדת, וכעקרון צריך להתאמן על זה עד שיוצא לך מושלם.. ואז אתה עובר לפרק אחר.. הסולואים מתבססים על כל מיני סולמות.. פטטוניים ומינוריים בעיקר.. ובתכלס.. סולואים ממש טובים.. החוברות גם באות עם דיסקים, שכוללים גם את הסולואים, ונותנים לך מן "גיבוי" כזה של תופים, גיטרת ליווי ובאס.. ואתה כאמור.. אמור להיות הגיטריסט ליד.. זה ממש נחמד.. וכיף לנגן עם זה ובקשר לקלטות.. זה לא אמור להיות קצת יקר..? וגם אין לי וידיאו בחדר.. (איפה שנמצא הציוד לגיטרה), יש וידאו רק למטה.. ואין לי כוח לרדת כל פעם עם הציוד וכו´.. למרות שזאת לא כזאת "דרך" ארוכה.. וגם לא יודע.. אני לא ממש מכיר קלטות.. לא יודע מה ההשפעות שלהם ולא יודע מה יש שם .. מה יש שם ..? מה אתה אומר על קלטות?

Angel Of Tears

New member
אני עובד על כמה קטעים שלי

ורעיון שאתמול קיבלתי אחרי שיחה עם יוני (זה מהפורום) והוא לעשות את כל ההמנונים של כל הארצות... וגם על הREALBOOK שהביאו לי כאן. וכרגע מניע אותי הרבה קפאין... המגרש, ער מ3 בבוקר וחוזר רק יום חמישי בבוקר.

mocko

New member
ראיתי רק עכשיו

את האתר הזה שאתה מדבר עליו ( realbook ) . יופי של דבר , מומלץ לכולם . השעות שלך לא ממש קונבנציונליות , אה ? טוב , זה הכל הדגים אשמים

yoni162

New member
well

בעדיפות ראשונה, יש לי איזה קטע לטיני שאני ושני חברים שלי עובדים עליו, לקראת ערב מוזיקה שהבי"ס שלי מקיים. זה גיטרה קלאסית, חשמלית ובס, בלי תופים, גם כן חבר שלי התחיל להתלהב מבאלדי אולייר אחרי שהיינו בהופעה שלו לפני כמה חודשים (אגב, ההופעות שלו ממש מומלצות, גם ללא חובבי גיטרה). חוץ מזה אני עובד על איזה שיר שאני כתבתי, אינסטרומנטלי, בהשראת ג´ו סאטריאני, אבל הוא עדיין לא גמור... מה גם שעכשיו נדפק לי המחשב ואני לא יכול להקליט, אז העניינים קצת תקועים.

למעלה