הרמיוני Danger
New member
נושא חדש
כן כן כולם היו רוצים דבר ראשון, בחלום, לנסות לעוף. כי זה אחד הדברים העיקריים שאנחנו לא יכולים לעשות, ומוחנו הרך נרקב מרב פינטוזים על איך הלוואי שיכלנו לעוף, כמו סופרמן... וספיירדמן... ובירידי... ודברים... אבל!
נגיד שיש לכם 5 דקות של חלום צלול. בזמן הזה תוכלו להספיק די הרבה. במה הייתם רוצים להתנסות בחלום שלכם? אני הייתי רוצה בעיקר דברים נעימים, שבאים אלי בחלומות רק בתקופות ממש נינוחות שלי: הייתי רוצה לשבת יחד עם החברה הכי טובה שלי או עם איזה אהוב בשטח פתוח וירוק עם עשבים עד גובה המותניים, הדשא והפרחים זוהרים בצבעי ירוק, צהוב, אדום וסגול חזקים במיוחד. השמש לא מסנוורת או חמה מידי, ורוח קלה נושבת, בשעת לפני-צהריים שקטה. המצב הזה הגיע אלי פעם בחלום ונורא אהבתי את זה. זה היה כל כך שקט וחמים, שבזמן החלום ממש רציתי לשכב ולהירדם שם, על הדשא... מאז, אני מאוד רוצה לחזור לשם, זה כל הזמן במחשבות שלי, אני חושבת שאחרי שאני אעוף זה יהיה המקום הראשון שאליו אחזור. ומה איתכם?
כן כן כולם היו רוצים דבר ראשון, בחלום, לנסות לעוף. כי זה אחד הדברים העיקריים שאנחנו לא יכולים לעשות, ומוחנו הרך נרקב מרב פינטוזים על איך הלוואי שיכלנו לעוף, כמו סופרמן... וספיירדמן... ובירידי... ודברים... אבל!