נושא חדש!!!

נושא חדש!!!

זה שאלה שנשאלה בקלחת הרותחת וגם שם ניסו לענות על זה אבל עדיין לא מצאו תשובה: קודם כל תסתכלו תסתכלו באישה שמסומנת בתמונה. הסתכלתם? יופי. השאלה שנשאלת היא-מי זו? כלומר, איזו מורה היא משחקת? היא לא מתאימה לשום תאור של שום מורה!!! s@me @ne

Marty McFly

New member
אולי המורה לגילוי עתידות?

שכחתי לרגע איך קוראים לה... אה, טרילוני...

Prongs

New member
אין לי מושג.

אבל טרילוני היא לא. כי לטרילוני יש משקפיים ענקיות וגם היא לא נוהגת לאכול עם כל ביצפר. אני לא חושב שיש כל כך על מה להתדיין כאן. נחכה ונראה. Professor Prongs J. Potter The Three Founders

PopPy

New member
אז ככה:

בתמונה רואים את דמבי מקגונגל פליטיק ו.. לדעתי זו פרופסור סיניסטרה / פרופסור וקטור (המורות לאסטרונומיה וכשפומטיקה) כי עד היום ידוע לנו על קיומם אבל אנחנו לא מכירים את התיאור שלהם.. או שמא בשנה מאז הסעודה הזו פרופסור ספראוט השמינה בהרבה? ^-^ זה מביא לי רעיון לפאניפיק... כן כן אני יודעת שאתם צורחים באימה.. הממ סנייפ וספראוט... ספראוט בהריון.. המפ אני יושבת לכתוב את זה עכשיו צו לתוצאות מפחידות.. |S| פופי |S|

רחלי!

New member
אחלה של תמונה!

ולעניין: לדעתי אולי זו לא מורה מהוגוורטס שאנחנו מכירים, יש עוד הרבה מורים ומורות בהוגוורטס שאנחנו לא מכירים בטח. או שזו פשוט סיניסטרה או וקטור, שניים שאנחנו לא יודעים עליהם כמעט כלום. אני יודעת ב100% שלפחות אחת מהם בת. ולמשהו שבכלל לא קשור והוא
לגמרי, אבל נזכרתי בו מכל הדיבורים על סטן:מישהו יודע איפה אפשר להשוג את "חן" הזה?

למעלה