*** נושא חדש ***

mooshi88

New member
*** נושא חדש ***

והפעם לא בציניות (למרות שאף פעם בעצם לא הייתי ציני...), מי מכיר או ששמע במקרה על איזשהו ספר שמלמד הרמוניה של פלמנקו בכל הסגנונות (בכל ה-30--40 סגנונות שיש בפלמנקו... בעצם לא חייב את כולם) העיקר מי שמע על ספר כזה ואיזה ספר ואיפה משיגים וכ'...?

למה הכוונה הרמוניה?

אם אתה מתכוון לספר שמדבר על נגינת הגיטרה אז אני מצטערת אבל לא אוכל לעזור או שאוכל לעזור רק באופן חלקי. אני מכירה ספרים שמדברים על פלמנקו וסגנונותיו השונים ברמה התיאורטית ואפילו יש לי אחד כזה שנקרא פשוט FLAMENCO ותורגם מגרמנית לאנגלית ובו מגוללים כותבים שונים את האלמנטים המרכיבים את הפלמנקו דהיינו: שירה, ריקוד וגיטרה ואיך כל האלמנטים מתחברים זה לזה. אם זה ממש מעניין אז אני יכולה לבדוק את שמות המחברים ואולי תוכל לחפש באינטרנט. מקווה שעזרתי, ג'יפסי.

mooshi88

New member
אדוני הנכבד

זה בכלל לא מה שהתכוונתי! התכוונתי להרמוניה ( במוזיקה... ), אילו מהלכים מהלכים הרמוניים ואיזה מבנה הרמוני יש בכל סגנון פלמנקו באיזה סולמות משתמשים בכל אחד מהם ובקיצור ספר שמסביר ומכיל בתוכו את המידע על כל זה ומה שקשור בזה. זה מתאים לכל כלי (לא רק לגיטרה) כי זה חומר תיאורתי, (אולי *לה טוררה* יודע ושמע על אחד כזה... אבל נראה לי שהוא כבר לא רוצה לענות להודעות שלי...)

mooshi88

New member
כן... אולי יפה... אבל אני חושב

וואלה... בעצם זה נראה לי ספר מצויין !!! יש גם הסבר על פלמנקו-פיוז'אן... יש גם בעברית במקרה ??? למרות שנראה לי שאין !!! אבל אם אני רוצה להשיג את הספר הזה אז איפה ???, ואיך ניתן ???

mooshi88

New member
פעם הלכתי למרום ברמת גן...

והיתה שם ספריה ענקית, הם אומרים שהם יכולים להזמין גם ספרים שאין להם אבל רק אם ההוצאה של הספר מוקרת, השאלה שלי היא האם ההוצאה של הספר הזה מוקרת ?

mooshi88

New member
וואייי !!!

הורדתי מאימיול...

למעלה