אני דווקא רואה בדבריך חיוב
ולא שלילה... אני מבינה ממך שהוא כל כך חכם שיש לו אוצר מילים שהמון מבוגרים יכולים להתקנא בו... וילדים אחרים שאין להם אוצר מילים ויש להם בעיית התנהגות, או בעיית קשב וריכוז, או נכות פיזית, סי.פי. וכולי'... מה איתם? האם אני לא אמצא שם את הכוח והדברים והיתרון שיחזקו את הילד ויובילו אותו קדימה? לא רק אותו, אלא גם את הסביבה שלו? אם לילד יש יתרון, תמכרי את היתרון לעצמך ולסביבה...כולכם תרוויחו, במקום להגיד שזה מהאוטיזם... שלא תביני אותי לא נכון, זו ממש לא בקורת, אני מבינה איך חלק מההורים רואים את הקושי ויותר קשה להם לראות חיובי, זה טבעי לגמרי, הרי אנחנו רוצים לראות אותו אחרת... אולי רגיל... אך גם את וגם הילד שילמד שהראיה שלך חיובית יוכל להתקדם מאוד בזכות זה... אני יודעת שאת לא ההורה היחיד שרואה דברים כך וזה בסדר ומותר לך ואפילו מכבדת את זה, אבל עדיין מציעה לך להיפתח לחשיבה נוספת... ככל שאנו רואים יותר את נקודות החוזק, אנחנו יכולים יותר לעזור לילד... הילד שלי מצייר מדהים ושר נפלא... הוא זוכה בתחרויות קומיקס כל שנה, הוא שר מרגש ויש לו מעריצים, אז מה אם זה בא מהאוטיזם? אז מה אם הוא מתמקד בזה? אז מה עם העולם שלו יחסית מצומצם ? יש לו את זה... הוא מוכשר בטירוף... שיתמקד! ראיתי את הניצוץ כשהיה קטן והלכתי על זה ואני מקווה שבסופו של יום, הוא יצליח ויכירו בו כאדם עם אוטיזם מוכשר בטירוף שיכול לעשות דברים שאדם רגיל לא יכול... ולכן אני הייתי לוקחת את זה למקום חיובי ומאדירה את זה כך שיום יגיע והילד שלך ידע לכתוב ספרים ולאייר אותם, כך שכל העולם ירצה לקנות ולתרגם והוא יהיה עשיר... ולמה לא? אני הראשונה שאקנה אם הוא באמת ידע לכתוב... בילד כזה צריך הרבה השקעה ואופטימיות והרבה פעמים ההשקעה משתלמת...