נושא חדש!!!

ophra

New member
חתונה?????? כאילו דה....

למה???? בשביל מה זה טוב???? אפילו אם הייתי רוצה עוד ילדים - למה להתחתן? לא מספיק פעם אחת...? (דווקא שמלה לבנה אני אוהבת... אפשר לעשות סתם מסיבה וללבוש שמלה לבנה...?
) בעניין מגורים משותפים יש לי שני דברים להגיד: א. גם בפרק א´ גרנו 3 שנים יחד לפני החתונה מצד אחד - זו הוכחה שזה לא מבטיח שום דבר...
מצד שני - אי-אפשר-בלי-זה.....!!! (אם באמת רוצים להתחתן) ב. לגבי דעתי על מגורים משותפים בפרק ב´ - ניצתי... בחייאת... את יודעת שאני לא יודעת לעשות קישורים.... תביאי פה את הקישור של השרשור ההוא.... נדמה לי שאני אפילו פתחתי אותו בעניין המודל לזוגיות ללא-מגורים משותפים תודה, נשמה...
לילה טוב אנשים עפרה (גוערת בסגול על היעדרות ממושכת משיעורים בכתה)

אוףףףףףףףףףףףףף ../images/Emo67.gif

חצי שעה חצי שעה שלמה חיפשתי לך אותו ,את השרשור ההוא אז עכשיו תלחצו על זה בבקשה והרי הוא לפניכם. (עפרה כנסי לחדרי בבקשה ותאמרי לי כמה פעמים צריך להגיד לך שזה מה זה @שוט? רק צריך להכנס ללשכתי כדי שאסביר
)

ophra

New member
תודה נשמה!!! ../images/Emo25.gif. ואתה סגול -

עכשיו חובתך (המוסרית) להציץ ולקרוא ולחזור אלינו עם דעתך האישית (כן, כן, ככה יעשה לאיש שלא הכין שיעורים...
) עפרה (נכנסת לפוזה של מורה בבי"ס)

מצולקת

New member
מסכימה איתך לחלוטין

בשביל מה חתונה??? ומגורים משותפים...סימן שאלה ג-ד-ו-ל לא יותר טוב שלכל אחד הפינה שלו ואין תלות וכשלא מסתדר או בתם רוצים לבד אז לא נתקעים יחד כי זה מה יש???

אורלי41

New member
אין כמו לישון באלכסון../images/Emo9.gif

אחרי שמתרגלים לישון באלכסון...... כמה כייף.......כל המיטה שלי.....אפשר להתגלגל מצד לצד אף אחד לא מושך לי את השמיכה בלילה ואף אחד לא דוחף לי מרפק לצלע....

maof

New member
סליחה אורלי

אני על התענוג המפוקפק הזה מוכן לוותר !!!! אני מעדיף לחבק את בת זוגתי ....... ולא את הכרית !!!!!!!!!! האמת שהיא נירדמת לי אני מתחיל לדבר לכרית
מעוף

מגורים - חיים משותפים

אם היה לי בית גדול, אולי הייתי שוקלת להכניס דייר/ת נוסף/ת לגור עמי ולגבות דמי שכירות "סמליים" ולא היתה מוטלת עלי כל חובה לנהל עמו/עמה פרק שני בחיי, לא כל שכן, להינשא לו/לה היינו פשוט מתגוררים יחד ולענין חיים משותפים אמרו כבר לפני ואני מסכימה בפה(מקלדת) מלא(ה) - פרק שני אינו מחייב נישואין (ולטעמי האישי - נישואין הם בכלל מחוץ לתחום. היינו כבר בסרט הזה, לא אהבנו, עובדה שיצאנו באמצע) חיים משותפים לכשעצמם הם "פרק שני" כי הרי לא נסכים לחיות עם מישהו "ככה סתם, בשביל הכייף" שיתוף של אדם נוסף במהלך חיינו השוטפים, השכם והערב, הם פרק שני. וכמו בפרק הראשון של חיינו, כך גם עכשיו, רק יותר למודי ניסיון, יותר מודעים למה אנחנו רוצים ולמה אנחנו לא רוצים, נתחיל קשר, נהיה חברים, נצא, נכיר, נתלבט ונחליט לגבי המשך וטיב הקשר. אם למָסד אותו במעבר לחיים משותפים או להפסיק אותו, בד"כ כי הבנו שאינו מתאים לנו. לגבי ערובות להצלחה ? הרי שאין כאלו איש אינו יכול להבטיח כי פרק שני יצליח, בדיוק כפי שאיש לא הבטיח לנו זאת בפעם הראשונה (והנה אנחנו כאן) אז, בהחלט ניתן להישאר ביחסים "פושרים" ולא לקחת את הסיכון לאי הצלחה אבל גם לא לתת לעצמנו את הסיכוי שיצליח ונזכה באושר הנכסף לו אנו כל כך כמהים.

תנאי לחתונה

בוקר טוב באם יש כוונה למסד את הקשר ולהתחתן, מגורים משותפים בשלב כזה או אחר הינם תנאי הכרחי לחתונה. המגורים המשותפים לפני החתונה הינם בבחינת " פיילוט" לקראת החתונה, בתקופה זו קל יותר לגשר על אי אלו בעיות שיצוצו במהלך המגורים בצוותה, באשר כל אחד מבני הזוג נמצא במקום חופשי לחלוטין, ללא כל התחייבויות. יתר על כן במידה ונוכחים לדעת שזה לא זה, פרוק החבילה יהיה קל יותר, מהיר יותר וזול יותר. לדעתי , בפרק ב צריכה להשאל שאלה עקרונית יותר, האם זוג שהחליטו למסד את הקשר בניהם ועוברים למגורים משותפים צריכים להנשא כדת משה וישראל?? יום טוב

ש י ר ט ל

New member
מיסוד קשר ללא חתונה דתית

הוא דווקא רלבנטי בעיניי יותר לפרק א´, כי אז כל איש יחיה לפי אמונתו (הדתית, חברתית וכו´). אבל דווקא בפרק ב´ זו החלטה שבנאדם לא יכול לקבל לפי אמונתו בלבד. איזו דוגמה לאידיאל משפחתי יקבלו הילדים במקרה שמתגורר עמם בבית אדם שאינו אביהם ואינו נשוי לאמם? והוא עשוי לקום ולעזוב בכל רגע? אולי במקרה שבו כל הילדים בוגרים ואין כל כוונה להביא לעולם ילדים משותפים, השיקול הוא אישי בלבד. במקרה כזה, גם לדעתי נישואים דתיים הם חסרי כל קסם. אבל עדיין טקס כלשהו רק יכול להוסיף בעיניי (אם היחסים בשלב המתאים כמובן). זה פשוט רומנטי יותר בעיניי.

שירטל הילדים יקבלו את המודל

הכי נפלא שיש לזוגיות והוא אנחנו יחד בגלל שאנחנו רוצים לא בגלל טקסים לא בגלל העיניים של החברה רק בגלל שטוב לנו יחד (אם לא היינו הרי הולכים).

*יערית

New member
טוב..אני אני בפרק ב´ שלי....

מודה ומתוודה שהנישואים שלי מפרק א´ עלו כ"כ מהר מכיוון שניכנסתי להריון! {כאן רמזתי גם הרבה על ההשלכות של זה לעיניין הנשואים} תמיד חלמתי על הדרך שבה יציעו לי נישואים... חלמתי על הנסיך כמו בספרים הרומנטיים..הג´נטלמן שבשבילו ועבורו אני האחת והיחידה..ואיתי הוא מקים ממלכה..... אז אני עדיין חולמת...אבל ריאלית יותר
אנחנו חיים יחד..עוברים תלעות ודברים יפים יחד, ואני לא מוותרת עליו במיטה כי איך אפשר לוותר על מישהו שלוחש לך כל הלילה"אני אוהב אותך יפה שלי.."כל הזמן שזה גם מעיר אותי מהשינה... לא מוותרת על זה...ועדיין לא יודעת לאן פנינו מועדות נשואים או לא נשואים..העיקר ביחד לעוד הרבה שנים יפות ומאושרות..אמן ואמן.... ואם זה יתבקש {חתונה} אז השימלה הבאה שלי תיבחר בקפידה ולא בחמש דק על רגל אחת...
והוא יהייה כמו ג´ובאני......טוב סתם צוחקת

r e d head

New member
יערתוש

אני חושבת שאנחנו צריכים פה בפורום עוד כמה כמוך לשמוע גם דברים כאלה זה פורום של פרק ב´ שלפעמים נשמע כמו פורום של ה"מחפשות בע"מ" למרות שאני בדיוק שם.

*יערית

New member
תודה כיפה אדומה שכמותך../images/Emo13.gif

אני חושבת שיש הרבה כמונו רק לא כותבים זאת.... ואין מה לעשות בכדי להיות בפרק ב´ צריך לחפש
וזו לא בושה.....רק איפה הגברים ההם...עם הקוקו והסרעפן
?

ואנחנו הרי נהנים מכם

ובאמת חבל שאין עוד כמוכם שמשתתפים כאן. (את יודעת יערית ,גמני שואלת אופו הם
)

*יערית

New member
יבואו יבואו.......

אנחנו החלטנו שיש דברים שאנחנו משתפים כרגע אותכם ויש שלא! אז בבקשה לא לחשוב שאנחנו מנסים להבליט רק את הדברים הטובים ולהסתיר את הרעים...אנחנו פשוט אוהבים לכבס בבית ....

maof

New member
טוב החלטתי.........

גם אני תומך בדעתו של סגול !!!! כדי באמת להכיר את בין הזוג לפי דעתי צריך להיות איתו ולחיות איתו ולא רק בשלט רחוק נחמד להכיר אדם שמח שתמיד הוא ניראה קורן ושמח אבל כולנו יודעים שבחיי היום יום הדברים לא תמיד ניראים כך יש משברים יש ירידות ויש גם הרבה דברים שניראים לאחד ולא ניראים לשני......... לצאת לבלות להיות אוזן קשבת לצד השני הדבר ניראה נחמד.... אבל ביום שאני לחוץ אני עצבני והכל ניראה מגעיל אז מגיע שעת המיבחן עד כמה אני מוכן לתרום לזוגיות עד כמה אני באמת לצד השני שגם לו.....היה יום קשה..... עד כמה אני מוכן לתת מעצמי לאהבה ולבנית קשר זוגי.... אני חושב שכאן התשובה האמיתית !!!! וכאן יופיע הרצון לבנות פרק ב´ לחיוב או לשלילה !!! וכמו שאני אומר אין שום בעיה לחיות עם המעלות של בן/ת הזוג אני רוצה לדעת לחיות עם המגרעות !!!!! ואחרי זאת הכל קלי קלות.......... מעוף

למעלה