נושא חדש (עם אפשר)

שי רגב

New member
אה, כן: בעניין "איך הגעתי הלום"

בעקבות כך נרשמתי לחוג סריגה (ללמוד איך לשרג את אברי).

לולא

New member
פטריק קים

מה שעשה לי את זה זה הקרב שלו נגד הסוכן הרוסי שלבסוף הוא עקר את 2 עיניו וכמובן אלפי הנשים שהיו לרגליו. אני לא יכול להיות איתך בשבת כי אני מתפלל

*נר לרגליו* ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ידעתי שהוא הדליק אותן, אבל *ככה*
(דוד מסתכל על ה
ות בחנוכיה, חושב על פטריק ונשים, ומהרהר...)

bizhar

New member
אני חושב שכבר דיברנו על זה.

אבל מצ'יסטה היה לוקח אותו ביד אחת. והכי יעיל כמובן ביל קרטר עם קולט 45.

שי רגב

New member
על פאט אף פעם לא משעמם לדבר...

אגב, אתה יודע שבלקי היתה צונפת? (כמובן, גם על זה כבר דיברנו, אבל מסתבר שהילדים עדיין לא למדו!)

לולא

New member
עם אני לא טועה

מר קים היה 50:50 וגם לא יודעים מה השיטה שהוא השתמש אני זוכר רק שהתנועות שנכתבו בשמם היפני כמו בקרטה. מעניין מי היה הסופר האמיתי.

bizhar

New member
הסופר האמיתי? קבל!

את פטריק קים כמו ספרים אחרים בז'אנר הזה כתבו ישראלים בימי סטודנטיותם ראה שירשור מעניין בנושא.

שי רגב

New member
../images/Emo45.gif קבל שאפו! ../images/Emo13.gif

וקצץ מ-"פאט המודרני" (ללא היכולות הלחימתיות האימתניות של אז...). הערה: למבוגרים בלבד!

frodo1

New member
הסיבה שלי הכי תינוקית

התחלתי בגיל 11, אבל לא ממש רציתי ללמוד את זה, פשוט אח שלי למד את זה, ואני הייתי ילד מאוד נדבק, אם אתם מבינים אותי. אז למדתי את זה רק כדי להידבק לאח שלי, אבל אחר כך פשוט התאהבתי בזה! וגם אח שלי פרש.

YANIVRCQ

New member
ואי איזה ילד

אתה נראה לי ילד זוועה באמת נטפל אל אח שלך ככה באמת אני אח גדול ואני לא סובל את אחי הקטן בטח גם אתה מציק. נכון נועם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YANIVRCQ

New member
סתםםםםםםםםםםםםםםםם

סתם צחקתי בשביל להציק לך זה יניב וילדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מנסה את הפורום אבל הוא לא מי יודע מה זורם.

דשא נוי

New member
באמת - למה התחלתי:

ראיתי סרט תיעודי בטלוויזיה, על נינג'יטסו. זה היה מגניב, בעיקר כי לא הכרתי אף אחד שעשה משהו כזה. חיפשתי וחיפשתי, ומצאתי גונג פו (צב, לא צב, מה זה משנה). לא מזמן התחלתי להתאמן עם היוצר (במאי, כותב וקריין) של הסרט הזה, סגירת מעגל... ונינג'יטסו עוד לא יצא לי לעשות. יש לי חבר שהתחיל להתאמן בגלל חולית (...FOR HE IS KWEEZAT HADARACH). אחת הסיבות היותר מוזרות, אבל העולם שלנו לא בדיוק פועל כפי שהוא אמור. כל טוב ד.נ.

vladi03

New member
ההורים הכריחו

קיבלתי את ההמצהלתן של ההורים שלי ואז התחלתי להתאמן שטוקאן מגיל 8 ואז נמצאס לי ואז עברתי לטה קוואן דו. אבל אני רוצה עוד מאט להתחיל להתאמן שוב ולעשות דאן 2 :) בשוטוקאן... ונחמד לי [:

kung fu

New member
אז ככה ../images/Emo28.gif

רציתי לדעת להגן על עצמי, והכרתי את בן טל=שחר, ואז החלטתי ללמוד אצלו
(ומאז החיים שלי השתנו כל כך לטובה)

למעלה