נושא חדש (עם אפשר)

לולא

New member
נושא חדש (עם אפשר)

איך או למה הגעתם ללמוד אומנות לחימה??????? הסיבה שלי הכי מצחיקה לכן היא תהייה בסוף....

nage

New member
הלכתי לאכול פלאפל

ראיתי שלט: אייקידו.... אמרתי ננסה למה לא, נתקעתי

אני הלכתי בעקבות ילדה יפה.....

שהייתי ילד..... ושהיה רק שוטוקאן במדינתנו..... לא משנה שרק חטפתי ממנה מכות שם....., אבל זה היה שווה!!! עכשיו אני עדיין חוטף מכות מהבנות במקום אחר... בלחימה משולבת...., אז זה למעשה הפך למסורת..... יניב

nage

New member
אם אנחנו בעניין של מכות

אני הרבצתי לאחת אצלנו בדוג'ו..... היא הייתה בוכה..... היום... .... ... היא אישתי

אני חושב שהיא עכשיו נוקמת בך יופי..

היום היא אשתך.... ואתה בוכה........

nage

New member
חס וחלילה בוכה

היא אולי נוקמת אבל אני מבסוט כמו חזרזיר בבוץ

bennyTKD

New member
לא אני, אבל די נחמד

אני מכיר מישהי (שלפעמים אפילו גולשת פה בפורום) שהתחילה ללמוד טאיקוונדו בגלל שבמשחק המחשב (או הפלייסטיישן?) טקן יש דמות שמבצעת בעיטות של טאיקוונדו (סיפרו לי שהביצוע די דומה למציאות) והיא התלהבה מזה. בני

rowshi2

New member
אוטובוס

נורא רציתי לחזור ללמוד משהו, חשבתי בכיוון של נינג'יצו/ג'ויג'יטסו, לא ידעתי מה ההבדלים... ואז, יום אחד נסעתי באוטובוס לבית ספר..ובזוית העין, בזמן נסיעה,ראיתי מודעה תלויה על עץ, ואת המילה נינג'יצו רשומה עליה... אז צעקתי לנהג שיעצור...קפצתי החוצה (מהדלת...) ותלשתי בשמחה אדירה את המודעה מהעץ. אמנם הייתי צריך את שאר הדרך לבית ספר ברגל...אבל זה היה שווה כל סנטימטר

RoyceGracie

New member
רציתי לנקום בילדים רעים ולהלחם כמו

צבי הנינג'ה.... אבל מסתבר שצבי הנינג'ה עושים נינג'יטסו, ואני מואי טאי......

הייתי ילד אלים שרצה ללמוד להרביץ.

טריוויאלי אבל כך היה. למזלי גיליתי בגיל 14-15 את האיידיקו, והפסקתי להרביץ. אני מכיר תודה לאיתן בן-מאיר עד היום, על השינוי הזה.

fusion boy

New member
תגובה רצינית...

אני התחלתי בגיל חמש (היום בן 23 וללא הפסקה) בגלל שאבא שלי הכריח אותי ללכת ללמוד ג'ודו בהתחלה הייתי חוזר הבייתה ובוכה לאבא שלי שחונקים אותי ודוחפים אותי אחרי זה פשוט התאהבתי... היום לא הרבה אנשים יכולים לחנוק אותי או לדחוף אותי, ואם הם כן יכולים אז הם מתאמנים הרבה שנים והם בטח חברים שלי...

fusion boy

New member
זה גם של של קיק בוקס צרפתי עתיק...

סתם לשם העניין תראה: http://www.savatedansederue.com אבל שמות משפחה לא בוחרים... השם הפרטי שלי בתעודת לידה הוא אהרון אבל כולם קוראים לי רוי וכך גם בת.ז. אבל פה בארץ כול מי שלא מכיר אותי או קורא את השם שלי אומר רועי וזה לא רועי זה רוי!!!

ethanguy

New member
To defend myself

and after seeing the amazing level demonstrated by my friend i knew i had to study martial arts, until then i thought martial arts were a fake illusion.

לולא

New member
הסיבה שלי

ואני אומר שלא תשפטו אותי לפי הסיבה הייתי בן 12 קראתי ספר של פטריק קים ויש שני דברים שהוא עושה טוב בספר אחד זה ללחום ושני זה אהבה ואז חשבתי שאני רוצה להיות כמוהו ואז בארץ לא היה הרבה דברים ללמוד רק קרטה אז הלכתי ללמוד שוטוקאן מה זה אומנות לחימה למדתי באהבה אני עוד לומד אישתי אומרת תמיד שעם היא ידעה על כך לפני שהכרנו היא היתה רוצה חוות דעת של פסיכולוג.

שי רגב

New member
פטריק קים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

"שריריו המשורגים ועיניו האפורות כפלדה..." סוף, סוף אפשר לראות כאן אנשים רציניים, שמבינים עניין, ולא כמו כמה מחברי, שהיו איתי בשבת ולא היה לי על מה לדבר איתם כל סוף השבוע, כי הם בחיים לא קראו אפילו עמוד אחת מספרי המופת האלמוותיים של הסוכן החשאי הקוריאני הענק (המתנשא לגובה של 2 מטר!), בעל העיניים האפורות והשרירים המשורגים (ועוד כמה דברים משורגים שבטח כבר שכחתי...). אגב, בעקבות סיפוריו התחלתי גם אני לשרג את אָבָרָי... (יובל, נא למחוק את החיוך!) ע-נ-ק!

למעלה