נושא חדש לדיון

נושא חדש לדיון

ישנם רוקדים ובעיקר רוקדות שזקוקות ל-6 ו-1/2 שעות שינה בלילה. קמות מוקדת בבוקר בערך בשעה 6 ועובדות כ-12 שעות. בחורות אלה נאלצות לרקוד רק במתחילים וקצת בבינוניים. בשעה 10 ו-1/2 בערב העיניים מתחילות להיעצם להן. אז הן נאלצות לעזוב וללכת הביתה מוקדם לא אחרי 11 בערב. בחורות אלה יש להם תפיסה מצויינת בריקודים ואוהבות מאד לרקוד. התוצאה היא שהן נאלצות כל השנים לרקוד רק במתחילים ולרקוד כל הזמן את אותם הריקודים של המתחילים כמו כאן בדרום,אהבה פשוטה,סולטי דוג רג ועוד ריקודים מתקדמים יותר אבל,ריקודי מתחילים. אני רקדתי עם כמה מרוקדות כאלה בעבר ובהוה אני נאלץ לעזוב רוקדת טובה כזאת שיש לה פוטנציאל להתקדם ,אבל לא יכולה להמשיך ולרקוד במתקדמים עד שעה מאוחרת יותר. השאלה היא ,האם זאת גזרה שאין לה פתרון שתמיד חייבים להתחיל הרקדה עם המתחילים ולסיים במתקדמים. האם התופעה הזאת ידועה לכם. האם הן צריכות לעזוב את מקום עבודתן הנוכחי ולחפש עבודה חדשה שמתחילים לעבוד בבוקר מאוחר יותר. הרי ידוע שכיום למצוא עבודה עם משכורת נורמלית,זה דבר נדיר מאד. האם בחורות אלה צריכות להפסיק לרקוד או להמשיך עוד שנים רבות להיות במתחילים. האם זאת גזרה משמיים ואין מה לעשות אחרת. או שיש פתרון אחר.

אהבתי את ה"ו- 1/2" ../images/Emo99.gif

לא 6, לא 7 - לא 10 לא 11- עזרא בוחר בשביל הזהב ועושה ממוצע של פשרה
"...שש וחצי מחר יומולדת..."

פרפר.אני באמת התלבטתי אם לכתוב

6 או 7.אם הייתי כותב 6 ,לא היה נראה הגיוני.אם הייתי כותב 7 היית אומר שהיא יכולה להישאר עד 11:30 ומספיק לה לישון 6 שעות.לכן כתבתי 6:30. כנ"ל לגבי 10 ו-11 בערב, 10 לא הגיוני. 11 זה מאוחר ,כי צריכה להגיע הביתה להתקלח ולישון פחות מ-6 שעות. ובאמת בשעות שציינתי הם גם קורים בפועל כפי שנאמר לי. דרך אגב בחורה אחת שעזבתי,בעלה לא מרשה לה להשאר מאוחר. כעת היא אלצה אותו לרקוד איתה. בחורה אחרת בעלה דורש ממנה שתקום ב-6 בבוקר ותכין לו את הקפה. הוא לא מוכן להכין בעצמו.זה סוג של מנתליות. הבחורה האחרונה עובדת מהבוקר עד צאת הנשמה. מכורה לעבודה.לא יודעת מה זה מנוחה. הבחורה האחרונה כמו הקודמת ,אבל אני לא מאפשר לה לברוח לפני 12 כי יש לה מוטיבציה גדולה והיא רוצה ללמוד כמה שיותר מהר עוד ריקודים. בבוקר המנהל שואל אותה אם היא ישנה בלילה.

עזרא - לא התכוונתי לצחוק על ה- 1/2

התכוונתי רק בהומור, כי זה הזכיר לי מערכון ידוע
אבל מה שאתה כתבתה העלה חיוך נוסף - אבל אולי היא קמה מרצונה ב- 6 בבוקר כי היא אוהבת להכין לבעלה
לפני שהוא יוצא לעבודה - מעין זמן איכות של שניהם

אפשר להגר לסיאטל או כל מקום אחר

שם (בחו"ל) ההרקדות מתחילות בשעה 7:00 בערב (או לפני), ומסתיימות בשעה סבירה (ולא ביום שאחרי).

אני חושב שבאמת יש לנו מה ללמוד הרבה

מחו"ל. שמעתי מכמה חברים וחברות שהם לפעמים ישנים בלילה כ-4 שעות בלבד.

No name for now

New member
בגלל זה צמצמתי את כמות ההרקדות

וההרקדה הקבועה שלי היא ביום חמישי. קשה לקום בבוקר אחרי שרוקדים עד שעה מאוחרת מה גם שעד שאני מגיעה הביתה והולכת לישון זה עוד לפחות חצי שעה. בכל מקרה אני חושבת שאם יש בעיה של לוח זמנים צריך לבחור הרקדה מתאימה. בן הזוג של דודה שלי עוזב את ההרקדה ב-11 תמיד אז הם רוקדים באוניברסיטת ת"א, ככה אפשר להספיק די הרבה ריקודים מתקדמים.

aviva51

New member
ויש אחרות......

כנראה שבנות זוגך לא מספיק "מכורות" לך או לריקוד....יש אחרות שרוקדות עד 1.30 וקמות לעבודה מוקדם.מודה באשמה קצת עייפה,קצת קיטורים,אך מסתדרת. רוקדת עד כלות....

ylamm

New member
המכורות נשארות עד הסוף, גם במחיר של

המכורות נשארות עד הסוף גם במחיר של עייפות גדולה בבוקר שלמחרת, ולמעשה זה לא רק בבוקר, אלא כל היום אתה "זומבי" לגמרי. אבל הדבר נוגע גם לבני זוג הבנים, שכן פעם רקדתי עם בן-זוג שבשיא הכיף הודיע לי שהוא הולך, אפילו שנשמע ריקוד משגע זה לא שכנע אותו להשאר. בעיני הוא לא מכור אמיתי. מזל שאני לא מנתחת מח, כי יש תפקידים שאפשר להיות סהרורי למחרת, אך יש באמת תפקידים שאתה חייב להיות בערנות מלאה ואז יש בעיה.

זה הזמר

New member
או שפשוט עובדים במשמרות

אני פשוט מבקשת לעבוד משמרת ערב אחרי הרקדה, ואז אין שום בעיה...

ZEEVS1970

New member
אני לא בטוח שזה קשור דווקא לזה

שצריך לקום למחרת לעבודה. לדעתי יש פשוט אנשים שהם אנשי יום ויש אנשי לילה. אנשי בוקר בדרך כלל בין 23:00 לחצות כבר מתחילים לנקר אבל כשאני נוסע בבוקר באוטובוס לעבודה אני רואה אותם עירניים כמו שדים ומפטפטים בלי סוף ובמלוא המרץ בשעה שאני עוד מנומנם לחלוטין. לעומת זאת יש את אנשי הלילה שבבוקר מתפקדים לא משהו אבל בלילה מחזיקים בלי בעיה עד השעות הקטנות. אני למשל בתור איש לילה מעדיף בכלל לרקוד רק במוצאי שבת אחרי שקמתי מאוחר ולהישאר עד סוף ההרקדה גם אם למחרת אהיה קצת "זומבי" בעבודה מאשר לרקוד באמצע השבוע כי באמצע השבוע אני חוזר מהעבודה מאוחר בקושי מספיק להתרענן קצת ולאכול משהו וכבר ב21:00 צריך לצאת להרקדה ואני מרגיש שאני רדום ודי עייף גם כי קמתי מוקדם בבוקר. לסיכום,אם בני הזוג יהיו מתואמים בעניין של עד איזה שעה לרקוד לא צריכה להיות בעיה ואז אנשי לילה ירקדו אחד עם השני ואנשי יום גם ירקדו אחד עם השני. ובא לציון גואל!!!

זאב.אתה בחור חכם.באמת יום אחד היא

אמרה לי שהיא אשת בוקר.תמיד השקם בבוקר היא מאד רעננה ואוהבת לעבוד ובערב תמיד היא עיפה ורוצה לישון ב-11 בערב. עכשיו אני מבין לה יש תלמידים שלא מקשיבים למורה בשעות הבוקר.

No name for now

New member
מילא לא מקשיבים

אני הגעתי ולא בגלל שהתעצלתי פשוט לא יכולתי להתעורר, אני חושבת שרוב המורים ריחמו עליי ולכן לא קיבלתי עונשים. למיטב הבנתי לבני נוער הבעיה יותר קשה כי מצד אחד הם כבר לא מסוגלים להירדם בשעה מוקדמת (חלק מהתהליך הפיזי של ההתבגרות) אבל עדיין צריכים יותר שעות שינה ממבוגרים. ראיתי פעם תוכנית בטלויזיה על בית ספר בארה"ב שהחליט ששעת הלימוד הראשונה תהיה בשעה 9 ומאז הנוכחות בבית הספר עלתה, מסתבר שיש תלמידים לא מצליחים לקום ופשוט מוותרים על כל היום. אנשי בוקר ולילה זה עניין של שעון ביולוגי, השאלה היא מתי הגוף משדר לך שהוא צריך לישון. אצלה כנראה הכול פועל בסדר בבוקר היא רעננה בלילה היא עייפה, אצל אנשים כמוני יש shift של שעה-שעתיים, אני יכולה להחזיק עוד שעה-שעתיים בלילה בלי בעיה אבל בבוקר בשעה שרוב האנשים קמים ויוצאים לעבודה הגוף שלי עדיין צריך לישון ואני צריכה להילחם בעצמי כדי להתחיל את היום בשעה סבירה ואם מסיבה כלשהי נאלצתי לקום בשעה מאוד מוקדמת (נאמר 6) אני ארגיש את זה כל היום. אז נכון שאני יכולה להינות מההרקדה בכיף, אבל אני מוותרת מראש כי אני יודעת שאני לא ארגיש עייפות בהרקדה ובבוקר אני אהיה סמרטוט

נו נם. הסיפור שלך בדיוק כמו הסיפור

בחיים שלי,כולו,מתחילתו ועד סופו. יש למשל ארצות כמו הודו ששם מתחילים את הלימודים לא לפני 9 בבוקר. כשהילדים שלי למדו ביסודי,שמחתי שהתחילו ללמוד ב8:30 בבוקר ולא ב-8. התאכזבתי כאשר הם היו בחטיבת ביניים כאשר הלימודים התחילו לפעמים בשעה 7 בבוקר שנקראה שעת 0,אז התחילו ההעדרויות והתלונות הרבות עליהם. הבת שלי מתכוננת לבחינות רק אחרי השעה 12 בלילה עד 3 בבוקר ולמחרת מצליחה בבחינות.כך הייתי גם אני למרות שהגעתי לבית הספר עייף מאד. את כל הבעיות הקשות אני מוצא להם פיתרון רק בשעות שאחרי 12 בלילה ,אז המח שלי הוא הכי צלו והכי עירני לפתרון בעיות.לפעמים כאשר עבדתי במקום העבודה,הייתי צריך לפתור בעיות קשות ולמצו רעיונות ופטנטים. את הפתרונות הייתי מוצא רק כאשר שכבתי במטה בשעה מאוחרת בלילה. גם בריקודי עם אני תמיד עירני בשעה מאוחרת ,נשאר עד הסוף ואז בבוקר כאשר הילדים שלי מאלצים אותי להקפיץ אותם לבית הספר או לצבא ,אז הלך לי כל היום,כי ביום אנני מסוגל לישון,עושה בטן גב ולא מצליח להירדם גם אם אני עייף.

UHUstick

New member
די נו,

שלא יספרו סיפורים - כדור אנדרנלין ואני פעיל כמו שד וכדור מלטונין ואני נרדם צ'יק צ'אק. אתם לא יודעים מה שלושה מיליגרם טבעיים לחלוטין יכולים לעשות לבן-אדם...

dw2322

New member
3 הערות

הנושא שלך רלוונטי לבנים בדיוק כמו לבנות, כלומר גם בנים וגם בנות נאלצים לעזוב מוקדם-מה שאומר שבחלק המתחילים אמורים להיות הרבה זוגות מתקדמים. 2. בדיוק בגלל זה ישנן הרבה הרקדות ביום חמישי והרקדות אלו הרבה פעמים גדולות מאשר החוגים בשאר ימות השבוע. זה לא שונה במיוחד משאר פעילויות הפנאי ביום חמישי בערב, כמו סרטים, הצגות, בתי קפה ועוד. 3. אפשר להריץ חיפוש ב rokdim ולאתר חוגים עם שעת התחלה מוקדמת יותר.

למעלה