נושא חדש לדיון

ronenw22

New member
נושא חדש לדיון

האם בפגישה ראשונה יש צורך להסתיר דברים על עצמך? או שעדיף לשפוך עלייך הכל? לדעתי עדיף לא לספר הכל, כי אז נגמרים נושאי השיחה מהר יחסית, צודק? רונן

***Jewel

New member
בקצרה ולעניין...

במילה אחת - כן. וכל מילה נוספת מיותרת לחלוטין.

bluewater

New member
לא תמיד טוב לספר ה כ ל !

אבל זה גם לא יפה להסתיר דברים. זה כמו שאתה מטאטא את הלכלוך מתחת לשטיח ובסוף ,מתישהו,מרימים את אותו שטיח ומגלים את כל הלכלוך שהצטבר! אז גם יצאת שקרן וגם נתפסת כטיפוס שאי אפשר לסמוך עליו! צריך תמיד להיות כנים ואמיתיים וזה לא חייב לקרות בפגישה הראשונה כי אתה בעצמך לא מכיר את הבחורה ובטוח לא כדאי לספר סודות לבן אדם שבדיוק שעה אתה מכיר אותו. ובקשר לנשיקה בפגישה הראשונה:הכל תלוי כמובן במצב הזרימה.

ronenw22

New member
לא הבנת

אני לא אומר - לשקר, אני אומר לא לספר הכל על עצמי אלא באיזי

j7

New member
לדעתי...

לדעתי עד שאתה לא מכיר פחות טיפה את מי שאת היוצא איתה בפעם הראשונה (שאני מניח שזה לוקח קצת יותר זמן מפגישה אחת...) אין מה כלכ ךכ לשפוך על עצמך פרטים שאתה לא בטוח שידעו, ויותר חשוב מזה-שאתה לא יודע איך הם יתקבלו של ידי הצד השני. תמיד יכול להיות שמה שבשבילך הוא בסדר או חפיף, בשביל היושבת מולך..(או כל מצב צבירה אחר שאתה מגיע אליו בפגישות ראשונות... ;-) ) הוא משהו אחר לגמרי, טוב יות ראו רע יותר.. ולכן הצעתי הינה לא לחשוף דברים שנוייום במחלוקת עד שאניך סבור לפחות לגבי ההשפעות הנלוות. כמובן שעל פי מה שנכתב כאן, בעצם גם כל דבר אחר יכול להיות בעייתי.... ובדרך כלל הכל זה בסמנטיקה... מקווה שיהיה בסדר... תעדכנו אם יש משהו מעניין... J7

ronenw22

New member
ל-J7

תודה על הצעתך - אני גם מקווה שיהיה טוב... בכל אופן תענה לי בהזדמנות על מה ששאלתי היום - לגבי פגישה וכו של כולם. רונן

למעלה