נושא הרכב

נושא הרכב

תגידו אם דרסתי כלב אני אמור לעשות משו לכפר על זה?! (לפי הדת) זה חשוב לי כי יום שישי דרסתי כלב וכל השבת חשבתי עליו כאילו הרגשתי שאני לא בסדר מבחינה מוסרית אבל אני לא יודע אם אני צריך לעשות משו לכפר ז``א צדקה או לא יודע מה

זושא07

New member
חובה עליך

לטבול במקווה 52 פעמים כמנין כלב ולתרום חי כפול 10 דולרים לעמותת תנו לחיות לחיות

גם לי

נראה שהוא צוחק עלי כי מקווה זה רק משו שקשור לאדם בצורה ישירה ולתרום לא אכפת לי אבל למה לאגודה הזאת בשביל שהם אח``כ ישלחו בכוונה כלבים לכביש?

NAXTבת

New member
חי חי אהבתי

ניראה לי שהוא באמת סתם קישקש משהו. תישאל חברים משפחה וכו... אוקי? ותעדכן מה ענו לך כי זה מעניין

יופי לי..

שאלתי את הרב והוא אמר לקבל על עצמי להשתדל בנושא של צער בעלי חיים ז``א לשים אוכל לציפורים וכו` כל אחד לפי הבנתו

ברור

שההוא צחק עליך, לא ידוע לי שיש משהו מבחינת הדת שאתה צריך לעשות, מכיון שזה היה בשוגג, וכנראה כך נגזר מפי עליון על הכלב שהיה צריך למות ואתה רק הייתה השליח, אם הייתה עושה את זה בכוונה אולי הייתה צריך לעשות משהו כדי לכפר על הצער בעלי חיים. אני מציע שתעשה מה שהרב אמר לך וזהו, לא צריך לעשות עסק מזה.

מגלגלים חובה ע``י חייב!

אז בוודאי שיש משו שאני צריך לעשות אולי לא לטבול במקווה אבל להתחזק בנושא צער בע``ח נשמע לעניין

אם זה הוראה של רב

תעשה מה שהוא אומר לך, ואם לא אז אתה יכול לשאול רב ותעשה מה שהוא יגיד לך, ואפילו לא טיפה יותר, וכמו שכתבתי לא צריך לעשות מזה עסק.

אבי רן 20

New member
בשיא הרצינות

עליך להתקשר למוקד 166 ולהגיד להם לקחת את הנבלה מהמקום אם היא עוד שם! ואם שוטר היה רואה אתה ההיתה מקבל דו``ח אם לא הוזזתה את הנבלה לצד !

אבי רן 20

New member
בשיא הרצינות

עליך להתקשר למוקד 166 ולהגיד להם לקחת את הנבלה מהמקום אם היא עוד שם! ואם שוטר היה רואה אתה ההיתה מקבל דו``ח אם לא הוזזתה את הנבלה לצד !

למעלה