נושא המים... עזרה!!!!!!!

shlomitp

New member
נושא המים... עזרה!!!!!!!

בנות אני צריכה את עזרתכן אני מחפשת חומר בנושא המיים אני זוכרת שפעם ראיתי פריסת נושא באיזה אתר ואני לא מוצאת יש לכן רעיונות?

zy

New member
תנסי אולי פה ?

קישור לאתר לימודי, אולי יעזור ?!!

חניני

New member
../images/Emo91.gif גילי אולי כדאי להוסיף

למאגר גם קישורים? אולי לפי תוכן או נושאים, ישלים לדעתי את המאגר.

gili111

New member
חני , יש בארכיון שלנו תיקייה לקישור

לקישורים. מה שצריך זה מידי פעם שמישהי תיקח על עצמה להכין דף עם קישורים בנושאים מסויימים. גילי

angel10

New member
אני מוכנה לנסות ולהעביר קישורים

לארכיון. רק צריכה הסבר איך לעשות זאת שבת שלום ענת

gili111

New member
היי אנג'ל- הסבר לצרוף קישורים לארכי

לארכיון. ראשית, בוחרים נושא. למשל, "קיץ". מחפשים באינטרנט אתרים המתאימים לגיל הגן בנושא זה. מעתיקים את הכתובת של האתר (העתק-לחצן ימני בעכבר) פותחים דף של word ומדביקים (הדבק- לחצן ימני בעכבר). כך ממלאים את הדף בהרבה קישורים לאתרים, ומעלים לארכיון בציון הנושא שבחרת... כל הכבוד על רוח ההתנדבות גילי

angel10

New member
האם אפשר יהיה להיכנס לאתרים ישירות

על ידי לחיצה עם העכבר על הקישור שבמסמך ה-word? אם יש אפשרות כזו- זה יהיה הכי נוח.

angel10

New member
ועוד שאלה

נאמר שיש לי דף עם שמונה קישורים ואני מצרפת אותו לארכיון ולאחר תקופה נוספים עוד קישורים- איך מאחדים את הכל בדף אחד? ועוד שאלה: איך ניצור מידרג אלפא- ביתי כדי שיקל על ההתמצאות?

gili111

New member
אנג'ל תשובות ../images/Emo13.gif

לפי סדר השאלות: 1. אפשר יהיה להיכנס לאתרים ישירות ע"י לחיצה על הקישור , במידה ותעתיקי את הכתובת בצורה נכונה. 2.כדי לאחד שני דפים של קישורים- פתחי את הדף הישן, בהמשכו הדביקקי קישורים חדשים. בקשי ממני או מטלגל למחוק את הדף הישן. אפשרות אחרת- להעלות את הקישורים החדשים לארכיון תחת השם- קיץ 2 ואח"כ קיץ 3 וכו' 4.להקלה על ההתמצאות- הארכיון מתוכנן לפי מידרג אף - בית, כך שאין בעייה. מה שאני מחכה כרגע זה שיעזרו לנו (אלישע) למיין את התיקיות מחדש...

angel10

New member
עוד, לגבי הקישורים

התכוונתי לשאות האם ניתן יהיה בדף הקישורים לדרג את הקישורים במסמך word עצמו לפי א-ב?

gili111

New member
זה תלוי לפי איך שאת מסדרת...

והקישורים הם באנגלית

angel10

New member
לכל קישור יש כיתוב בעברית

אז כדי להקל על ההתמצאות אפשר לסדר את הכיתוב בעברית שאומר מהו האתר לפי א-ב, רק שזה הופך את העבודה לקשה...

למעלה