נושא המיגון

camaro69

New member
נושא המיגון

יכול להיות שאתם חושבים שהנושא הזה נטחן אבל אני חושב שהיום ראיתי שני שיאים אצל רוכבי דו"ג אחד אצלי במתחם העבודה נוסע כאשר רגלו טיפה מתחת לכידון על התא איחסון הוא שליח וללא גרם מיגון מיותר מלבד קסדה(מעניין אותי אם הוא חשב על התוצאות של תאונה חס וחלילה כאשר הוא יושב ככה) השני בדרך הביתה לסופר מרקט אני בחור צעיר על קטנוע כאשר הוא לבוש בבוקסר בלבד עכשיו האיזור שזה היה בו הוא ממש ממש ממש חלק. אני אומנם גם רוכב על קטנוע ואני מהיום הראשון עם מיגון נוסף מעיל וכפפות לעת עתה. עושה רושם שלהרבה לא איכפת מעצמם כאשר הם רוכבים ככה אגב גם ראיתי זוג נוסע ברכב והרגליים של האישה על ה"דשבורד"נוגעות בחלון כמעט צעקתי עליהם שהם מפגרים שהם נוסעים ככה.

Dungeon

New member
זה לא פורום אור ירוק או קדושים מעונים

כל עוד לא שואלים אותי אני לא אומר מילה. זכותו של כל אדם לרכב איך שבא שלו. לך תדע, אולי זה בוקסר המזל שלו.

camaro69

New member
זה בנושא של השרשור שלמטה על הרוכב שנהרג

רק שלא רציתי לפתוח את זה בשרשור ההוא לא במקום

מה רע בבחורה שלובשת בוקסר

עם רגליים על הדשבורד ? אני רואה עשרות כאלו ביום...
בקיצור אתה הומו

nsr

New member
אני ראיתי היום את הדבר הכי דפוק עולם

רוכב קטנוע, עם רגל מגובסת (!!!!) מהברך ועד לקרסול, נוסע על איילון דרום, כשהקביים נמצאים בין רגליו. כמובן שלקינוח הוא חבש קסדת 4\3 מצ'וקמקת, גופיה ומכנסיים קצרים.

adam1985

New member
סיפור דומה

יש לי חבר שעשה תאונה לפני שבועים, הוא עף על הגג של יונדאי גטס שלא ציית לתמרור עצור ומשם נמרח על הרצפה, הוא קם לקח את הפרטים של הנהג, חיבר חפיף את הפלסטיקה השבורה של הקטנה והמשיך לסוע, 4 שעות אחר כך עברה השפעת האנדרנלין ואז התברר לו שהוא עם יד שבורה (כנראה שהנפיחות המטורפת עזרה לו להבין את זה). אז אכשיו הוא עם גבס על היד אבל ממשיך לסוע על הקטנוע ברחובות תל אביב, מה הוא ענה לי כששאלתי אותו למה הוא ממשיך לסוע על הקטנוע במצב הזה? "אל תדאג אחי! זאת לא היד של המצערת..."

אבל זה לא יעזור

אחי אני רוכב עם קסדה איכותית של אראי, מעיל עור איכותי, מגן גב+חגורת כליות, כפפות ומגני בירכיים גם אם זה אפילו לקנות משהו במכולת מתחת לבית ואני עדיין לא חושב שזה מספיק וזה רק עניין תקציב עד שאני יתמגן עוד אבל מה יש אנשים שפשוט לא מבינים את זה חברים שלי חושבים שאני אידיוט שאני משקיע כל כך הרבה כסף על מיגון הם לא מבינים מה רע בקסדה סגורה שעולה 500 שקל וזהו אבל מה יש לי את הכוח להסביר משהו שהם לעולם לא יבינו? ממש לא כל אחד שיעשה מה שטוב לו אם אתה מבין את חשיבות המיגון אז מעולה! תמשיך ככה ואם אתה רואה מישהו על קטנוע עם תחתוני בוקסר אז שיבושם לו איך אומרים ניפגש בסיבוב, אני ראיתי את שכן שלי עם קסדת חצי ושאלתי אותו "הפרצוף שלך לא מספיק יקר לך?" אז מה הוא ענה לי "לא אחי חם לי אני חייב תרוח וחוץ מזה כולה פה סיבוב של 40 קמ"ש" בקיצור אני ממש לא מזיז לי כבר איך שאר האנשים רוכבים אני יודע שלי ברור כמה קריטי וחשוב מיגון וזהו זה כל מה שמשנה. שיהיה חג שמח לכולם.

למעלה