נושא הכסף בחוגים

אורן - תיקון קטן וגם חיזוק לדבריך

התיקון: תעודת סטודנט באוניברסיטה מזכה בהנחה של 3-4 ש"ח בלבד. אבל זו לא הנקודה. החיזוק: אני מסכימה איתך שהכנסות המרקיד מההרקדות אינן מעיניינו של אף אחד. אף מרקיד אינו עוסק בהרקדת אנשים לשם שמיים. מרקיד הוא מקצוע ופרנסה לכל דבר ועניין, והוא אמור לצאת, בסוף הערב, עם רווח כספי - שאם לא כן, ירעב ללחם ועדיף לו לחפש לעצמו פרנסה אחרת. אולי ביל גייטס יכול להרשות לעצמו להרקיד בחינם, או בכיסוי עלות בלבד (גם הוא לא פרייר
). מרקידים ישראלים מן השורה מתפרנסים מההרקדות וזכותם המלאה להתפרנס מהן בכבוד

רוב המרקידים עוסקים בזה כהכנסה שניה

רוב המרקידים משתכרים מהרקדות כתוספת הכנסה , לעיתים מאוד מכובדת אך אין מסתמכים על ההרקדות כהכנסה. רובנו עובדים גם בשעות היום . אני למזלי מצאתי עבודה מעולה שנותנת לי אפשרות לשלב הכל החיים. טפו,טפו,טפו בלי עין הרע , חמשה,חמשה (סליחה אם משהו נרטב מהטפו,טפו)

אז אני שמחה לשמוע

שלא תרעב ללחם...
אבל גם אם מדובר "רק" ב"...תוספת הכנסה...", כדבריך, אז הרי שבהגדרה, מדובר בהכנסה חיובית ולא שלילית המאזן הסופי אמור להשאיר בידיך יתרת "+" ולא "_"...

אלמונית חביבה.אני גם שמעתי ממקור

מוסמך,שבארצות הברית במסעדות המפורסמות של ההמבורגרים מציעים כל מיני פיתויים באכילת ההמבורגר.למשל הם אומרים, שלם 7 דולר ותאכל כמה שאתה רוצה לאכול המבורגרים ומי שיאכל הכי הרבה המבורגרים אז הוא לא צריך לשלם כסף.הם נוהגים בכל מיני פיתויים והעיקר שיבואו יאכלו וישלמו ולא חשוב כמה שיאכלו באותה ארוחה.זה דומה מאד ,כמו שעושים אצלנו עם הפלאפל החופשי. דרך אגב בארצות הברית יש גם תביעות נגד חברות הסיגריות שגרמו להם להיות חולים. יש שם גם תביעות נגד החברות הגדולות שמייצרות מקלדות לא ארגונומטריות בעיקר מצד הקלדניות בארצות הברית, שבגלל מבנה המקלדת, אז נפגעו להם הפרקים בפרקי הידיים ובאצבעות הידיים.

אז אפשר לתבוע גם את... אלוהים?

איזה מן חיים אלו, שבסוף מתים? צריך מייד לתבוע!!! שלא לדבר על הדרך ("הולכים אל הלא-נודע"). על זה נאמר: "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות".

אלמונית יקרה.כל עורכי הדין הטובים

נמצאים בגהינום ואלה שקיימים הם גם בדרך לגהינום. כולם משתפים פעולה עם אלוהים. מי ייצג אותנו במשפט? חוץ מזה אלוהים מסתתר לו באחד הכוכבים הרחוקים באחת הגלקציות. כבר אלפי שנים לא שומעים ממנו כלום. איך נמצא אותו. אנו מחכים לשמוע ממנו כמה תשובות על הרבה שאלות שמטרידות אותנו, ועל כל מיני הבטחות שהבטיח לעם ישראל, שעדיין לא קוימו.

בדיחה...

איך קוראים ל 100 עורכי דין בתחתית הים??? גלגלו למטה לתשובה... גלגלו עוד.. עוד טיפה... טיפ טיפה י-עצלנים... a damn good start או בעברית "התחלה טובה".

נופרי - בוא נמשיך ברשימה

חלב לחם ומוצרי יסוד כל בוקר - 60 ש"ח. בגדים לילדים לבית ספר - 250 ש"ח. חשמל אחת לחודשיים - 620 ש"ח. ארנונה לעירייה אחת לחודשיים - 450 ש"ח. פלאפל + קולה אחת ליומיים - 25 ש"ח 15X פעמים בחודש = 375 ש"ח. דלק לרכב - 500 ש"ח. טלפון - 320 ש"ח. 3 מכשירים סלולריים - 740 ש"ח. משפחתון - 1200 ש"ח. חוג בלט לילדה 240 ש"ח. חוג ג'ודו לילד - 180 ש"ח. נעליים לילדים - 440 ש"ח. הנסיעה האחרונה לחו"ל ב 10 תשלומים חודשיים - 650 ש"ח לחודש. תספורת לגבר - 80 ש"ח. תספורת לאישה - 180 ש"ח. תספורת לילדים - 120 ש"ח (לכולם). בניית ציפורניים, שעווה, גבות, איפור לאישה - 250 ש"ח. 2 הזמנות בחודש לחתונות משפחתיות - 800 ש"ח. והרשימה עוד ארוכה. קשה מאוד לחיות בעידן שלנו.

יש אינפלציה בהרקדות חינם../images/Emo91.gif

אפילו פעמיים ביום. חוץ מזה נופרי14,כדאי לחשוב ללכת להרקדות על בסיס הכל כלול קרי ארוחות בוקר ועוד כל מיני הטבות. יש גם בעיה קטנה עם היודים אבל זה לא קריטי. לא ברור אם את באה עם אישתך או עם אישך. שיהיה בסבבה.

משהא

New member
התשובה לנושא אינה הכסף אלה התועלת

היות והדיון אינו בר תשובה כי 25 ש"ח למרקיד בנתיבות זה הפסד, ולמרקיד במקום אחר פרנסה, השאלה האמיתית היא התועלת שאנו מקבלים ונהנים. בזאת צריכה להבחן התמורה מהמרקידים. כל מרקיד שמשמח את קהל הרוקדים, קשוב להם וחי בקרבם, שירוויח כמה שיותר ושייערב לו. ומי שלו מספק את הסחורה שיילך לעבוד. בדרך דיון זה, יתחילו המרקידים לבקש תשלום לפי אישורי מס. אורי גבעוני

חווה4

New member
ריקודים בחינם

לידעתך, יש הרקדות בחינם. אמנם הם בדרך כלל בשבתות,את/ה מוזמן לבוא יש בבוקר בחוף הים ובערב בהרצליה/ראשון לציון. אבל מצד שני, גם מחיר הדלק עלה. אז את/ה רוצה טרמפ?

mahur100

New member
אוהל'ה, יש חוג במחיר סביר

בקריות כשנה רץ חוג של אוהד אטיה במחיר 20 ש"ח נדמה לי שבצפון יש עוד חוגים במחיר הנ"ל. אם איני טועה באותו מקום נפתח ביום אחר חוג מתחילים צעד ראשון אף הוא ב-20 ש"ח. כן ירבו!!!!! האם יש סיכוי שהמרקידים יורידו את המחיר???? חה חה חה.....

למעלה