נושא ההודעה

Variety

New member
נושא ההודעה

היי, טוב, אני רוצה לספר חוויה שחוויתי אתמול כאשר ניסיתי ווילד. יש לי את סדרת הקלטות Dream Gates, שזה הרצאה על חלומות צלולים. יש שם קטע עם תיפוף, וכשהקשבתי לזה, חשבתי לנסות להתסכל עם העיניים למעלה (לעין השלישית). מה שקרה זה שהרגשתי זרימה חזקה בכל הגוף, זרימה לכל הכיוונים. ממש מוזר. אחרי כמה זמן זה נפסק, כנראה איבדתי קצת ריכוז. אבל לדעתי יש בזה משהו בלהסתכל למעלה. אחרי כמה זמן נראה לי שיצאתי משיתוק, אבל הייתי יחסית רגוע. בזמן שהסתכלתי לעין השלישית, הלב שלי דפק ממש ממש מהר וחזק, והעיניים זזו מאוד מהר (כמו בREM). חלומות פז, Variety-

זה ידוע.....

באיזור שעליו אתה מדבר, "העין השלישית", בין שתי העיניים וקצת מעליהן, קיימת צומת מרכזית של עצבים שידוע שיש לה השפעות חזקות מאד בתחומים של העכות, חלומות צלולים ומצבי טראנס, ברגע שאתה מרים את עיניך לכיוון העין השלישית נוצר לחץ פיזי שלוחץ על צומת העצבים הזאת שמכניס את המוח למצב דומה לטראנס, העניין הוא שבפעולה הזאת אתה "פותח" את העין השלישית, אבל צריך לדעת גם ליסגור אותה אחר כך, ממש לא בריא להשאיר אותה פתוחה, הדבר יכול לגרום לכאבי ראש ועוד תופעות מוזרות לכן לא בריא להתעסק עם זה או צריך לדעת ליסגור אותה כמו שצריך. המומחה.

דנה^^

New member
סדרת הקלטות-

מאיפה? מה יש בהן בדיוק? תוכל לפרט עליהן?

Variety

New member
פרטים על הקלטות

היי, הנה הפרטים למי שמעוניין בקשר לקלטות: זה נקרא: Dream Gates - A Journy Into Active Dreaming מאת Robert Moss זה מכיל 6 קלטות עם נושאים מאוד מעניינים על חלומות צלולים, חלומות משותפים, חלומות נבואיים, חלומות צלולים ושמאניזם. יש המון שיטות בקטלות שהוא מדריך אותכם, חוץ מהשיטות הוא מסביר פשוט המון המון (ועוד המון המונים), על העולם של החלומות צלולים ועל השימוש שלהם ועוד המון. כל קלטת בערך באורך של 90 דקות, חלק יותר חלק טיפה פחות. הנה הלינק באמאזון: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/156455533X/qid=1014811528/sr=8-1/ref=sr_8_3_1/103-1926934-4800614 הקלטות רק באנגלית. אבל אם לפי דעתי אמור להיות ספר שלו גם בעברית, שאלתי בחנות "ספרי" אבל אולי גם בסטימצקי יש. תשאלו, ספר בקשר לספר של - רוברט מוס. חלומות צלולים, Variety-

shabaz

New member
כן....אולי זה מה שהוא אמר

גם לי זה קורה די הרבה... תנסה את זה עוד פעם, וכאשר אתה מרגיש עיקצוצים חלשים, תקח נשימה. אז הם יתחזקו. לסגור את העין השלישית? טווווווווווווווווב. שיהיה... אני פשוט פותח תעיניים. מבעיה? מבעיה? (הזכויות שמורות)

למעלה