נושא האחריות

OutLink

New member
נושא האחריות

הי, קניתי מוצר, לאחרונה הוא הפסיק לעבוד . דיברתי עם המוכר והוא אמר לי לשלוח לו בחזרה, אז שלחתי. אחרי שהראתי לו הוכחות משלוח הוא שלח לי הודעה שהוא יחזיר לי החזר מלא ומאז אני לא שומע ממנו. מה לעשות? אין אפשרות לפתוח דיספוט עבר 45 יום..

panayotiss

New member
צור קשר עם שירות לקוחות של איביי שיטפלו ברמאי

אם הוא מציע אחריות הוא צריך לעמוד בה. אם איביי לא יעזרו והוא לא עונה אין מה לעשות

OutLink

New member
הקטע הוא שהוא לא כתב במופרשות

שהוא מציע אחריות. אלא פניתי אליו במייל ואמרתי לו שיש בעיה עם המוצר והוא נתן לי כתובת ושלחתי, כמו שאמרתי לאחר ששלחתי הוא שלח לי הודעה שהוא יחזיר היום(שלשום) החזר מלא. מאז אני לא שומע ממנו.

OutLink

New member
הצלחתי להשיג את הטלפון שלו דיברתי איתו והכל

בסדר :), קיבלתי החזר.

זהר12

New member
../images/Emo207.gif בעניין אחריות למוצר

במוצרים רבים אני רואה שרשום שיש אחריות יצרן לפרקי זמן משתנים (לפי המוצר), שנה, שנתיים ואפילו יותר. איני יודעת במקרה שלך לאחר כמה זמן המוצר הפסיק לפעול ואם זה זמן קצר אז וודאי שהמוכר צריך לפצות אך השאלה מתייחסת למוצרים בהם מדובר באחריות ארוכת זמן. למשל: מוכרי ה-GPS או הסלולרים למינהם המוכרים מהארץ, כיצד אתם נוהגים בענין האחרויות ובכלל, מה אתם רושמים בליסטים שלהם בעניין זה?

OutLink

New member
במידה ואתה קונה את המוצר שלך בארץ

ומוכר אותו לדוגמא בחו''ל ויש לך את האחריות של היבואן בארץ. אני הייתי ממליץ להוסיף תקנון אחריות, שבו נאמר משלוח במסגרת האחריות אליך ואל הקונה הם על חשבון הקונה ופשוט כשהמוצר יגיע אליך תמסור אותו לתיקון ותשלח אותו בחזרה אל הקונה(כמובן העלות על הקונה) אחריות יצרן לרוב שווה ל*** כשמדובר במוצרים סיניים.

זהר12

New member
או.קיי. תודה. האם יש דעות נוספות ממוכרים

שמתמודדים עם מצבי אחריות או שערכו את הברור למקרה ו .... ויש להם מדיניות התנהלות ביחס לכך? אגב, לא מדובר ב-GPS או סלולר, זו רק היתה דוגמא לעניין האחריות הנדרשת אז אל תחששו לענות, איני מתחרה בכם כלל.

זהר12

New member
אין מתנדבים לרשום את התנהלותם בנוגע לאחריות?

אני תוהה האם הסיבות הן: 1) לא רוצים לשתף במידע? 2) לא יודעים? 3) לא מתעסקים בעניין האחריות ו"כשיגיעו לגשר יעברו אותו"? 4) עדיין לא גלשו לפורום מאז שרשמתי את השאלה? אשמח לתגובתכם ולדיון פורה ומחכים בעניין.

OutLink

New member
אולי תפתח נושא חדש ולא לכתוב את זה על הודעה

שבעיקרון לא קשורה ממש.

זהר12

New member
אח שלי ... וסליחה ש../images/Emo207.gif את שרשורך

לשאול זאת (והרי לשם כך קיים ה-
, בהזדמנות מתאימה וודאי תזכור זאת) אך מאחר ואין עונים, אני לא מוצאת טעם לפתוח נושא חדש אך זה בסדר, אני בדרך לפתרון בעצמי. אגב, תודה רבה לך על תשובתך הראשונה, היא בהחלט היתה במקומה.

למעלה