נושא דיון...

• פותח הנושא nk5
  • פורסם בתאריך

nk5

New member
נושא דיון...

אני מקווה שימצא חן בעיניכם : אם הייתם דמויות בעולם קרין , מה הייתם רוצים להיות ? : 1. מג\ית 2.לוחם\ת 3.אבירים\ות 4.כל דבר שיעלה לכם לראש... אישית , הייתי רוצה להיות מגית , כי אני חושבת שזה כיף שיש לך כוח קסום, הרבה מאוד כוח... הרבה הרבה מאוד כוח... מגית , גלימה שחורה .

midnight dragon

New member
ברור שמגים, הם הדבר הכי שווה../images/Emo15.gif

אבל דרקונים הרבה יותר שווה
(ועוד עם כוחות הכישוף הענקיים שלהם)

stige

New member
אני לא יודע לגבי זה

גם הבחירה שלי היא מג... אבל אתם חושבים רק על ההנאות של העניין. כמו שאבא של ספיידרמן אומר עם כוח גדול באה אחריות גדולה. טוב זה *כמעט* קשור למה שאני הולך להגיד... השאלה היא האם בא לאנשים לחיות כמו מג, זה לא רק עניין של כוח. קדום כל צריך לקחת בחשבון את המוו שעלול לבוא, לרוב בדידות, שעות לימודים אינסופיות, ולהסכים להקריב את כל מה שמסביבכם כולל אתכם למטרת הקסם. קצת קשה.

nk5

New member
אני לא בדיוק חושבת ככה. ../images/Emo63.gif

אני הייתי מקריבה הכל כדי להיות מגית ! . טוב... במחשבה שנייה ,אולי לא הכל . אבל למי אכפת שיושבים שעות על גבי שעות , ימים על גבי ימים , ואפילו שנים על גבי שנים של לימודים ? . אישית לי לא אכפת , כל עוד יוצא מזה משהו טוב . להיות מגית שחורה במלחמה , זה הכי כיף . יוו... איך עכשיו הייתי רוצה להחזיק בידיים את כל הספרים האלה שלרייסטלין יש במעבדה . הלוואי שעכשיו בייתי עם מר תיאובלד , (טוב , אולי הייתי מעדיפה מורה אחר) , במרתף שם , יושבת על השולחן וכותבת עם נוצת העורב את המשפט : אנוכי,המגית . איך עכשיו הייתי רוצה להיות השוליה שלו (של רייסטלין) . דיי , מספיק לחשוב על זה , זה ממלא לא יעזור , אין כזה עולם באמת . אבל לא נורא , לפחות החלומות שאני חולמת בלילה על רומח הדרקון נראות לי אמיתיות . פעם חלמתי על זה שאני דלאמאר , ושאני נופלת מהמרפסת ?! דה... סליחה שבלגנתי לכם את השכל .

stige

New member
חחחח

את לא נשמעת לי הטייפ של הגלימות השחורות. משום מה לא כל כך מראים כמה הם רעים בספרים. סתכלי על זה ככה: איך הם בוחרים את ראש הגלימה שלהם: גלימה לבנה: הצבעה גלימה אדומה:הגרלה בין 7 ראשי הגלימה גלימה שחורה: אין בדיוק חוקים, קרבות בינם לבין עצמם, הרעלות, רציחות וכו'... חחח מצחיק... גם אני הייתי הולך על גלימה שחורה, אבל אני יותר מניםולטיבי מאשר רוצח. מקווה שאני אשרוד שם.

SeaLili

New member
אבירה סולאמנית

כדי שאני אוכל לגדל שפם ולהתגאות בזה

ThornLeg

New member
אני ההיתי רוצה להיות...

אני דדוקא חשבתי על להיות קנדר בגלל שהם כל הזמן שמחים ועושים חיים, אם לא קנדר אז דרואיד

LuLuLu iT

New member
מגית><../images/Emo122.gif../images/Emo139.gif

נו, זה הכי שווה. *נסקלת*

RoCKeR121

New member
סייר אלף מהקלינסטי(כמו טניס בעקרון)

גם להלחם מצויין עם קשת וגם עם חרב וגם לטייל הרבה ולהסתובב הרבה

RoCKeR121

New member
שיניתי את דעתי

הייתי רוצה להיות אחד האלפים הנעלים מהארץ התיכונה שביקרו בואלינור וחזרו(ומבית פינרפין עדיף-כי חטפו הכי פחות על הראש מהולאר)

הדרקונים הכי....

שווים אבל האמת שהייתי רוצה ליהיות אביר סלאמני או גמד מתורברדין אגב האלפים משתי הממלכות הם לא רציניים בכלל ולא הייתי רוצה לחיות 300 שנה ולא לעשות בהן שום דבר למען העולם החיצוני (סנובים!!!!!) גם קנדרים זאת אפשרות.....

NJS

New member
כולכם חסרי דמיון

הכי שווה להיות כהן ואם כבר כהן אז של כמוש *מפנטז על צבא של זומבים*

stige

New member
אז אני מניח שאתה...

מפנטז על הסדרה של dark desciple?

NJS

New member
שו הדא?

נו? איך הערבית שלי? מוהאהאהאהא

NJS

New member
מה הקשר בין מינה לזומבים?

אם זה ספוילר אז אל תגיד לי

stige

New member
אני לא יודע הרבה

כי לא קראתי את הספר. אבל אני יודע שלכמוס יש שם חלק לא קטן, לפחות זה מה שכתבו בסקירה איפשהו... כל מקרה מתישהוא כולנו נקרא את זה כי זה סיפור עלילה ראשי.

למעלה