נושא (בלעז-טופיק) אם חברי הרומח היו יכולים להשתחל לספרים ולטלוויזיה. לאן היו מגיעים
G GRAND DARK MAGE New member 7/3/04 #1 נושא (בלעז-טופיק) אם חברי הרומח היו יכולים להשתחל לספרים ולטלוויזיה. לאן היו מגיעים
G GRAND DARK MAGE New member 7/3/04 #2 בוא נראה. רייסט-הארי פוטר (היה משתלט על הווגורסט ומשם העולם חחחח...) סער-אבירי השולחן הגדול(אין צורך להסביר)
בוא נראה. רייסט-הארי פוטר (היה משתלט על הווגורסט ומשם העולם חחחח...) סער-אבירי השולחן הגדול(אין צורך להסביר)
G GRAND DARK MAGE New member 7/3/04 #5 תשמעו... נאלצתי לכתוב את ההודעה הנל מספר פעמים. כי היה בעיה עם הרשת. אז אחרי 6 פעמים לא שמתי לב. אני יודע שזה אבירי השולחן העגול.
תשמעו... נאלצתי לכתוב את ההודעה הנל מספר פעמים. כי היה בעיה עם הרשת. אז אחרי 6 פעמים לא שמתי לב. אני יודע שזה אבירי השולחן העגול.
M midnight dragon New member 8/3/04 #7 איך בדיוק הגעת לאבירי השולחן הכתום? זה אבירי השולחן העגול לא הכתום
F FIZBAN האחד והיחיד New member 8/3/04 #8 חחחחח... זה סתם משו שאני וחבר שלי המצאנו... פשוט שנינו אוהבים את שבק, ויש להם איזה אובססיה לכתום, אז אנחנו מציאים את זה בכל הזדמנות... כמו בהזדמנות הנ"ל...
חחחחח... זה סתם משו שאני וחבר שלי המצאנו... פשוט שנינו אוהבים את שבק, ויש להם איזה אובססיה לכתום, אז אנחנו מציאים את זה בכל הזדמנות... כמו בהזדמנות הנ"ל...