נושא אחד ומסכם.וזהו

AbaraiRenji

New member
נושא אחד ומסכם.וזהו

אוקיי.נמאס לי X_X יש לנו מפגש לונהפאק מפגש צפון? ומפגש מומו באייקון. עכשיו שכל אחד,בתגובה אחת ולא בהצפה יגיד באיזה תאריך הוא מעדיף כל מפגש.ובאיזה תאריכים הוא לא יכול להגיע לכלום ולמה.גם אם הוא יתאמץ נורא =_= וזהו יש לנו מפגש לונהפאק-11.10 מפגש צפון?9.10 ומפגש מומו באייקון.12.10 שהכל יהיה מסודר,ושאנשים יבואו וזהו.

NoAmItA ChAn

New member
אני יכולה לבוא לכולם

חוץ מלמפגש צפון. יותר מידי רחוק לי. כל השאר זה יופי ^-^ נמ... אני יכולה להידחף למפגש לונה פארק כגם מפגש יומולדת שלי? ^^; או שזה יותר מידי מסובך? כי אין לי בעייה לא לעשות את זה בלונה פארק o-o אני פשוט יכולה להביא עוגה ואני אנסה לאפות עוגיות והכל D: אז זה בסדר? ^-^

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif ^.^

לאייקון - 10.10, כנראה שאני אהיה גם ב11.10. לונה פארק - לא באה... מפגש צפון - אני לא יודעת אם אני אבוא...

MomijiSan

New member
בפעם המאהעשריםוחמשאלף|קרמבולה|

אחרי שהסברתי למה באמת כדאי שהמפגש יהיה ב-12 מישהו כבר יחפש וירא למה כי ניצלשתי עשרים פעמים ולא הגבתם אז פעם אחרונה למה כדאי ב-12 : רוצים לחסוך כסף ומפגשים נכון ? בגלל זה רציתי שהמפגש מומו יהיה עם האייקון כי שניצ'ע יכולה רק ב-12 ואנאי גם תוכל לבוא ואם תגידו שאתם אל רוצים בגלל השיט הזה שזה הימים האחרונים של האייקון זה כבר משהו אחר... חוצמזה אני אל באה לצפון כי מהלעשות אני גרה במרכז וללונהפארק כנראה שאני אגיע. סופשבוע נחמד ותגיבו הפעם !@#%@%@!

מית צאן

New member
שקדע...../images/Emo119.gif

אני מבינה למה את ממש רוצה ב-12, אבל ה12 זה היום האחרון של האייקון. בקושי יישאר משו. אם מישו רוצה לבוא ב-12, שיילך... אבל חשבתי שאת המפגש פורום עצמו נעשה ב-10... כנראה אני לא צריכה לחשוב לעיתים קרובות-.-

MomijiSan

New member
>< לא התכוונתי לזה|קרמבולה|

התכוונתי שלדעתי כדאי יותר ב-12 אבל איך שבא לכם אני הולכת ב-12 ^-^ מקסימום יהיו 2 מפגשים וכל אחד ילך לתאריך שיותר נוח לו בו .

Lust chan

New member
אמ, מפגש הלונה פארק../images/Emo135.gif

נקבע ב9.10 אני מצטערת אם יש למישהו בעיות אבל נתתי לכם למעלה מיממה להגיד שיש כאלה. זה התאריך, ואני מצטערת אם הוא מתנגש במשה אחר
למפגש צפון אני לא באה, ולאייקון אני באה רק ב12, כך ש...

Sakura Kinomoto

New member
אני

אני באה רק ב12 מצטערת עם כמה שאני אוצה לראות אותכם אני אהיה רחוקה;; בפולין><

mikokikyo

New member
המפגש צפון ב9.10?;;;;;;;

אם כן אז אני לא באה, כי אני בטיול סוכות של הנוע"ל;;;;;;;;;; זה בטוחבטוחבטוח ב-9.10?;;

למעלה