בושה וחרפה שאת שואלת...
אני אישית - פירסמתי פה מאמר, שכולל את הביוגרפיה שלהם, ו - ביקורת לדיסק הראשון שלהם (וזה היה עוד בימים הראשונים שלי איתם) יש לי את שני הדיסקים שלהם. דיסק האוסף - שהוא דיסק בנזונה. (בשפת רחוב) דיסק האוסף כולל את כל החומר שלהם מקלטות שהם עשו, פלוס חומר נדיר. הדיסק הזה מצוין, ולדעתי - יותר טוב ממי רצח את אגנתה פאלסקוג. הדיסק הזה הוא לא רוק רגיל, אלא פוסט פאנק שכזה, עם קצת ניו וויב. ויש את אלבום הבכורה שלהם, שהוא לא רע... אבל אפשר להרגיש בהתמסחרות שלהם בדיסק הזה, שלגמרי כבר לא מזכיר את החומר שהיה להם בקלטות. אלא רוק ישראלי נורמלי, למרות שהוא מעל הנורמלי, ופסיכי יותר. את אלבום הבכורה שלהם - אפשר להשיג כמעט בכל חנות בטאוור רקורדס. אלבום האוסף (יותר מומלץ) אי אפשר להשיג בכל מקום. אני יודע שאפשר להשיג אותו בדיסק סנטר, ובטאוור רקורדס בעזריאלי. וגם - באתר של NMС, שאישית אני מבטיח לכם - אם מזמינים מהם דיסקים, הם מביאים. וגם - יש אתר בלתי רשמי לנושאי המגבעת, שידידה שלי בנתה. מקווה שעזרתי. וכמו שצריך - ככל שיש יותר אנשים שמכירים את הדגולה של נושאי המגבעת, ככה זה טוב. להקה שעשתה מוסיקה שאף אחד לא עשה בארץ, וגם אף אחד לא יעשה בארץ. ושילבה פרובוקטיביות ומוסיקה איכותית במיוחד. כל הכבוד. אם את רוצה - את יכולה ליצור אתי בקשר באיי סי קיו (הוא נמצא בפרטי)