נושאי המגבעת מכירים?

נושאי המגבעת מכירים?

ובכן אני דיי מתוסכלת שאולי רק שני אנשים 0אלה שהכירו לי אותם ) הם היחידים שמכירים אותם ואולי תצליחו לעזור לי למצוא את הדיסק שלהם?(כי אנחנו נגד צריבות לא? חחחח) שני.

sonic_green

New member
הוא עדיין נמכר בחנויות לדעתי...

אפשר לבקש מהמוכר שיביא כמה עותקים אם לא תמצאי

Minimal Affair

New member
בושה וחרפה שאת שואלת...

אני אישית - פירסמתי פה מאמר, שכולל את הביוגרפיה שלהם, ו - ביקורת לדיסק הראשון שלהם (וזה היה עוד בימים הראשונים שלי איתם) יש לי את שני הדיסקים שלהם. דיסק האוסף - שהוא דיסק בנזונה. (בשפת רחוב) דיסק האוסף כולל את כל החומר שלהם מקלטות שהם עשו, פלוס חומר נדיר. הדיסק הזה מצוין, ולדעתי - יותר טוב ממי רצח את אגנתה פאלסקוג. הדיסק הזה הוא לא רוק רגיל, אלא פוסט פאנק שכזה, עם קצת ניו וויב. ויש את אלבום הבכורה שלהם, שהוא לא רע... אבל אפשר להרגיש בהתמסחרות שלהם בדיסק הזה, שלגמרי כבר לא מזכיר את החומר שהיה להם בקלטות. אלא רוק ישראלי נורמלי, למרות שהוא מעל הנורמלי, ופסיכי יותר. את אלבום הבכורה שלהם - אפשר להשיג כמעט בכל חנות בטאוור רקורדס. אלבום האוסף (יותר מומלץ) אי אפשר להשיג בכל מקום. אני יודע שאפשר להשיג אותו בדיסק סנטר, ובטאוור רקורדס בעזריאלי. וגם - באתר של NMС, שאישית אני מבטיח לכם - אם מזמינים מהם דיסקים, הם מביאים. וגם - יש אתר בלתי רשמי לנושאי המגבעת, שידידה שלי בנתה. מקווה שעזרתי. וכמו שצריך - ככל שיש יותר אנשים שמכירים את הדגולה של נושאי המגבעת, ככה זה טוב. להקה שעשתה מוסיקה שאף אחד לא עשה בארץ, וגם אף אחד לא יעשה בארץ. ושילבה פרובוקטיביות ומוסיקה איכותית במיוחד. כל הכבוד. אם את רוצה - את יכולה ליצור אתי בקשר באיי סי קיו (הוא נמצא בפרטי)

Minimal Affair

New member
אני כבר מוכרח לציין

שהביקורת שעשיתי אז לדיסק של המגבעות. היא לא ביקורת טובה, כי אז עשיתי אותה עוד בימים שבקושי שמעתי אותם. אני מבטיח לעדכן אותה בזמן הקרוב. יומטוב.

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

נושאי המגבעת מ-ע-ו-ל-י-ם!!! וד"א- מינימל נורא נהנתי לקרוא את המאמר שלך עליהם כשהעלת אותו לפורום..ח"ח:) והדיסקים שלהם עדיין נמכרים בחנויות. תיהני!

Minimal Affair

New member
תודה.. תודה.. ../images/Emo13.gif

וכמו שאמרתי - הביקורת עצמה, זקוקה לשיפור. כאשר יהיה לי זמן פנוי, אני אשדרג את הברנש. כי עכשיו אני מרגיש שהבנתי יותר חזקה בסגנון המוסיקלי.

חחח הם מעוולליםם!!!!!!!!11

הם להקה כל כךך שרוטטהה... יש לי את הדיסק אין מאיי בית... לא יודעת אם שמתם לב..מי שמכיר יש שם שיר אחד שפשוט מזכיררר לאללהההה שיר של מוניקה@!@@@ אני לא בבית ככה שאני לא יכולה לבדוק..אבל אם מישו יודע על מה אני מדברת... זה כל כךך מזכיררר!!!!!!!!!!!! קיצור מחר אני אכתוב..חחח אגב..הם ממש מעוולללליייםםם@!!(=

לי יש את האוסף...

מאד מומלץ. לא נראה לי קניתי אותו בטאוור רקורדס... איפשהו בקניון רמת אביב לא זוכרת איך קוראים לחונות (הייתי שמה עם סבתא שלי)

שימי לב..

אני קניתי את האוסף ב30 שקל באוזן השלישית, שינקין 25 (לא סגור על המספר, אבל איפשהו באיזור...). מחיר שווה לכל הדעות.

אורן שץ

New member
מוזר

הייתי באוזן שבוע שעבר, וזה עלה שם יותר - אם אני זוכר נכון. אבל סבבה, אפשר לברר את הדברים האלה בטלפון...

אורן שץ

New member
דיסק האוסף

(המצוין ביותר, וכבר הכברתי עליו אלפי מלים בכל מיני הזדמנויות, אבל דווקא לא כאן) נמכר ב"חור בשחור" ברח' שלמה המלך, קרוב לפינת קינג ג'ורג', בת"א במחיר מיוחד של 40 ש"ח (בטאואר זה עולה איזה 65).

למעלה