נושאים למחנ"ק...

Scouter1

New member
נושאים למחנ"ק...

אני יודע שאולי זה נשמע קצת מוקדם, אבל אצלי בשבט הולכים בשלושה שבועות הקרובים לבחור נושא למחנ"ק... אז אני צריך רעיונות לנושאים... אז תזכרו בכל הנושאים שהיו לשבט שלכם ולשבטים אחרים בהנהגה שלכם ותכתבו...

אממממ..הנה כמה:

*המערב הפרוע *עולם המים *חורים *סובב עולם *צבא *חייזרים *עתיד *ארץ ישראל *עונות *חיות

srugit

New member
אצלנו היה:

אמונה אגדות אולימפידה שיגעון מסעות (גרוע!) כוורת עליסה בארץ הפלאות אמממ זה מה שעולה לי כרגע!

freshlama

New member
טוב

פיטר-פן, דובוני אכפתלי, בחלל, ימי הביניים, ג'ונגל, מערב פרוע, גן עדן, מסביב לעולם, מוזיקה, מיני ישראל, קניון, אליס בארץ הפלאות, הארי פוטר [די מסריח, אבל שמעתי שאיזה שבט עשה], פנטזיה, קולנוע. וזהו.

יSublime

New member
אנחנו עשינו הארי פוטר,

וזה היה בין המחנות הכי טובים שהיו לשבט...משהו מטורף!

AlteRon

New member
גם אנחנו עשינו ואז סגרנו לנו ת'שבט.

הארי הקוסם העלים לנו ת'שבט :p בעיקרון הרעיונות למבנים היו מטורפים, אבל לא יצאו לפועל כי היינו חלוץ של 15 איש שלא תפקד כמו שצריך. לא נורא

יSublime

New member
אצלינו..מה שאני זוכר

*הארי פוטר(מעולה!!!!!כשעוד הארי פוטר היה להיט) *סרטים שזכו באוסקר(גם היה מעולה..) *עליזה מארץ הפלאות *מסביב לעולם ב-80 יום *שר הטבעות

ויזן

New member
עכבר העיר ועכבר הכפר

החולצה הכי יפה שיש לי של הצופים (כן כן היא אצלי מכיתה ד' ואני עדיין חורשת עליה)

ויזן

New member
האוסקר לא ממש יפה

אבל החולצת מחנ"ק האחרונה ממש מושקעת

pirk

New member
היא באמת הכי יפה !!

הכי נורא זה המסביב לעולם .... חח שנטע בור ציירה.

lolita205

New member
כנ"ל

המסביב לעולם אחת המגעילות {ועוד יש לי 2}. ושר הטבעות אחת החולצות החזקות והמדהימות {גם כי היא אמריקאית וגם כי הציור יפה}

AlteRon

New member
הנה מה שהיה לנו..

הראשון - הישרדות - שלא היה פתוח לחניכים כי זאת הייתה השנה של הקורס בפתיחת שבט.. השני - גיבורי על. השלישי - כרמל צרפתי (השכונה שאנחנו גרים בה, והשבט [היה] ממוקם שם..) רביעי - מערב פרוע. חמישי - הארי פוטר.

lola pop

New member
אצלנו היה...

בומבמלה עולם התנ"ך מותק הילדים התכווצו (שווה ביותר..) עולם מושלם זה מה שאני זוכרת כרגע...

אצלנו...

מה שאני זוכר... בכיתה ו': ארץ ישראל בכיתה ז': שירי ילדות בכיתה ח': אי המטמון בכיתה ט': קשרים{אגרוף קוף, קשר טלפוני, קשר דייגים, קשר עין וכו'...}

ikooo

New member
שניה

מה זאת אומרת רעיונות? מקומות וכאלה או משהו אחר... תן דוגמאות אני אעזור לך

Hil ve LA

New member
אפרופו מחנה קיץ...

יש כבר נושא כללי למחנה?...להנהגת החוף?

למעלה