נורית אהובתי 1

נורית אהובתי 1

בגיל 20 לקראת סיום הצבא שלי עבדתי בצמוד לרס"ר הגדוד נהיינו חברים והמשכנו לשמור על קשר גם אחרי שהשתחררתי. בגלל שגרתי קרוב אליו הייתי בא לבקר אצלו הרבה. ובכל פעם לא יכלתי להוריד את העינים מאשתו אז בת 31 בלונדינית עם גוף של מלאך. תמיד הייתה מסתובבת עם בגדים שהבליטו את שדיה המלאים ורגליה הארוכות והחלקות לפעמים כשאבי (הרס"ר) היה הולך לרגע לשירותים או משהו היינו מחליפים מבטים בוכנים אבל מעולם לא האמנתי שזה יגיע ליותר מזה. יום אחד קיבלתי ממנה טלפון היא אמרה שאבי בצבא ואם לא אכפת לי לקפוץ לעזור לה לסדר את המחסן. הגעתי אליה תוך רבע שעה היא פתחה לי את הדלת בשמלה שחורה קצרה מיד הרגשתי את הלב שלי מתחיל לפעום ואיברי החל מתעורר. הורדתי את הסולם והיא עלתה לרגע לראות מה קורה שם וכשהיא עלתה היא נתנה לי מבט הגון מתחת לשמלתה חושפת תחתונים בצבע ירוק דהוי. מיד אחר כך התחלתי לעבוד במרץ בסידור המחסן...

נורית אהובתי 2

כשסיימתי במחסן כעבור שעה קלה גופי התמלא זיעה ואבק נורית שאלה אם אני רוצה לשתות משהו קר "בשמחה" עניתי. ניגשנו למטבח והיא מזגה לי כוס קולה קרה. עמדנו שם במטבח אני שותה והיא מדברת על הא ועל דא לא ממש הקשבתי יכלתי רק לבהות בשדיה המהפנטים. "תגיד לי מה יהיה?" מופתע מעט החזרתי את מבטי לעיניה "מה?" שאלתי בטמטום היא חייכה חיוך מקסים "החולצה שלך מלוכלכת תוריד ואני יכבס לך אותה" הורדתי אותה בצייתנות לא ממש מחובר למציאות ולא שם לב למבט הבוחן שלה. "היי" היא הקישה באצבעותיה מול פני חייכתי במבוכה "אני מצטער אני..." "בהית! בי." היא צדקה כמובן לכן לא עניתי "אז מה יהיה איתך, אתה מתכוון לעשות את הצעד הראשון או מה?" עד היום אני לא יודע מה קרה לי אבל חוץ מלעמוד מולה כמו אידיוט לא עשיתי כלום. "הנה אני יעזור לך" היא אמרה הורידה את התחתונים לקחה את ידי דחפה אותה בין רגליה והניחה את האצבע שלי בתוך איברה הלח "זה הדגדגן, אתה יודע להמשיך מפה?" ...

נורית אהובתי 3

התחלתי לשחק עם האצבע שלי על הדגדגן שלה מלטף אותו ברכות מרגיש אותה נרטבת היא קרבה אותי אליה ונישקה אותי נשיקה חמה ורטובה מלאת תשוקה כאילו זאת הפעם האחרונה שהיא מנשקת גבר והיא רוצה למצות אותה עד תום. החדרתי לתוכה עוד אצבע שהחליקה פנימה בקלות בזכות הרטיבות הרבה שלה נורית החלה נושפת ומתנשפת בקול היא פתחה את כפתורי הג`ינס והפשיטה אותי חושפת את איברי הזקוף כמו טיל. לפתע נבהלתי "רגע, אני לא חושב שזה בסדר. אנחנו לא אמורים לעשות את זה" התרחקתי ממנה מעט, מנתק מגע. היא נשענה על דלפק המטבח עדיין מתנשפת מעט. בלי לזוז היא שלפה מאחת המגירות בקבוק שמן זית"אני מבינה" היא אמרה ופשטה את שמלתה נשארת מולי עירומה ויפה כאלה היא מוזגת מעט שמן על שדיה והוא זולג וממלא את שדיה ויורד בגיא אל בטנה וממשיך אל ירכייה החמות ומשם אל בין אצבעות רגליה ולרצפה. היא הייתה חמה ומוכנה לא יכלתי לסרב. התקרבתי אליה מלטף את שדיה ומורח את השמן על בטנה שדיה צווארה פניה..

נורית אהובתי 4

החדרתי שוב שתי אצבעות לתוכה אחת מטיילת והשניה מלטפת את הדגדגן נורית לקחה מעט שמן בידיה והחלה משפשפת לי את הזין בהתחלה לאט ובעדינות בתנועות חוזרות מבסיס הפין ועד לקצה הכיפה לוחצת מעט כמו מנסה לסחוט ממנו זרע. וככה עמדנו אחת מול השני היא נוטפת שמן גונחת ומתנשפת שתי האצבעות שלי מענגות אותה כמעט עד דמעות ואני מולה באיבר זקוף כמו מגדל בעוד היא משפשפת אותו בקצב הולך וגובר "אתה גומר?" הנהנתי בראשי לחיוב היא הגבירה את המהירות של ידה ונשכה את שפתיה גמרתי בהשפרצות גדולות ישר על הבטן שלה רציתי להמשיך להביא לה ביד עד שהיא תגמור גם אבל היא מרחה את השפיך שלי על גופה ונפלה על ברכיה ובכמה ליקוקים מהירים ניקתה לי את הזין. אז אמרה לי "אתה חושב שתוכל להעמיד אותו שוב?" "לא יודע..." היא חייכה "אני יעזור לך" והיא התחילה למצוץ לי את הזין ואחרי זמן מה אכן הוא נעמד...

נורית אהובתי סוף

אז נורית נעמדה נישקה אותי רכות סובבה את גבה אלי השעינה את ידייה על הדלפק הבליטה את עכוזה הלבן והמעוצב לתפארת ופישקה את רגליה פישוק רחב. היא הניחה יד על מפשעתה ואמרה "בוא לפה" ניגשתי אליה מכוון את איברי ישר לתוך פרח הלוטוס שלה החדרתי את הזין לתוכה והיא מיד החלה לגנוח חדרתי אליה שוב ושוב מכניס ומוציא את הזין מתוך הפרי הבוער שלה מכניס ומוציא שוב ושוב ושוב "אההה" אווו" "אממממ" היא נאנחה וגנחה משמיעה קולות של הנאה בלתי נשלטת זיינתי אותה עוד ועוד מצמיד את אגני לעכוזה בחדירות עמוקות דוחף אותה מעט למעלה עד שהיא עומדת רק על קצות האצבעות. תפסתי לה בשיער מושך את ראשה מעט לאחור היא פלטה צריחות קטנות וגניחות גדולות זיינתי אותה דפקתי אותה חדרתי אותה חזק ועמוק עוד ועוד בלי שום זכר לרכות הדלפק כולו רעד ואז רעדה גם היא כשהיא גמרה בצרחה חדה וקצרה אורגזמה מפלחת את הכוס הרטוב שלה היא נפלה לרצפה רועדת ובוכה "הכאבתי לך?" "כן, אבל אלה דמעות של אושר"

bugbuster

New member
טובבבבבבבבב

לזיין את פרח הלוטוס, כן חזק כאילו אין מחר.

למעלה