נורטון לאנשי רשתות

alon2222

New member
נורטון לאנשי רשתות

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את : norton anti virus 7.5 Corporate Edition אם כן אז שאלתי היא :ישנה אפשרות לבדיקת אימיילים בגרסה הזו , האם הבדיקה היא לגבי exchange או שהאנטי וירוס בודק גם אימיילים רגילים שנמשכים דרך ספק השרות. תודה מראש

qwertyx

New member
NORTON ANTIVIRUS CE

שלום גרסה זו של נורטון לא בודק אימיילים שנמשכים דרך OUTLOOK EXPRESS לפני הופעת בתוכנה. הקבצים באימייל נבדקים כמו כל קובץ אחר במחשב (רק לאחר סימוני או נסיון להפעיל אותו) הדבר פחות בטוח מאשר סריקת הדואר בשלבים מוקדמים יותר כמו שעושה למשל גרסה 2002 של הנורטון אנטיוירוס, אבל עדיין מקנה הגנה. אם מדובר בארגון, חברה, אני מציע לכם לרכוש FIREWALL שיתן מענה גם לסריקת דואר נכנס וגם להתקפות מבחוץ. (בנוסף לאנטיוירוס שכבר יש לכם)

alon2222

New member
אז

מה הגרסה הזו עושה בודקת אימיילים רק למי שיש לו שרת EXCHANGE ? אני מדבר על עסק שיש לו 8 מחשבים + שרת ורק 4 מהם מושכים דואר מספק השרות .מה אפשר לעשות כדי להיות מוגן מוירוסים דרך המייל. מותקן הנורטו אנטי וירוס corporate edition 7.5 . מה לגבי esafe? מה אפשר לעשות?

qwertyx

New member
לדעתי (ותקנו אותי אם אני טועה)

הפתרון הטוב בשבילך הוא להישאר עם האנטיוירוס הנוכחי + להוסיף FIREWALL שמסנן דואר נכנס כתוספת. בצורה זו גם יהיה לך אנטיוירוס שגם כך סביר שמגן עליך מוירוסים (גם כאלה שמגיעים בדואר)+ הגנה מפריצות מזדמנות + סינון דואר נכנס שהאנטיוירוס לא מבצע כרגע ויכול רק להגביר את האבטחה. אחד המוצרים שיכול להתאים לך הוא safe@office של חברת sofaware שמשלב ראוטר+חומת אש+סריקת דואר(אופציונלי)+סינון תוכן אתרים(אופציונלי). יש בשוק עוד הרבה מוצרים אך זה נראה לי מתאים וגם מחירו לא יקר (סביב ה 600$ בארץ, למיטב ידיעתי)

kingkung2002

New member
אין

משהו יותר זול? משהו יותר פשוט? אני צריך תוכנה לא חומרה של צ´ק פוינט

qwertyx

New member
למחשבים ביתיים יש הרבה...

אבל לרשת (וביחוד עסקית) מומלץ משהו יותר רציני... אם מדובר במחשב ביתי יש המון תוכנות וחלקן אפילו חינמיות. (והוזכרו בהרחבה בפורום)

neo44

New member
norton anti virus 7.5 Corporate Edi

גירסה זו מיועדת לעבודה ברשת, היא איננה מחליפה את חומת האש אלא מטפלת בוירוסים בלבד, יחודה בכך שבזמן ההתקנה יוצרים שרת מרכזי שממנו כל התחנות מקבלות הן את ההתקנה של ה CLIENT של NAV והן את עידכוני הוירוסים. כמו כן ניתן לשלוט על כל התחנות החל מהגדרה של תדירות העידכון, סריקת וירוסים ועד להגדרות אבטחה כגון האם מותר למשתמש לעשות LIVE APDATE להסיר את התוכנה וכו´. ניתן להתקין גירסה מיוחדת ל EXCHANGE (מסופק כחלק מהחבילה החל מגירסה 7.5) שבודקת את הדאר עוד בשרת טרם הגיעו לתחנה. דרך אגב, יש כבר גירסה 7.6 קוראים לה norton anti virus 8 Corporate Edition אפשר גם להתקין MAIL RALY אבל זה כבר סיפור אחר!

למעלה