למוצרים . אף מוצר לא עומד בתקן . אנשים מחפשים זול ומקבלים זבל . זה כימעט בכול המוצרים . אים מחפשים דברים טובים צריך הרבה לחפש . היום כולם מיצרים ויש תחרות בין היצרנים . וכשיש תחרות המחיר יורד עים האיכות . היום יש חוט חשמל 04 עים בידוד עגול . פעם הבידוד הייה 5 מ"מ היום הבידוד 3 מ"מ . יש לי עדיין חוט כזה שימש אותי בתור כבל לרמקולים היום קניתי מנורות 60W ליבון 10 מנורות ב25 ש"ח . מנורה אחת ב2.5 שקל . בשביל סכום כזה גם רוצים איכות ?
המוכר עושה לי פרצוף עקום, לא איכפת לי לשלם כמה שקלים יותר העיקר שתחזיק מעמד זמן סביר,פעם אחת נורה החזיקה לי לא יותר מ30 שניות!!!! נו רק ללכת אליו יעלה לי יותר מעלות הנורה יוסי
משנה דרגות המתח בשנאי של חברת החשמל המזין את הבית שלך הוא על דרגה 3. לכן המתח שאתה מקבל הוא גבוה. תזמין חשמלאי שיבדוק עם מד מתח את המתח בין ההדקים. אם המתח הוא בערך 240V תרים טלפון לחברת החשמל ותבקש שיסדרו את זה. כעיקרון משנה דרגות המתח בשנאים של חברת החשמל צריכים להיות מכוונים על דרגה 2. רק אם ישנה בעיה ספיציפית של צרכן רחוק מאוד מהשנאי מכוונים את משנה דרגות המתח לדרגה 3. ואם חברת החשמל לא תפתור לך את הבעיה. תחפש מנורות ליבון שעובדות תחת מתח של 250V . יש נורות כאלו.