נורה עם חיישן אור

BloodyRose

New member
נורה עם חיישן אור

היי,

לפני כשנה קניתי באיקאה נורה חסכונית, שמתחבר לבית מנורה רגיל (ולא לשקע חשמל), עם חיישן אור - במהלך היום היא הייתה כבויה, בחושך נדלקת.
היום הייתי באיקאה שוב, ואמרו לי שהם כבר לא מוכרים כאלה, לא יודעים אם זה יחזור.
עברתי גם באייס ובשתי חנויות "הנדימן" - בשום מקום לא מצאתי נורה כזו.

מישהו אולי נתקל ויודע איפה אפשר למצוא משהו כזה?
מצאתי המון מנורות לילה שמתחברות לשקע חשמל, אך זה לא מתאים לי. יש לי מחוץ לדלת (איזור חשוך) בית מנורה, אין שקע חשמל, ומנורה שנדלקת לפי תנועה גם לא מתאימה (הכלבים של השכנים בוודאי יפעילו אותה כל הזמן). מכיוון שמדובר בדירה שאני משכירה, אני גם לא רוצה להשקיע בגוף תאורה מיוחד.

יש רעיונות?
תודה!

יש, אבל לא זול

חיפוש מהיר באיביי העלה שיש שם, הבעיה שראיתי שאילו שמוכרים לוקחים על המשלוח בערך מאה ש"ח.

המונחים לחיפוש:
Dusk to Dawn
Photocell

ראיתי שחיבור מתג עם חיישן עולה בערך אותו דבר אז אולי כדאי לקנות את זה כי בטווח האורוך זה יותר זול..
אז לחפש משהו בסגנון Photocell bulb או Photocell switch

נראה טוב

אין אותיות קטנות. רק צריך לבדוק טוב טוב שהמוצר מתאים לך (צריך לזכור שזה חו"ל ולא כל מוצרי החשמל מתאימים לארץ. יש כמה גדלים בחלק שמתברג שצריך לבדוק האם זה הגודל המאתים וכד').

המוכר נראה אמין. זה בלונדון, לכן המשלוח יגיע מהר ביחס למוצרים מסין. רק צריך לזכור שזה יקח איזה 7-14 יום עד שזה יגיע ובגלל הגודל, הדוור כנראה לא יכניס את זה לתיבה אלא תצטרכו לגשת לדואר.

falz

New member
לקנות מסין, משלוח חינם לישראל, אבל איטי

אם לא ממהרים, להזמין מסין במקום מאיביי

אתרים כמו dx.com
יש משלוח חינם לישראל, מאוד איטי (חודש-חודשיים)
ומחירים מאוד זולים

בדרך כלל אותם מוצרים יותר זולים באיביי

נדיר שיש משהו ב-dx שלא קיים באיביי - וכמעט תמיד זה יותר זול באיביי (באיביי יש תחרות עזה). ל-DX יש היתרון שהם שולחים הכל רשום בעוד שבאיביי עושים רשום כמעט רק על דברים יקרים.

falz

New member
נכון, אבל המשלוח חינם מ-dx הופך אותו לכדאי

מה שמעניין זה לא מחיר המוצר,
אלא מחיר המוצר + עלות המשלוח לארץ,
ובהשוואה הזו dx מנצח את ebay ואמזון בדר"כ

דיברתי על מחיר + משלוח. אתה מוזמן לבדוק.

אני לא סתם אומר. כל הדברים האילו שיותר זולים באינטרנט, אני קונה קבוע באינטרנט.

אם אתה רוצה, תביא קישור ל2-3 מוצרים מה-"top sellers" של DX ואני אביא קישורים של מחירים יותר זולים באיביי (מחיר + משלוח).
חבל סתם להתווכח.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם באיביי רוב הסינים שולחים חינם לישראל

למעלה