נורבגיה בחודש מרץ...

נורבגיה בחודש מרץ...

אני מתכנן טיול לנורבגיה בחודש הקרוב, מישהו יכול להגיד לי אם זה נחשב להתאבדות אם אני טס לעשות שם טרקים לבדי? במה חובה להצטייד כדי לנווט/לשרוד שם בעונה כזו? ועל מה כדאי לוותר כדי להוריד משקל מהתיק? איך רוכשים כרטיס חבר DNT? האכסניות של DNT פתוחות בכלל בעונה כזו (מרץ)? כדאי לרכוש כרטיס חודשי של Scanrail להנחות ברכבות? האם כרטיס צעיר/סטודנט מקנה הנחה בתחבורה ציבורית שם? אני מפנה שאלות אלה אל מי שהיה שם ומבין...

sela v

New member
נשמע קר

לפני שבוע טיילתי ליד לונדון עם הקבוצה שאני עושה איתם הליכות, ואחת מהקבוצה הביאה ידיד שלומד איתה שהוא מאיסלנד. שאלתי אותו אם הם הולכים ברגל באיסלנד בחורף, אז הוא אמר בוודאי, וגם מגיעים למרכז האי. אז הכל אפשרי, אבל לא מאמין שאתה מיומן ללכת בשלג. צריך ציוד מיוחד ללכת בשלג ובקרח, ואם אתה שואל את השאלה פה נראה שתאה לא מודע במה זה כרוך, וגם אתה מחפש לחסוך, לא?

כסף ונורבגיה לא הולכים ביחד

אני אכן לא יודע מה מצפה לי במסלולים השונים שתכננתי. כמובן שאם הדרך מושלגת אוותר עליה, אבל הרי לא כל נורבגיה מושלגת. אני מודע לזה שממש קר, וכישראלי לא מורגל לקור כזה, אבל להגיע לשם בקיץ כרוך בלהפסיד את "הזוהר הצפוני" עקב השקיעה המאוחרת. אשמח לקבל מענה לשאר סימני השאלה. :)

kogawa

New member
לזוהר הצפוני נראה לי שקצת אחרת

דצמבר חלף עבר לו ובמרץ לא משוכנע שתראה אותו

למעלה