נורא רוצה

BLANKP

New member
נורא רוצה

נורא רוצה להיפטר כבר מהפרעת האכילה שמלווה אותי כבר 14 שנה.
3 שנות הטיפול הפסיכולוגי הראשון והייחידי בחיי לא עזרו בכלל.
רוצה ללדת בשנים הקרובות ולא מוכנה לעשות זאת כל עוד איני בריאה נפשית (עד כמה ניתן...)
אשמח לקבל המלצות אישיות על מטפלת שיכולה לעזור (לא בתי חולים)

תודה רבה

אג"ם

היום הלכתי לבדוק את המקום הזה.
זה נמצא בתך אביב וזה היה נשמע לי ממש אחלה תכנית!
גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כלכלית.
כדאי לך ללכת לבדוק את המקום הזה.
אולי משם תבוא הישועה...
בהצלחה רבה!
כאן בשבילך

ברוכה הבאה

צר לי לשמוע על כל כך הרבה שנים של חולי שאני יודעת כמה סבל כרוך בהן, וצר לי לשמוע שלא חווית מטיפול חוויה טובה.
אני מאמינה גדולה בטיפול ורוצה לחזק את בך את התקווה שזה אפשרי, שאפשר להחלים, ושעבודה בטיפול היא הדרך לעשות את זה.

אם תכתבי מאיזה איזור בארץ את, סביר שתוכלי לקבל תשובה יותר מדויקת.
ב"לוחות הפורום" תוכלי גם למצוא מידע על מקומות טיפול לפי איזורים בארץ, מחלקות בבתי חולים [לרבות כאן, כולל אותי, יש ניסיונות טובים מאוד במחלקות כאלו- בטיפול אשפוזי או אמבולוטרי] וגם מרכזי טיפול שאינם בבתי חולים.

מקווה שתמצאי כאן עזרה,
לא רק במציאת מטפלת.

hory0

New member
היי יקרה..

אני חושבת שעצם ההכרה ברצון להיפטר ולתמיד, והאומץ לחפש טיפול חדש, זהו צעד אמיץ, חשוב ומשמעותי מאוד!!
אני מאוד מאוד מקווה שאכן תמצאי את הדרך שתהיי הכי נכונה עבורך, להיות מטופלת ולצעוד בתהליך שיקדם אותך למקומות הכי טובים שרק אפשר!!

מה את מחפשת? האם מסגרת טיפולית שכוללת את כל המטפלים- פסיכולוגי, דיאטני, פסיכיאטרי וקבוצות? או רק פסיכולוגי?

אני אמנם לא מטופלת באזור אך יש לי חברה שמאוד יקרה לליבי ומטופלת באג"ם כבר שנתיים, ומשיחות איתה אני יודעת כמה המטפלים שם מקצועיים ומעולים. אם זה הכיוון אולי שווה לבדוק..

בכל מקרה, מחזקת אותך מאוד על הצעד..

BLANKP

New member
תודה ענקית על התגובות והשיר המקסים

אני חדשה פה ולא ציפיתי לתגובות כאלו חמות :)
אני לא ממש יודעת מה בדיוק אני מחפשת- אם רק מטפלת או צוות שלם,
רק יודעת שאני חייבת להחלים.
אני מאוד חוששת מחשיפה, אני לא דברנית גדולה ולא חושבת שארגיש בנוח עם טיפול קבוצתי למשל.
חשוב לי שהמטפלת/מטפלים יהיו מיומנים בטיפול ספציפית בהפרעות אכילה, בניגוד למטפל הקודם שלי, ולכן בעקבות ההמלצה פה בפורום התחלתי לשקול את אגם. כמה פעמים רציתי להתקשר לשם אבל פשוט לא הייתי מסוגלת. כל פעם דוחה את זה, ולפעמים משתלט עליי "השד הרמאי" והמוכר, בימים טובים, שם אני מרגישה שהנה, זה כבר השתפר, ובטח אצליח לבד- ושוב לא מתקשרת.
אני חושבת שמפחיד אותי שזה כזה מקום שמיועד רק להפרעות אכילה מפחיד אותי להיתקל בעוד בנות כמוני, מפחיד אותי להיתקל במישהו שאני מכירה, להיות "מתוייגת" כחולה... שמעתי גם שהם מחייבים לפעול לפי התכנית המלאה שלהם וכפי שכבר אמרתי קודם- מפחיד אותי גם הטיפול הקבוצתי.
אשמח מאוד אם מישהי תוכל לספר לי מהנסיון האישי שלה על המקום, אולי זה יעזור?...

תודה

למעלה