נורא עצוב

דינה35

New member
נורא עצוב../images/Emo7.gif

אישתי התגלתה כחולת סכרת הריון השבוע ,קיבלנו מכשיר ודיאטה מיוחדת ואני מנסה לעזור לה כמה שאני יכול. הבעיה היא שהיא צריכה למדוד את רמת הסוכר 6 פעמים ביום עלידי דקירה והלב שלי נצבט בכל פעם . מסכנה שלי ממש כואב לי הלב. נקווה שיעברו מהר שללושת החודשים האחורנים של ההריון והכל יחזור לנורמה!

תאירU4

New member
תתנחמו שזה רק סכרת הריון ולא סכרת קבוע!

זה ממש לא סוף העולם. כל עוד הסכרת תהיה בשליטה הכל היה בסדר, הבעיות מתחילות כשלא שולטים בסכרת. תרגישו טוב ויש פורום לסכרת הריונית כאן בתפוז והוא פורום ממש מצויין. תמליך לה להכנס לשם, בנות נחמדות ותומכות.

schlomitsmile

Member
מנהל
6 דקירות ביום זה באמת לא נעים... אבל ההזדהות שלך וכמה פינוקים, ודאי ימתיקו את הכאב. תרגישו טוב.

hirshfe

New member
יש דברים רעים יותר

אישתי נאלצה להזריק לעצמה זריקה ליום (ולא אני לא משווה, גם אם זה יצא ככה). רק שתזכרו שעקב הסוכרת לאחר הלידה הרך הנולד יהיה במעקב, וזה אונר בדרך כלל שלא נותנים לעלות אותו לחדר ולא נותנים להוציא אותו החוצה גם לא לדקה. זה מתסכל

shno

New member
באמת לא נעים

אבל הסבל הזה עדיף על פני סיכונים לעוברצ'יק... תרגישו טוב! עוד 3 חודשים זה יעבור....

ferdinand

New member
../images/Emo24.gif שיעבור בשלום!

וזה לא סוף העולם! בהריון האחרון, גם אישתי היתה "מתוקה" (כאילו שלא ידעתי את זה קודם!
) לי אישית, יש חרדת מחטים
וכל 'טיק' של ה-עט הזאתי, צימרר אותי! אבל היא עברה את זה בגבורה! והכל היה תקין, רק עם דיאטה, ללא אינסולין!. נולדה בלידה טבעית, שבוע 39, 3.6 קילו. אגב, חודשיים לפני הלידה בערך, היא ניאותה לפנות להומאופטית שלנו, והתחילה טיפול. בחודש האחרון של ההריון, רמות הסוכר ירדו פלאים! וההרגשה שלה היתה טובה יותר מבכל מהלך ההריון!

גם לאשתי היה סכרת הריון

חשוב לשמור על הדיאטה. אחרי שהרופא ראה שרמת הסוכר שלה מאוזנת הוא הוריד את כמות הבדיקות ל- 4. סכרת מאוזנת גם תוריד מעליכם לחץ בחדר הלידה.

דינה35

New member
תודה רבה!!

היום 10 ימים אחרי התגלית ,כבר הכל נראה פחות נורא,למדנו לחיות עם תפריט יותר מסודר וקצת יותר איזון. מאוד מקווה שהכל ימשיך כמו שצריך,ובאמת העיקר הבריאות.

אום נטע

New member
גם לי היתה סוכרת הריונית

באמת לא נעים לדקור כל הזמן, וגם הייתי רעבה בטירוף עם הדיאטה הזאת, אבל המאמץ שווה בהחלט. חשוב שלקראת סוף ההריון הערכת המשקל של התינוק לא תהיה מעל 4 קילו כי אז ילחצו על אישתך לעשות ניתוח קיסרי 'שמא'. אם חוששים שהתינוק גדול אז כדאי לעשות כמה הערכות משקל, משום שטווח הטעות בהערכות אולטרסאונד הוא די גבוה. הערכת משקל ידנית אצל מיילדת או רופאה מנוסה לרוב מדוייקת יותר. שיהיה בשעה טובה!

למעלה