נורא עצוב פה......

sagireuven

New member
נורא עצוב פה......

קרה לך פעם ששמעתם שיר ועלתה לכם אסוציאציה של איזה מצב? כאילו..... שומעים את השיר ומרגישים מין התפרצות רגשית כזאת...... נשמע אולי קיטשי....... שמעתי את השיר של הסרט החוף..... השיר פשוט עשה לי טוב בלב..... כמו הרגשה כזאת של שמחה גדולה...אני נהנה מהחיים. אנשים לשמוח קצת!!!!!!!!!

כן

אבל זה עשה לי בדיוק את ההיפך... שמעתי את השיר Dont cry של guns & roses וכל פעם שאני שומעת אותו מאז יש לי אסוציאציה רעה....(לא מפרטת על האירוע... ביי

flowr..

New member
בטח...

יש לי די הרבה שירים כאלו. וחוץ מזה, עוד משהו- יש לי בעיה עם השיר של דייויד בואי, Space Oddity. בחופש הגדול מישהו מהצ`ט נתן לי כתובת של אתר ממש מזעזע, היו שם תמונות של אנשים מתים שמתו בכל מיני תאונות... לא משנה, אתם לא רוצים לדעת. בכל מקרה, בדיוק באותו יום הורדתי בנאפסטר את Space Oddity של דייויד בואי, ואני לא יכולה להימנע מלהיזכר באתר הזה כל פעם שאני שומעת את השיר הזה. אז אני פשוט לא שומעת את השיר הזה... וזהו... flowr.. שלא מצליחה לישון בגלל הרעש של הנפצים.

rastotman

New member
נפצים!

אף שנה לא היו כל כך הרבה נפצים בפורים, בדרך כלל יש רק קפצונים, עכשיו הכל מלא פיצוצים! בום בום בום, כל היום- בום בום בום, נפצים קפצונים דברים מהמיפרץ ואנשים שמפוצצים את הגרענד קניון- נימאסתם! שלשום אני זועזתי לראות פעוט בן שבע שמונה משחק בכדור שהוא זרק לעצמו לתוך היד כמה פעמים, וכל פעם הכדור התפוצץ- מה זה המישחק הזה? כשאני הייתי קטנה שיחקנו באקדחים בעשר שקל- ושיחקנו רולטה רוסית לתוך הסוליה של הנעל- זה היה הכי הכי מסוכן, ונפצים היו הרימונים הקטנים ששמנו בהם קפצונים גזורים וזרקנו רק על הריצפה- ואח``כ היו קפצונים לבנים, יותר חזקים ולא קנינו אותם [אני לא לפחות]. אני מציעה שילדים קטנים יפסיקו לנסות להיתאבד ב``מירחבים פתוחים`` שנימצאים במרחק החרשת אוזניים וגרימת טראומה לברק מהבית שלי- ואם אפשר אז שיפסיקו את נסיונות ההיתאבדות האלה בכלל- וואו, אני כמו השכנים הנודניקים האלה, וזה בכלל לא מפריע לי, אולי בסוף אני אפלוט ילדים ואקרקע אותם, מי יודע?

erlich

New member
נפצים....

נפצים זה אחד הדברים הכי מיותרים שיש. כלומר, אתה רוצה לפוצץ משהו? אל תעשה את זה ליד הבית שלי. פעם גם אנחנו שיחקנו בנפצים, והסיפור הבא אולי יזעזע את כולכם אבל בסוף הוא נגמר בטוב. היה לנו נפץ אדום בינוני כזה, שנראה כמו מקל דינמיט. ממש מגניב. בכל אופן יום אחד החטלנו שזהו, מפוצצים אותו. הכנו ``בונקר`` (שני ארגזי קרטון שאחרי זה עפו ברוח), וכמובן את ה ground zero שלנו. הכל היה מוכן, וברגע שעברנו את נקודת האל-כשל (הצתת הנפץ) זרקנו אותו וברחנו. מתוך הבונקר שלנו התסתכלנו, ולמרבה הזעזוע (שלי לפחות) ראינו חתול מתקרב לנפץ מתחיל להריח אותו וכנראה לנסות לאכול אותו. לא עזרו כל הצעקות שלנו (להתקרב לשם - ולסכן את החיים היקרים והצעירים שלנו - זה רעיון שאפילו לא עלה בדעתנו), וגם באיזה מקום אני חושב שרצינו לראות מה יקרה. בקיצור הנפץ התפוצץ, ואני בספרינט של החיים שלי לקחתי את החתול לוטרינר הקרוב. הכל נגמר בטוב. החתול לא חזר לעצמו מאז המקרה, נכנס להלם קרב. אחרי חודשיים הוא נדרס. בכל אופן, לארונה בגלל המצב הביטחוני, והקרבה שלנו למס` כפרים ערביים, הילדים כנראה הפנימו שאסור לפוצץ נפצים (עובדה, עדיין לא שמעתי אפילו אחד) וגם הם לא יכולים לקנות כי תמיד הם היו קונים מהכפר הערבי (מה איכפת להם? שהיהודים יפוצצו את עצמם), אז מעונש זה נפתרנו. וגם אם מישהו יעז לפוצץ עכשיו משהו, כולם יבואו אל הבית שלו באמצע הלילה כמו מחבלים ישלפו אותו מהמיטה שלו ויראו אותו מפשתן, ככה זה אצלנו, ככה פותרים בעיות. תודה, ארז. נ.ב. מנסה להתחיל מכות??? בוא בוא נראה אותך יא חתיכת אפס... :)))))) עזבו אני לא עצמי היום :))))

Funeral_Drum

New member
נפצים לא כאלה מסוכנים

יכולת לרוץ ולבעוט בחתול שיעוף משם סתם מחשבה שעברה לי בראש.. shine on

Levinzone

New member
תגיד לי מה יש לך??

אתה רק חושב על לבסעוט בבע``ח, נכון? איזה ארמדילו שיוהו!!!

Funeral_Drum

New member
לא המצאתי את המחשבה הזאת

היא הוחרכה ע``י העובדה שאני מכיר מישהו שבעט בכלב גור כדי שלא ידרס. אני עדיין לא מבין איך הוא עצמו לא נדרס. אני חושב שזה היה יכול להיות מצחיק אם הוא עצמו היה נדרס או שלא shine on

erlich

New member
לא ידענו את זה

כי אם היינו יודעים אז היינו הולכים. וכמו שכתבתי בוהדעה, אנחנו ממש חשבו שזה מסוכן, טוב נו למה אתה מצפה מילדים בני 11? תודה, ארז.

kirk hammet

New member
יש לי כל מיני

יש לי שירים שמעלים לי דמעות בעיינים , לא תמיד דמעות של עצב ... לית`יום מעלה לי הרבה פעמים דמעות , משום מה , אני מרגיש שהוא ממש עליי , ואני מרגיש ממש כמה לא קל להצליח לפעמים , וכל פעם אני תוהה- איפה קורט קוביין כשצריך אותו - כל פעם שאני שומע את השיר הזה ... ומצד שני - all my life של k-ci and jojo מעלה לי דמעות לעיתים קרובות , כי הוא מזכיר לי מישהי שהייתה קרובה לליבי מאוד , ולא ראיתי אותה כבר מלא מלא זמן ... וparty up של dmx שאולי חלקכם , אנשים חולי רוק ושונאי היפ הופ שכמוכם , לא מכירים , מעלה לי בזכרון תקופה נפלאה שעברה עליי בקיץ הזה , אף על פי שהוא איננו מעלה דמעות כמו שני הראשונים .... אנדר דה ברידג` של הפפרס מזכיר לי תקופה שהייתי נורא עצוב , לא זוכר למה , ושמעתי אותו 14 פעמים ברציפות , בפול ווליום אבל באוזניות , מה שגרם לי נכות כללית באוזניים ...

Hell is beige

New member
תמיד

פצעים ונשיקות Stairway to heaven Ugly kid joe Smells like teen spirit ןעןד מלא... חצי מהשירים שאני מכיר עושים לי את זה

למעלה