נורא נורא פשוט

נורא נורא פשוט../images/Emo70.gif

לחצו כאן כדי לראות את החוקים בפורום בנוגע לספוילרים
הפורום הוא לא פורום מעריצים של בריאן, גם אם יש בו אווירת הערצה הרי שזאת אוירה שגויה, הודעות בסגנון "הוא מזה שוווההה איזה כוסססססון" ימחקו לאלתר בתקווה שרמת הדיונים בפורום תעלה למעל צעקות "שיו איזה חתיך"
.
הודעות לשרימפי, לשלוח לשרימפי- יש לי e-mail ויש לי תיבת מסרים. הemail שלי הוא [email protected] תלמדו להשתמש בו. פניות אליי, הערות לגבי הניהול ועוד דברים שמקומם אינו בפורום ימחקו
זה לא פורום בריאן, זה פורום הסדרה...מדברים על הסדרה ועל השחקנים והדמויות והעלילה, לא מדברים על הדמות של בריאן ועל גייל בלבד.
אני באמת שמנסה לעלות את הפורום רמה, אבל רמה הוא לא יעלה אם לא תעזרו לו לעלות. מאמרים על הדמויות, על הסדרה ועל הנושאים הקרובים והקשורים לסדרה, יתקבלו בברכה לדואל: [email protected]
ריבוי ההכרזות על "סקר" בפורום הוא מיותר. רוצים לעשות סקר?- שלחו לי E-mail ובסוף השבוע, כהרגלו, סקר הפורום יוחלף... אנחנו רוצים לבנות את הפורום לקהילה גדולה וחזקה, בואו כולנו יחד באמת נפעל למען הקהילה הזאת!

lolly1

New member
זה

ממש לא רק פורום בריאן! או גייל! יש נושאים חשובים למשל ההודעה שלי על המייל לערוץ 3..שהתגובות אליה היו קשורות לבריאן/גייל וכתגובה צדדית היה כתוב: "בריאן השווה" וכו´ שים
שהודעות ראשונות המתחילות שרשור לא מתחילות בבריאן השווה החתיך!

שימי ../images/Emo23.gif לשאר ההודעות

רובן עוסקות או בבריאן או בג´סטין או בזוגיות שלהם.

lolly1

New member
בסדר

אבל זה אחד הנושאים המעניינים פה...לא רק אבל אחד מהם.. ניסו פה אנשים להעלות את המשמעות של הפורום- והצליחו..היו דיונים מאוד חשובים ומעניינים! אז מדברים קצת על בריאן וגסטין..זה נושא לשיחה..

עוד משהו

שממש יכול לשגע, הודעות אוף טופיק כמו על סקר בעמודים הקודמים. לא צריך לפתוח הודעה חדשה בשביל כל פיפס...אחרי הכל יש כמות מוגבלת של הודעות בפורום(15) וכל הודעה חדשה מורידה אחת לעמוד הקודם...וחבל. תשרשרו...יש לכם גם אומוטיקון של
לשמושכם.. הודעות off topic יתחילו להיות משורשרות או שפשוט ימחקו....נורא פשוט
.

lolly1

New member
אבל

דיברנו על הספויילר......למה מחקת? אין בעיה עם הניהול פשוט חיכיתי לתשובה ממנה (פיית´)

עוד דבר לתשומת ../images/Emo23.gifכם..

הודעות אישיות לחבר פורום כמו "היה כיף אתמול" להשאיר זה לזה בתיבת המסרים לא בפורום. תודה.

pompii

New member
?????

זה פורום מעריצים של הסדרה, פור גאד סייק!!! מדברים על מה שמעניין אותנו ועל מה שאנחנו אוהבים בסדרה, ואם זה בריאן אז מה טוב.... אני לא מבינה את הקטע, מה זה, מפקדה?? מה אתה, רס"ר התנהגות??? נכון שהודעות כמו"היה כיף אתמול" ו"בוקר טוב יש כאן מישהו?" הן לא לפורום, ועם זה אני מסכימה אבל מה רע בלדבר על ג´סטין ולהגיד "שיו איזה חתיך", הרי הוא דמות ואמרת שזה פורום שבו מדברים על הסדרה והדמויות...לא?

פורום סדרה

לא פורום בריאן וג´סטין בלבד. שיו איזה חתיך, הודעות שלמות מנוסחות בפורום ככה. רמת הדיון בפורום שרוב הודעותיו מנוסחות "שיווווווווו איזה כוסון" היא רמת דיון לא ממש גבוה. מדברים פה בהחלט על הסדרה והדמויות, לפחות אמורים. העיסוק העקרי והנצחי פה לצערי הוא בריאן וג´סטין...שימי
להודעות בפורום בדפים קודמים, על מה רוב ההודעות מדברות(ג´סטין ובריאן).

אוקיי, קצת התעצבנתי!

שרימפי! אתה מתלונן שאנחנו כ-ל נזמן מדברות על ג´סטין ובריאן והזוגיות שלהם. אם לא שמת
, שמישהי שאלה מה דעתנו על ילדים שרואים את הסדרה הגבנו ברצינות...וזו רק דוגמה. אם מישהו רוצה להעלות את רמת הדיון שלו יתלונן בלי שלפחות ינסה! בלי שמות, אבל יש כאלה שהתלוננו וכתבתי להם בדיוק אותו הדבר! אם אתה רוצה להעלות את רמת הדיון, אז תשתתף יותר בפורום! אתה ייעצת לנו להסתכל על הדפים הקודמים ועל התגובות שלנו, אבל תשים
גם לשלך! ההודעות היחידות שלך הן על כול מיני חוקים או תחרות חדשה, ואני לא חושבת שמנהל פורום אמור להיכנס ולהגיב בפורום פעם ב- ואח"כ להתלונן על רמת הדיון בפורום ולהגיד שהיא שטחית! לגבי הצ´אט- אנחנו אחרי כל פעם שיש את התכנית נכנסים, אבל ברגע שמתחיל להתמלא אתה פשוט יוצא כעבור כמה דקות שאתה אפילו לא אומר מילה! וכמובן, לא שם
לתגובות על הפרק, שרוב הזמן ל-א שטחיות! ועוד פעם לגבי בריאן, תשים
שרוב הבנות אוהבות אותו ואין מה לעשות עם זה! אתה לא יכול להתעלם, ולמחוק כול הודעה שכתוב בה "הוא כזה חתיך" או משהו בסגנון, כי אני לא חושבת שבשום פורום שמו הגבלה של תמונות(שלמזלנו בוטלה) והמנהל מוחק כ"כ הרבה הודעות ככה! אני מצטערת על ההודעה הזאתי, אבל אני חושבת שלפעמים קצת הגזמת...

רינת4

New member
מסכימה עם כל מילה!

שרימפי-אם אתה רוצה להעלות את רמת הדיון בפורום, אז תעלה נושאים, ונדון! אבל אתה בקושי נכנס לכאן גם ככה,ואם כן-זה תמיד כדי להגביל אותנו במשהו. ואם מתחשק לנו לברבר על בריאן וג´סטין,בשביל זה הפורום! כדי שנוכל לחלוק את הערצתנו לשחקנים,שאם לא היינו מעריצים אותם אז בטח לא היינו רואים את הסדרה(כלומר אם לא אהבנו את צורת המשחק שלהם,אם הם לא היו משכנעים. טוב,ברור שזה שהם נראים טוב לא מזיק...)

תעשו טובה....

תנסו להשאיר אותה בדף ע"יי תגובות...או שהוא לא פה או שהוא מתעלם!

התפקיד הבלעדי של מנהל פורום

הוא לעלות נושאים? וסליחה, אבל מאיפה החוצפה שלך להתיימר לדעת כמה שעות אני מבלה בפורום הזה
אני חושב שההודעה הזאת שלך יותר ממוגזמת וחצופה!
המטרה המרכזית של הפורום היא לא הערצה וסגידה ולא הפיכת הפורום לפורום פאג האג אלא העלאת נושאים שעולים בסדרה לדיון רציני.... כמו נושא החתונה החד מינית

למעלה