נורא מעצבן.

AGENT SHESH

New member
נורא מעצבן.

לפני שבועיים בערך Ipod Soft שהכינו את Iart וIpod Agent החליטו לקחת כסף על המוצרים שלהם. וזה ממש מעצבן, אין לי כסף לזה, ואני צריך להסתדר עם גירסאת הבטא האחרונה שיצאה.
יש פה עוד מישהו שמשתמש בתוכנות שלהם?

LinkTree

New member
אני מסכים איתך

גם לי יש את הגרסת בטא (למאות שנראה לי שכבר לא - ה HD שלי בבית כניראה הלך
) מה שיותר מעפן זה שנראה לי שקראתי שהיא גם עוד מעת תפסיק לעבוד... אבל תאמת הם לא רוצים כלכך הרבה כסף 15$ זה מחיר לא כלכך יקר.

AGENT SHESH

New member
זה מאוד יקר!

15 דולר בשביל מה? בשביל תוכנה קטנה לאייפוד, שעדיין יש בה מלא בעיות ובאגים? (גם בגירסא 1.0) אני חושב שזה מאוד לא בסדר. אני רוצה גם את Iart כי אני משתמש בה באופן קבוע, וגירסת בטא 2 מלאה בבאגים, גירסא 3 שאין בה באגים עולה עשר דולר. בעברית - אם אני רוצה תוכנות נורמליות לאייפוד צריך להוציא 25 דולר.

benler

New member
אתה מצפה שהם יעבו בחינם ?

הם רוצים להתפרנס וזכותם המלאה לגבות כסף עבור התוכנה שלהם. למה 25$ זה הרבה כשאיפוד חדש עולה מאות דולרים ??? אני אגלה לך סוד קטן - ייצור ה iPod (כולל החומרים) עולה כמה עשרות דולרים (עד 100$ בערך ל Pohto היקר) ובכל זאת אתה שילמת את הסכום הזה. בן

AGENT SHESH

New member
אתה לא רציני..

תוכנות מסוג זה בדר"כ הינן בחינם, ואם לא - מצידי שישימו תוכנות פירסומות בגירסא בחינם, אבל זה לא נראה לי לשלם על תוכנה ככה. מה לעשות - מכשיר אייפוד הוא לא תוכנה לאייפוד.

benler

New member
הויכוח הרגיל חוזר שנית

הרוב המכריע של התוכנות הנ"ל מחייבות תשלום לאחר תקופת נסיון. זה שרוב האנשים לא משלמים לא הופך את השימוש ללגיטימי. לא ברור לי למה אתה מצפה לקבל מוצר בחינם כשמדובר על תוכנה ולא כשמדובר על כל מוצר אחר ! בן

AGENT SHESH

New member
מה לעשות,

תוכנות הן אינן מוצר פיזי, וכשאתה לא רואה את המוצר באופן פיזי - קשה יותר לשלם בשבילו.

benler

New member
אני לא יכול להתווכח עם הטיעון הזה

אני רק מאחל לך שלא תתפרנס בעתיד מכתיבת תוכנה, או מהוצאת דיסקים או מכל מכירה של מוצר מידע אחר. בן

TheRealDeal

New member
על ווינדוס אתה לא משלם?

על אנטי-וירוס לא משלמים? על פוטושופ לא משלמים? וכו' וכו'... התוכנות האלה נועדו לעזור לך, ובמקרה של הפוטושופ, לתת לך אפשרויות יותר מתקדמות של גרפיקה במחשב, אז מה מבדיל את הפוטושופ מהIPOD AGENT? תוכנה שנועדה לעזור לך ולתת לך אפשרויות יותר מתקדמות בחיבור האייפוד למחשב. זכותם המלאה לדרוש כסף עבור התוכנה, כי הם עבדו עליה והשקיעו בה, ואם אתה לא רוצה לקנות את התוכנה, תחפש תוכנה אחרת.

AGENT SHESH

New member
מצטער,

אבל לא. אם הייתי נאלץ לשלם על כל התוכנות במחשב שלי רובן לא היו בו, והייתי משתמש במחשב בצורה שלא תאפשר לי להשתמש ביכולות שלו.

benler

New member
לפ הטיעון הזה: תגנוב האמר

כי זאת הדרך היחידה שלך לטייל בשטח. בן

AGENT SHESH

New member
לא,

שוב - יש הבדל גדול בין תוכנות לבין רכבים או כל דבר פיזי, ככה זה, קשה הרבה יותר לשלם בשביל תוכנות. אני לא אומר שזה בסדר שאני לא משלם על תוכנות, אבל זה המצב.

benler

New member
למה אתה אומר לי את זה ?

אני מסכים איתך, תגיד את זה ל Agent Shesh. וביננו - יש לי הרגשה שהוא לא שילם על האנטי וירוס שלו ועל ה photoshop. (דרך אגב, אני לא מתיימר לטעון שלא השתמשתי מעולם בתוכנה לא חוקית. מה שמפריע לי זה הצגת השימוש בתוכנה שלא שולם עבורה כלגיטימי.) בן

LinkTree

New member
אני לא חושב

שהוא או מישהו הציג את העניין כלגיטימי - הוא פשוט טען שלדעתו זה מחיר מוגזם - ועל זה אנחנו לא ממש יכולים להתווכח כי זה תחושה אישית - במיוחד זה מבאס שתוכנה שפעם היתה חינם פתאום אינה. לא נורא - מי שממש צריך יקנה ומי שלא ימצא אלטרנטיבה חינמית.

למעלה