אמרה לי מישהי....תשמור על עצמך נסעתי בכ´´ז.......דין התנועה אתם יודעים ושם שמעתי על התקיפה בעפולה שהיא כמעט המגרש הביתי שלי ארץ קטנה עם שפם......................
קטן שאולי שכח אותו כבר אלוהים. יכולתי לכתוב בדיוק באותה המידה על קרית עקרון. ובחיי-שלא היה לי שום מידע מוקדם. ואיך שגמרתי לכתוב ושיגרתי את הספור בומס ...חדשות...וכל השאר.
שם יש כנסיה מהמאה ה-12 מתקופת הצלבנים.כניסה כל יום מלבד יום א´ וה´. בין השעות 830 1130 ו-1430 -1600.אח"כ אפשר לאכול באחת המסעדות.שם. החומוס אורגינל. כ"כ היינו אצל האחיות ציון בעין כרם..ובמנזרים בבית ג´אמל.מי שהיה היה אבל מי שלא זה ביקור חובה. התמחינו במסדרים השונים החלך מהבנדיקטים דרך הסליזיאנים, הפרנציסקנים, וכל היתר שלא היו שם אבל גם הם הוזכרו. מתברר שהארץ הזו מלאה ומגוונת בדתות ובבני עמים שונים ומגוונים. הבעיה היא שלא כולם מבינים שזו מדינה לתיירות עולמית ולא מפרסמים את מה שצריך. רק אילת, ירושלים ים המלח, ומצדה. בקיצור סיור מנזרים ועוד לא הגענו הפעם ללטרון, וזה בגלל הארוחה המתמשכת.
כי תכננתי להגיע היום למנזר האחיות מציון מקום שאני אוהבת מאד להגיע אליו לשבת בגינה להביט בנוף ולהקשיב לצלצול הפעמונים עושה את זה מדי פעם אלא שבסופו של דבר לא הגעתי למנזר היום
אלך למיטה........להשכיב את עצמי......... נסי מסביב......אולי יילך...... זוכרת שגם לי היו פעם בעיות???. תהיי בקשר......כלשהו.................. סי יו דרלינגגגגגגגגגגגגגגגגגגג