נורא מסוכן בירושלים............

שקדי

New member
נורא מסוכן בירושלים............

אמרה לי מישהי....תשמור על עצמך נסעתי בכ´´ז.......דין התנועה אתם יודעים ושם שמעתי על התקיפה בעפולה שהיא כמעט המגרש הביתי שלי ארץ קטנה עם שפם......................

שקדי

New member
מרוב פחד..............

ישנתי רוב הדרך......לא.....לא נהגתי זה נחשב לשמירה?????

magy

New member
הצלחת לשכנע אותי שאין מקום

בטוח על הכדור הזה... לא שם ולא פה..... אפילו לא במיטה..... בעיקר לא במיטה..........
))))))

שקדי

New member
האם זה קשור איכשהו??????

לסיפור של אחותו על זה מעפולה???? מסתבר שגם על כיסא נוח ישן לא ממש בטוח.......

יו שקדי- עפולה כאילוסטרציה למקום

קטן שאולי שכח אותו כבר אלוהים. יכולתי לכתוב בדיוק באותה המידה על קרית עקרון. ובחיי-שלא היה לי שום מידע מוקדם. ואיך שגמרתי לכתוב ושיגרתי את הספור בומס ...חדשות...וכל השאר.

שקדי

New member
ובדיוק במקום של סיפורך המקסים.....

והבומס.....אולי היה בכלל הבומס של ההפרדה

magy

New member
הפורום הזה הרס אותך

נעשית כחול......שזה נורא........

שקדי

New member
הכל דיבורים......................./images/Emo8.gif

או שאולי אולי.....אבל באמת אולי........... נדבקתי ממישהן............

שקדי

New member
נכון ......אבל................

כל הערב חיכיתי לסיפור שהובטח שיבוא ויקלקל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

אבל, כאן מפרסמת

רק דברים צנועים והספור פה רק שלא ראית או לא הגבת קוראים לו הדוור לא צלצל פעמיים

נורא מסוכן בירושלים....

וגם בחיפה, בחדרה, בנתניה, בתל אביב, באשקלון, בשומרון, בגוש קטיף... מ ס ו כ ן . בהישמע צפירות עולות ויורדות - להיכנס למקלטים. רקדנית ה-
(המרגיע הלאומי)

נתיבה

New member
ואני היית גם בי-ם..במנזר באבו גוש

שם יש כנסיה מהמאה ה-12 מתקופת הצלבנים.כניסה כל יום מלבד יום א´ וה´. בין השעות 830 1130 ו-1430 -1600.אח"כ אפשר לאכול באחת המסעדות.שם. החומוס אורגינל. כ"כ היינו אצל האחיות ציון בעין כרם..ובמנזרים בבית ג´אמל.מי שהיה היה אבל מי שלא זה ביקור חובה. התמחינו במסדרים השונים החלך מהבנדיקטים דרך הסליזיאנים, הפרנציסקנים, וכל היתר שלא היו שם אבל גם הם הוזכרו. מתברר שהארץ הזו מלאה ומגוונת בדתות ובבני עמים שונים ומגוונים. הבעיה היא שלא כולם מבינים שזו מדינה לתיירות עולמית ולא מפרסמים את מה שצריך. רק אילת, ירושלים ים המלח, ומצדה. בקיצור סיור מנזרים ועוד לא הגענו הפעם ללטרון, וזה בגלל הארוחה המתמשכת.

אז כמעט ונפגשנו, מסתבר

כי תכננתי להגיע היום למנזר האחיות מציון מקום שאני אוהבת מאד להגיע אליו לשבת בגינה להביט בנוף ולהקשיב לצלצול הפעמונים עושה את זה מדי פעם אלא שבסופו של דבר לא הגעתי למנזר היום

magy

New member
הייתה פעם כתבה על סופרת

שיושבת לה במנזר וכותבת ספרים. רק שם היא משיגה את השקט שהיא זקוקה לו לצורך כתיבה...... יש לך כוח למרפסות????????? גם שלחתי לך תמסורת.............
)))

לא מצליחה לעלות למרפסת

נעלו את הדלת כנראה ואת המסר קיבלתי והגבתי. את מצליחה להגיע למרפסת בשלום?

magy

New member
לא ניסיתי....

אלך למיטה........להשכיב את עצמי......... נסי מסביב......אולי יילך...... זוכרת שגם לי היו פעם בעיות???. תהיי בקשר......כלשהו.................. סי יו דרלינגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

למעלה