נורא מוזר לי
שפתאום הילדה ב-ד'... גם לכם לקח זמן להתאפס??? (למי שעבר הדלגה) אני מתכוונת כמובן מבחינה חברתית בלבד. לא לימודית. האם המשחקים שונים? מה עושים בכיתה ד' שלא עושים בכיתה ג' (וההיפך כמובן...) דוגמאות מאמהות מנוסות יתקבלו בברכה...![]()
אצלנו הפער יחסית מאוד קטןבטח. עד היום צוחקים![]()
על הדברים שהיא עשתה בכתה ב'... למשל למדה לעוף... וברצינות - הפער קיים והוא ישאר עד הבגרות. דעתי ידועה לגבי העדיפות של התמודדות עם הפער הזה יחסית לקושי שהצדיק את ההדלגה.
אבל במסגרת שבה היא לומדתאצלנו הפער יחסית מאוד קטן
כי היא ילידת ינואר ולכן אין משמעות גדולה מבחינת ההבדלים בגיל בינה לבין שאר הילדים. אבל המעבר עצמו מאוד חד. ודורש הסתגלות... (גם לי...)
מבחינה לימודיתאבל במסגרת שבה היא לומדת
כמה זה כבר משנה שהיא בכיתה ד'?
וטוב גם לקרוא את זהמבחינה לימודית
זה לא משנה כלום. וגם אין שום בעיה בנושא הזה. מבחינת החברה זה אפילו יותר משמעותי משום שלמעשה יוצא לה ללמוד די הרבה עם ילדים מהכיתה שלה (ד') או עם ילדים אפילו יותר גדולים (ה'-ו') כך שמהבחינה הזו זה אפילו יותר משמעותי. את צודקת שבעיקרון, גם אם היא הייתה נכנסת לכיתה ג' היא הייתה נמצאת באותו מצב. כי פשוט כך היא בחרה את הקורסים שלה... בכל אופן, במקרה שלה, גם כיתת האם היא של כיתה ד' ולכן גם לה (וגם לי) חשוב שהיא תמצא את מקומה גם בכיתה הזו... האמת שהיום דיברתי על זה איתה. שאלתי אותה אם היא מרגישה בהבדל. היא אמרה שכן. שאלתי אותה היכן היא מרגישה שהיא יותר מתאימה והיא אמרה שהיא מרגישה יותר מתאימה לכיתה ד'. ובכלל שהיא מאוד אוהבת את בית הספר שלה... עשה לי מאוד טוב לשמוע את זה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.