נורא ואיום...

נורא ואיום...

בא לי קצת שיתוף מהריטואל הקבוע :
הפריעו לי בשנתי..ממש עכשיו באמצע הלילה, צעקות וצרחות של צעירים בקושי בני 20 עם המכוניות הטבק ובקבוקי האלכוהול שלהם ביד אותם הם שוברים ומנפצים בפראות על הכביש. כל כך בלתי מתחשבים, כל כך חסרי תרבות או נימוס, כל כך גסים כל כך לא רגישים.
התופעה הזו אצלי בשכונה קיימת 12 שנים, אני גרה מול פארק גדול שאליו נערים בסופי שבוע/חגים/ או סתם יום רגיל -באים ומרעישים בלי בושה וללא רסן. הייתי אומרת שחבורת הבנים צריכה גבולות. זה בלתי אפשרי לחייג למשטרה מבעוד מועד. ועד אשר הניידת מגיעה- או שהם כבר בורחים למרחקים כדי שלא יבחינו בהם וימצאו אותם, או שהם באים להפגיז את פצצת הצרחות שלהם לטווח קצר כך שהמשטרה לא תגיע בזמן והם כבר לא יהיו שם- או שהם מגיעים בשעה מוקדמת, מרעישים לאין שיעור- ויודעים שיוכלו להמשיך בכך כי לפני 23:00 לא מסכימים לקבל תלונות על הפרעת מנוחה. עייפתי, הקריאות למשטרה כבר מוצו, הם פנו אליי כבר מספר פעמים בשנתיים וחצי האחרונות וייעצו לי לדווח למישהו ספציפי שיגיע לחלק להם דוחות, נעזרתי בסיוע של אותו כוח, שהוא שייך למרכז השיטור הקרוב לביתי. אך הזמן לא עושה את שלו, הם לא מבינים רמזים.
חבל לי, חבל ומסתכל לגור מול הגינה הציבורית הזו- איך הפכה שכונה נעימה למוקד בילוי אטרקטיבי? שמעתי שאפילו מאיזורים על גבי איזורים שסמוכים הם באים עד אלינו. אינספור שכנים סיפרו לי על מצוקתם וקשייהם להירדם בלילות כשהבנים צורחים ומתפרעים. גם הם הודו שמאסו לדווח.
למה אי אפשר להתחשב? איזה מן חינוך הם קיבלו? איך הם היו מרגישים אילו הפריעו להם בכזו תדירות ועוצמה בלילה?
פשוט חבל.

מעמקים39

New member
מצב הנוער של היום גרוע מאוד

גם במקום מגוריי המצב קשה. ילדים קטנים מעשנים נרגילה וסיגריות. הם הורסים גני שעשועים בלילות, שותים אלכוהול ואפשר להניח שמשתמשים בסמים למרות שלא ראיתי בעיניי. הם מאוד חוצפנים ואין להם כבוד למבוגרים. ממשטרה הם לא פוחדים. למעשה רק האזרחים שומרי החוק פוחדים מהמשטרה. הם תקועים כל היום בפלאפונים שלהם עסוקים בלצלם את עצמם ולתעד כל שניה בחיים, במקום לחיות את החיים. הם לא יודעים לדבר נכון, אחרי כל מילה הם מוסיפים ״כאילו״. למשל: ״אז כאילו הלכתי כאילו למכולת כאילו לקנות כאילו פיתה ואז כאילו אכלתי אותה״. הם כותבים עם המון שגיאות כתיב והספר האחרון שהם קראו בטח היה ״בייגלה״. בקיצור פנינו לאבדון. הדור הזה גמור.

yurikotlvch

New member
אני מאמין שהנוער הוא אותו דבר שום דבר לא הישתנה.

פה אנחנו רואים את טענה העתיקה של"מיעוט הרועש" כן יש נערים שעושים רעש שותים מעשנים שותים אלכוהול(אני מאמין שזה זכותם) והורסים רכוש ציבור(זה פשוט מטומטם אבל הם ילדים) אבל אנחנו מדברים אל מיעוט.
&nbsp
ולמה הוא גרוע יותר מי דורות קודמים? האם אנחנו דור כזה מדהים(אני בן 24) סיגריות אלכוהול וסמים אני בטוח שאנשים בדור שלי עשו את זה וגם דור לפני זה. חוסר כבוד למבוגרים אני באמת לא חושב שזה תופעה חדשה, וכאשר אתם היתם בני 16-18 פחדתם מי משהו?!
&nbsp
לגבי הפאלפונים או לא: היה לנו טלויזה אחרי זה המחשב עכשיו פאלפון וכול דור מקבל את הגימיק שלו, לגבי התעוד של כול שניה מי חייהם אוטוביוגרפיה היתה קיימת ואז שלמדנו לכתוב סלפי קיים מאז 1836 וסלפי הוא בעיקרון דיוקן עצמי אז איפשר ללכת הרבה אחורה.
&nbsp
לסיכום אנחנו לא יותר טובים מי שום דור אנחנו בדיוק אותו דבר כמו כול דור אחר.
&nbsp

pov2

New member
כמובן שהנוער של היום גרוע יותר מהנוער של אז.

הסיבה לכך היא כפולה:
1. התכנים הבלתי חינוכיים, אשר משפיעים באופן בלתי נמנע על תודעת הנחשפים אליהם, זמינים הרבה יותר מבעבר.
2. ההורים, המורים והרשויות, מתערבים הרבה פחות מבעבר כדי לקפד ראשם של הסוררים.
&nbsp
התוצאה: עליה תלולה במקרי האלימות הפיזית, המילולית והשימוש באלכוהול וסמים.
ובהקשר של הסמים- הריטלרין הפך ל"תרופת פלא" בעידוד המבוגרים, אשר נותנים אותה כתחליף חינוך.
"בעיות קשב וריכוז" הם מכנים את בנם המופרע והלא מחונך.
&nbsp
אזכיר שמופרע אלים, נצלן וחוצפן מבוגר
החל דרכו כאלים, נצלן וחוצפן צעיר.
אי לכך- התחזית צפויה להיות קודרת והראשונות לסבול מכך, הן כרגיל- הנשים/ילדות.

מעמקים39

New member
חחח ״בעיות קשב וריכוז״ כך הם מכנים את החוליגן

לפעמים אני רואה כמה האימהות נואשות כבר לקבל את האישור שיש לילד הפרעה, רק כדי שתוכלנה כבר להאשים את ההפרעה בהתנהגות המגעילה שלו ולהסיר מעל עצמן את החובה לחנך. מנגד כמובן יש הורים טובים שלא מעוניינים לסמם ילדיהם בריטלין אבל הם המיעוט.

זו בדיוק המילה. וכשאני מדווחת אני מכנה אותם חוליגנים תמיד

זאת ממש מכה, התופעה הזאת מרגיזה וקשה מאוד לחיות עם זה. אני מיואשת....
נ.ב
צעירות מעולם לא נכללו במפגשים המפוקפקים האלו שמארגנים הפושטקים. אני רואה רק גברים. תמיד.

שתדענה, המילה "גברים" מצלצלת לי רע מאד. כמדברים

על לקוחות זנות מדברים על גברים. כשמזכירים מגלי עריות מדברים על גברים. "גבר" מזכיר לי "קבר". ו"דבר". הפושטקים מאדירים את הכינוי הזה בצעקותיהם זה לזה. אז כשאני אשמע ערס כזה קורא למישנהו "גבר" אומר בקול רם: "שיהיה לך שבר".

לא יודעת איך מנקדים פה, אבל שמעתי שגב כותבים גב (עם פתח למטה

ומפה שגב= ר גבר, תמיד נשען על אישה. כמובן כי גבר צריך אישה כמו שדג צריך מים.

yurikotlvch

New member
איפשר לשאול למה אתם בפרום פמיניזם?

המטרה של פמיניזם זה לעלות את מעמד האישה.
&nbsp
אני לא מבין למה יש פה כול כך הרבה התקפות לגבי גברים, אתם מוצאים שם רע לפמניסטיות.
חבל שאין פה שום סינון.

חזיר מטונף הלוואי יגעו בך זרים כמו שעושים סוטים לבנות

קוזאק מסריח חלאה נבל מנוול טיפש מאוס עוף מפה אם לא טוב לך. עוף.

לא
שיסע מפה הנבל

מעמקים39

New member
שמתי לב שלגברים פה יש יכולת מופלאה

יכולת מופלאה לכתוב דברים מצחינים בנימוס רב. אני מעדיפה את הדרך השניה. לכתוב דברים נכונים בלי הרבה נימוס.

הוא מתגרה בך בצורה פסיבית אגרסיבית

זכרים כמוהו מטשטשים בהצלחה רבה את האלימות מאחורי המלל שלהם והם יודעים לעשות את זה בצורה שתרגיז אותך ואז הם יקראו לך -אלימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה