נורא ואיום...

עלאק איום על חייו ...פפחחח מפגר, לא אמרתי שאני אהרוג אותך

כבר ראיתי שיש לך בעיות בהבנת הנקרא מטומטם, אני מייחלת למותך אבל לא אהרוג אותך. אתה תהרוג את עצמך.

"את רק מוכיחה את הטענה שלי
"

חלאה. עוף מפה!

pov2

New member
הגברים, בדומה לערבים, הרוויחו את תדמיתם הרעה ביושר

ביום שישמע קול ברור מצד הגברים והערבים, כנגד הטרור המיני והלאומני היוצא מקרבם
אז גם ההתקפות נגדם יצטמצו.
&nbsp

yurikotlvch

New member
טוב בדקתי את סטטיסטיקות בין השנים 1989-2005

לגבי תכנים לא חינוכיים למה אנחנו מתכונים סרטים אם אלימות? אם כן מחקרים הוכיחו שאין שום קשר בין צפיה בסרטים אלימים או לשחק במשחקים אלימים, לאלימות במציאות ההפך היא מפחיתה (מקור [URL]http://www.apa.org/news/press/releases/2010/06/violent-video-games.aspx[/URL]), אם זאת באנשים שיש להם בעיות אלימות זה כן מעלה את רמה האלימות אבל פה יש בעיות עמוקות יותר מי תכנים.

לצערי לא מצאתי שום מחקר לגבי הנושא של היתערבות אם זה פחות או יותר (נסכים לא להסכים כי אני לא יכול לאמת בשום צורה את מה שאמרת).

לגבי אלכהול וסמים לפי מכון "הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה" (בישראל). כן בנוער היתה עליה של 5 אחוז בין השנים 92-95 אבל היתה עליה שווה לזה גם אצל המבוגרים (18-40) והם צמודים אחד לשני עד 2005 ששם למבוגרים יש שימוש גדול יותר מי הנוער זה נכון גם לאלכוהול. מקור (http://www.antidrugs.org.il/template/default.aspx?mainCatid=14)

תוצאה: שיש עליה בכול דמוגרפית הגילים בסמים ואלכוהול, אבל אנחנו בני-אדם תמיד צריכים משהו לאשים זה דור הזה או כול סיבה אחרת,
לגבי "בעיות קשב וריכוז" כבר יצאו לפועל תקנון לתיקון הבעיה הזו את ואני לא פסיכולוג אז אני לא יכול לנהל דיון לגבי הנושא הזה (אין לי מספיק מידע ואני לא רוצה להגיד שטויות) אבל בוא לא נשכח לפני לא יותר מידי זמן דיכאון היה מוגדר כמצב רוח ולא כמחלה (והרבה אנשים ניצלו בגלל זה).

מעמקים39

New member
מכירים את הסגנון שלך. סטטיסטיקה. נתונים. מאמרים

זה דור מצויין. לא מחורבן. דור נפלא. פעם היה יותר גרוע. הנה אני אוכיח לכם. הנה זה כתוב. תקראו. אני חכם. מה שכתוב זה חכם. כל מילה כתובה היא חכמה. נכונה. אמינה. אנחנו דור נהדר. שמיים מים ציפורים מצייצות שששש שקט. הכל טוב. ממממממ נעים כאן

yurikotlvch

New member
אף פעם לא ציינתי שהדור מצוין

רק שאין שום הוכחה שהוא גרוע יותר, יש עליות וירידות בין כול דור.
&nbsp
אני חושב שאת לא מבינה איך דיון מתנהל אני אמור להביא מקור ל"טענות" שלי, אני לא צריך להביא מקור אם זה ה"דעה" שלי.

מעמקים39

New member
אני לא מנהלת דיונים עם אנשים מעצבנים

לא מתנצלת יותר על האווירה כאן. האווירה מצויינת מאז שהחלטנו לא לדפוק חשבון לאיך שאנחנו מדברות. אנחנו לא מנומסות כאן. אנחנו בועטות במי שמעז לרמוז שאנחנו לא יודעות לנהל דיונים מנומסים. אנחנו לא נחמדות. לא נחמדות. לא בא לנו להיות נחמדות. גם אתה לא נחמד שכותב בנימוס שאין הוכחה שהדור המחורבן הזה לא ממש מחורבן. אתה לא אמור להביא שום מקור לשום טענה. זה לא מרשים פה אף אחד. להביא מקור לטענה מתאים לפורום בית משפט. שם אתה יכול גם להתלבש בהתאם. כאן לובשים פיג׳מה ואוכלים עוגיות בלילה. אין לנו כוח לדיונים המלוקקים האלה. אז או שתצטרף אלינו או שתפסיק להתלונן כשתחטוף.

pov2

New member
מורים, הורים, תלמידים, מומחים ושרי חינוך

מדברים מתוך נסיון על ההתדרדות של התלמידים ושל המורים (אשר גורמים שוב להתדרדרות התלמידים).
שנית- לטעון שתכנים אלימים ופורנוגרפים לא משפיעים על תודעת הצופה זה קשקוש מוחלט
שהרי כל תוכן (אלים/לא אלים/שיווקי/לא שיווקי) משפיע ברמות שונות, על כל צופה וכמובן שתכנים רעים משפיעים לרעה ותכנים טובים משפיעים לטובה.
&nbsp
אזכיר שבני אדם נולדים כ"דף חלק" והתנהגותם מושפעת מאוחר יותר מהמסרים שקלטו במהלך חיהם.
מסרים אלו לא מועברים רק ע"י מילים של הוריהם אלא גם באמצעות סרטים, ספרים ומשחקי מחשב.
חוקרים שטוענים שאין השפעה כל תודעת הצופים, רק מוכיחים את טענתי (משכבר הימים) שלכל שטות, ימצא מחקר שיגבה אותה
ולנו לא נותר אלא לבחור למי מן החוקרים להאמין.
&nbsp
&nbsp

פוב אני מבינה שאתה משאיר אותו כאן כדי לעמת אותו עם העובדות

אבל הוא גורם פה למשתתפות טריגרים!! בבקשה קצת אחריות!!

yurikotlvch

New member
טוב זאת טענתי לגבי הדעה שלך

זאת מנטליות של קבוצה, אם הרבה אנשים חושבים משהו לא גורם לזה להיות אמיתי, מציאות לא עובדת ככה.
בדקתי את הדוח של משרד החינוך לגבי ציוני בגריות מי 1992-2002, כן הציוני הממוצא בחשבון ירדו אנגלית עלה וזכות לבגריות עלה, מה זה אומר... מיליון דברים אלו במערכת החנוך שבורה אולי הבעיה במורים, הורים, הנוער, אני לא יודע אבל להמציא תשובה לא יעזור לאף אחד. (מקור [URL]https://www.nite.org.il/files/reports/327.pdf[/URL])

וכן אני לגמרה יכול לטעון "שתכנים אלימים ופורנוגרפים לא משפיעים על תודעת הצופה" ובניגוד לך יש לי מחקרים והוכחות, וגבי ב"דף חלק" הקהילה המדעית לא יודעת אם זה נכון, להפך יש ביכוח רציני לגבי זה, היתי אומר 50/50 (הניחוש שלך טוב כשלי)

שום מחקר לא מבקש ממך לאמין בוא, שום טענה מדעית לא מבקשת אמונה, היא מביא מידע שסביר להניח שהוא אמיתי (אף שקראו מקרים נדירים שפוברקו) ולפי המידע שנימצא הוא מוגדר לנכון עד שיצא מחקר שיוכיח אחרת.
משקל ההוכחה נימצא על הצד שמתנגד לטענה.

מעמקים39

New member
יש לי שאלה אליך

האם לדעתך זונות בוחרות להיות זונות או נגררות לעסוק בזנות בגלל חיים קשים שעברו?

yurikotlvch

New member
אני חושב שזה לא שחור-לבן

אני בטוח שרובם הגדול מגיע לשם כנגד רצונם, אם זאת אני לא יכול לדבר בשבילם

למעלה