נוראאא עצובב לי!!!

נוראאא עצובב לי!!!

שלום לכולן, אז ככה חבר שלי בדובדבן עוד מעט חודשיים,כל שבוע הוא יצא הביתה,עד לפני שבועיים שקבעו שדובדבן סוגרים שלושה שבועות. שבוע שעבר הייתה לו השבעה,נסעתי עם המשפחה שלו ועוד כמה חברים היו,הוא הכיר לי את כל החברים והמפקדים שלו:) אבל לא היה לנו זמן איכות לבד לצערי=\ אתמול שלחו אותו לעשות איזה משהו בהרצליה אז ניצלנו את זה ונפגשנו, היה ממש כיף לראות אותוו! אבל השעתיים שלוש האלה ממש לא הספיקו לי! לפני הצבא ההינו כמעט כל יום יחד. קיצר נשאר עוד שבת,ואז עוד שבוע שטח שלא נדבר חמישה ימים בכלל! אנחנו שנה וקצת,אולי אני ישמע מגזימה לחלק מהבנות,אבל זה נורא נורא קשה אנחנו ממש קשורים אחד לשני. רציתי לשתף ואם יש לכן הצעות,עזרה לא יודעת מה איך אתן מתמודדות עם הגעגעוים אני ישמח לשמוע! שיהיה סופ"ש טוב לכולן,מצטערת על החפירה.

XxMidnightxX

New member
אני כל כך מכירה את זה..

(לא חפרת...אין דבר כזה בפורום הזה..) תאמיני לי... חבר שלי סגר לא מזמן 28... זה קשה..מאוד..אנחנו 8 חודשים ביחד ולפני שהוא התגייס לפני חצי שנה יצא שבילינו כמעט כל יום ביחד... השבת האחרונה שהוא סוגר היא הכי קשה...וגם השבוע עד שהוא משתחרר...אני לא אשקר לך... זה בגלל שזה מרגיש שהזמן עובר ממש אבל ממש לאט... בקשר להשבעה שלו...בארועים כאלו אל תצפי לזה שהיה לכם זמן להיות לבד... במיוחד אם גם חברים שלו באו...הוא רוצה להיות עם כולם אבל לא להזניח אף אחד ובגלל זה הוא לא יקח אותך לצד והיה רק איתך כי הוא רוצה להיות גם עם ההורים..אני מבינה שזה קשה אבל את צריכה גם להבין מאיפה זה בא.. גם לא תמיד יש הרבה זמן לתת לכולם צומת לב.. עכשיו לגעגועים..^__^ תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר..זה לא הכי עוזר אבל זה מה שיש... תלכי לבלות עם חברות, תקראי, תציירי, תעשי ספורט, תמצאי עבודה..תעשי כל מה שאת יכולה כדי למלאות את הזמן.. וזה גם בסדר להתגעגע ולבכות לפעמים לחברות אבל שזה לא ימלא לך את כל היום.. אני מקווה שעזרתי...^^"

רוב ה:סיכויים שהוא סוגר עוד שבת!:((((

עכשיו האו התקשר אלי ואמר לי שרוב הסיכויים שהוא סוגר עוד שבת גם השבת הזאת וגם אחת אחריה. אז עכשיו עוד שבועיים,אחרי שנתקנו את השיחה כולי בכיתי אוףף לא מסוגלת לחכות עוד שבועיים. אני מעודדת אותו ואומרת שהכל בסדר אבל זה כ"כ קשה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאפשר לשתף אותך קצת...??

אולי זה יעזור לך קצת לחייך ולחשוב "הייי... החבר שלה סוגר כלכך הרבה!! ושלי לא! מוחעחע" קיצור.. חבר שלי סגר בקו 21. רגיל. היה שם 17 ימים, יום לפני היציאה הביתה נתנו לו עונש לסגור עוד 28 ימים. סבבה. שבוע שעבר ביקרתי אותו בבסיס והייתי איתו משהו כמו 3-4 שעות וגם עם אמא שלו. השבוע לא דיברנו כל השבוע כי הוא היה בשבוע שטח. עכשיו דיברנו ומה מסתבר?? ששבוע הבא ביום רביעי שנגמר לו העונש (שיוצא סה"כ 45 ימים שהוא לא היה בבית, 6 שבתות ברציפות.) אז הוא יחזור לאפטר ביום רביעי ובחזרה לבסיס ביום חמישי. למה? כי כל הגדוד סוגר לשבת גדודית. יופי.. עוד שבת?? כדי שיהיה 7? ואז הוא גם ככה לפי הסדר יציאות שלהם צריך לסגור בשבת שאחרי זה אז יוצא בכלל עווד שבת! 8 שבתות ברציפות.. כמה בכיתי לו. כלכך קשה לי. הוא כבר שנה וחודשיים בצבא ושבוע הבא יוצא שאנחנו ביחד שנה ו9. כלכך כלכך כלכך כלכך קשה.. אני אגיד לך מה.. אני תמיד צחקתי לעצמי על אלה שהחבר שלהן סוגר 21 ו28 פה. באמת. כי חבר שלי תמיד תמיד תמיד סגר רק שבועיים. בתקופת הקורס חובשים היו פעמים שהוא יצא שבועות רצופים ופעם אחת באימון מתקדם סגר 21. זה היה ברור לי שכל זה יחזור אלי כמו בומרנג. שאחרי שצחקתי בלב על כולן (סורי.. לא להעליב אומשהו) אז שחבר שלי יטחון בשביל כל החברים של הבנות בפורום. חבל שאני מפנה את הכעס והדיכאון הזה לאוכל :(

וואייי ת'אמת שזה מעציב אותי.

כי אני יודעת כמה זה קשה,עכשיו במקום לסגור 21 הוא יסגור 28 אווףף זה ממש ממש מחרפןן,ועוד ביום ראשון יש לו שבוע שטח אז שלא נדבר בכלל. איך את מתמודדת? שהוא אמר לי שהוא סוגר אז הוא היה ממש מבואס ואז אמרתי כזה"מההההה"ושתקתי ואז הוא אמר "אל תדאגי יהיה בסדר" ואמרתי לו שאני לא דואגת ויודעת שיהיה בסדר. וכמעט בכיתי לו בטלפון אבל ממש התאפקתי לא לבכות לו. אבל אוףף עוד שבועיים איך אפשר בכלל,ועוד בלי ביקורים זה בכלל באסה!!! אניי אומרת לכן בנות אנחנו צריכות להיות בממשלה ולנהל את החוקים כמו שאנחנו רוצות(; מקווה שיהיה בסדר,כי אני בתקופה על הפנים ההורים בתהליכי גירושים,אני גרה עם אמא ואחותי הקטנה,לא בקשר עם אבא ואחותי הגדולה באה לפה פעם פעמיים בשבוע. קיצר הוא באמת הכי קרוב אלי והכי מבין יותר מכולם. מקווה שהזמן יעבור מהר לכולנו בנות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאוי.. סורי :\

לא התכוונתי להעציב.. האמת שאין לי מושג איך אני מתמודדת עם זה :ם בוכה הרבה לאנשים אבל משתדלת שלהעסיק את עצמי. אפילו הייתי כבר ב3 מסיבות מאז פעם אחרונה שהוא היה בבית חח וכאילו רק בזמן האחרון התחלתי ללכת למסיבות. המ.. גם היו קניתי חומרים ליצירה שזה גם מעביר לי את הזמן. אני סורגת.. ולא יודעת. סופרת את הימים. ואני מהזה מצטערת בקשר להורים שלך - תיהי חזקה.
אני יכולה להגיד לך בוודאות - אחרי שהזמן הזה עובר את בכלל לא קולטת שזה עבר חח כי אני למשל כל בוקר מחדש מרגישה כאילו ""וואו. הוא אתמול התגייס" והינה עברו כבר כמעט שנה וחודשיים מאז. הזמן עובר והשעון מתקתק (שיט.. איך כותבים את המילה הזו?? חח) :)

ליהי1110

New member
אני כלכך מבינה אותך אבל היי!!!!

חבר שלי התגייס לפני חצי שנה לגולני וביום הגיוס הוא הודיע לי שהוא סוגר 21. אחרי זה היציאות שלו היו ככה ככה אבל לא התלוננתי. הפעם היחידה שהייה לו חמשוש הייתי בפולין. אז יצא לנו 28. אחרי זה היציאות היו גרועות אבל לא התלוננתי. ואז הוא עישן בתורנות וקיבל שבת ואחרי זה היה לו 21 לכל הפלוגה אז יצא 28 ואז הוא קיבל עוד עונש אז היה אמור להיות לנו 56. בסוף וויתרו לנו והיה "רק" 35. רוצה לשמוע סיפור מצחיק? ההורים שלי ממש אוהבים אותו ואחותי משרתת בחיל הים בחיפה והוא בבנימינה אז באמצע הביקור אצל אחותי אמא ואבא שאלו את אחותי אם זה בסדר שנלך אליו וברור שהיא הסכימה ונסענו כמו משוגעים ב3 הוא היה צריך להיכנס כבר לבסיס וב2 57 הגענו אליו. נתנו לו חיבוק שאלנו מה קורה וזהו הוא נכנס, אבל בתכלס זה היה שווה את זה =] הרגעים האלה הכי מדהימים בעולם!!!! תדעי שהגעת למקום הנכון להוציא תרגשות ותתסכולים ובאמת שאין כזה דבר לחפור פה!!! אנחנו ביחד שנה וחצי עוד מעט והיינו מחוברים באינפוזיה. אנחנו גרים 10 דקות אחד מהשני אז לא נפרדנו בכלל, מתרגלים בסך הכול, את אף פעם לא תגיעי למצב שלא יהיה לך אכפת ואם כן אז אני מקנאה בך אבל עם הזמן זה פחות כואב =] הדרך שלי להתמודד עם זה זה להשקיע בעצמי יותר, מצאתי עבודה, חידשתי קשרים, אני עושה ספורט ובין לבין חושבת עליו.

....

שראיתי אותו בהשבעה לשעה וחצי,ושלשום ל3 שעות,הם רק גורמים לי להתגעגע יותר ולרצות אותו קרוב אלי,זה כ"כ קשה,אני באמת לא יודעת מה לעשות עם עצמי,אני אפעם לא ההיתי רחוקה ממנו לכ"כ הרבה זמן,אני נ זכרת בימים שלפני הצבא ההינו אחד עם השני כל יום ויום! ואנני ממש שמחה שראית אותו,גם אם זה ל3 דקות! הלוואי שאצלו היו מסכימים לבקר,היה יותר קל ככה,אצלו כבר מהיום הראשון שהוא התגייס הודיעו שאין ביקורים אוףףף!

ליהי1110

New member
מה!?!?! באמת!?!?!?

למה? בסדר אבל אמרו לי שככל שלחייל יש יותר פזם אז הוא מקבל יותר זכויות. נגיד לחבר שלי בהתחלה היה אסור כלום ועכשיו זה השתפר בהתחלה דיברנו רק בתש שלו וגם זה לא תמיד אבל עכשיו אנחנו מדברים כבר כמה פעמים ביום וזה =] זה ישתפר וברגעים קשים תחשבי שזאת רק תקופה ושזה יעבור כמו כל דבר =] חיבוק אוהב

אין לי מושג למה,אני לא מבינה אותם בזה.

באיזה יחידה חבר שלך? ואנחנו מדברים פעמיים ביום,הוא משתדל להתקשר גם בארוחת הצהריים ובת"ש. וחבר שלי עדיין לא סיים את הטירונות,אני מקווה שהוא יסיים יתנו לבקר אותו. בכיתי עכשיו איזה חצי שעה,דיברתי איתו הוא אמר לי שהוא מבואס שהוא הולך לסגור עוד שבועיים. אני מתפללת שיהיה נס או משהו ושהוא יפתיע אותי ויבוא אלי כמו שהוא כבר עשה.(אשליות מתוקות) מה עם חבר שלך יוצא או סוגר? ותודה על העידוד יהיה בסדר בע"ה,אני מקווה.

LiNoY EzRa

New member
חבר שלי מדבר איתי פעם אחת ביום , לפעמים גם זה

והציפיה לטלפון גוברת עוד יותר , אבל אין מה לעשות .. לחבר שלי עד התש אסור לגעת בפלאפון , עד הלילה שהוא לפעמים מדבר מהשק"ש , חמודדדדדד ! :)

למעלה