נוראאא מעליב

טרהלהלה

New member
אחת הבעיות כשהילדים גדלים...

זה שהם משתלטים לנו על המחשב. אי לכך ובהתאם לזאת אני נפרדת ממכם לבינתיים בי גוד בי הפי בי יורסלף בייי...

טל של 4

New member
רגע רגע רגע,

קודם כל לא בורחים!!!! דבר שני יש שתי טל אז למי הכוונה!!! דבר שלישי גם להודעות שלי , והיו הרבה הבוקר, לא הגבת בכלל אז אני צריכה להעלב????

כמעט

New member
אבל...אבל...

אני נשואה ליושבוש אז אני במצב רגיש. אז התחשבות בבקשה... וחוץ מזה... בטח שמטאח שהגבתי... שיבחתי היללתי ואמרתי יאמי יאמי לקפה שהכנת לי...
אז גם לך משעמם? מה נעולל יחד?

טל של 4

New member
יקירתי, מספר כללים לנו בפורום,

והכי חשוב מכולם, פה לא נעלבים!!!חחח קחי בחשבון שרובנו הורים עסוקים ולא כל היום און ליין במחשב. אני מהיוצאי דופן כפי שראית תמיד מוכנה לקשקש, אבל גם אני לפעמים עובדת, עד סוף החודש לפחות..... תמשיכי לכתוב ושלא תברחי לנו!!!!

כמעט

New member
ממש הגעתי בשניה האחרונה...

ממש התקלקלתם פה. מה זאת אומרת לא און ליין 24 שעות ביממה? הפקרות.. אני אומרת לך.. הנט של היום הוא לא הנט של פעם. אוח..אוח.....

nonana

New member
בוקר טוב ואו כל כך הרבה שירשורים

שלא ידעתי היכן להגיד לכולכן בוקר טוב אז קודם כל ברוכה הבאה כמעט- יופי שאת איתנו- ולך מגיע יחס עם ויטמינים אני מבינה
ולכולכן- מקווה שעברתם שבת טובה ונעימה. וכמובן שבוע טוב לכולם

כמעט

New member
כבר כמעט צהריים...

אבל נו... בגלל שאני חדשה פה ועוד על תקן אורחת אני אותר לך הפעם... נכון בחורה טובה אני???

*שיר

New member
ואני אתמול הכנתי לזניה ../images/Emo78.gif

אני כבר לא יכולה לחכות לארוחת ערב ... יאמי....... מי רוצה לבוא?

טל של 4

New member
אני אני אני...

בעלי אחראי על הבישולים בד"כ והוא במילואים. אנחנו "רק" 5 בלעדיו אפשר לבוא

*שיר

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif יש מספיק לכווווווווולם

אבל רק בתנאי שאתם מביאים קינוח!

טל של 4

New member
אפרופו קינוח....יש לי סיפור מצחיק

ביום שישי היה לנועם בגן פעילות לכבוד יום המשפחה (לשעבר יום האם) אני לא יכולתי להגיע אז בעלי הלך. היינו אמורים להביא עוגה אז קנינו (למי יש זמן לאפות) שתי עוגות הבית מצופות שוקולד ומעל מפוזרים עדשים קטנים קונים את זה כבר מצופה ומקושט. בקיצור כל האמהות בגן מה זה התפעלו שבעלי "אופה" והעוגות נחטפו לא נשאר פרור. מסקנה, אל תיבני עלי לקינוח

*שיר

New member
../images/Emo6.gif אל תעלבי, אבל אני ממש שונאת

עוגות הבית
יש לזה טעם של פלסטיק. אבל זה לא פייר, כי בלי להשוויץ (ובעצם למה לא?) אני אופה עוגות מעולות, עד כדי כך שבעלי אסר עלי לאפות עוגות...

טל של 4

New member
להעלב, אני, ממה, את צודקת...

לאפות אני יודעת! למי יש זמן! ילדים אוכלים עם העיניים! ואם זה יפה זה טעים! חכי חכי כשהתאומים בלי עין הרע יהיו בני חמש.....נדבר אז חחחחח

*שיר

New member
5?! תני לי להגיע בשלום לגיל חצי שנה

עדיין לא ברור לי איך עוברים את החצי-שנה הראשונה

נירית1

New member
עוברים שיר עוברים אל תדאגי - אנחנו

כבר עברנו שבעה שבועות ועדיין מתפקדים ואפילו בסדר, ולי יש רק אחד בנוסף לתאומים תראי את טל עם שניים נוספים וכולם שורדים
האמת זה טוב להכין את עצמך לקשה מכל כי אח"כ תגידי זה יותר קל ממה שכולם אמרו לי - לעומת זאת התענוג הוא גדול

*שיר

New member
../images/Emo51.gifנירית! טוב לשמוע! אנחנו

מתכוננים לזה כמו למלחמה.
הקמנו חמ"ל (קנינו
חדש), יש רשימות ציוד ארוכות, גייסנו אנשי מילואים, אגרנו אוכל...

למעלה