נוקיה lumia520

h10eli

New member
נוקיה lumia520

nokia lumia520
הוא טלפון win 8
אני מחפש דרך להתקין instagram
לא מצליח בשום דרך - יש איזה טיפ בשבילי?

BravoMan

Active member
אתה בפורום הלא נכון!

כאן מתעסקים במכשירי iOS, ל-WP.

בכל אופן, חיפוש מהיר מראה שאין אפליקציה רשמית של Instagram עבור Windows Phone, כך שלא תוכל להתקין כזו.

אם אתה מוכן להפקיר את פרטי החשבון שלך בידי מפתחים צד ג', יש יישומים חלופיים שמתחברים לאותו שרות:
http://www.windowsphone.com/en-us/search?q=instagram

Y. Welis

New member
איזו הבעת זילזול מצד אינסט'! מדהים

החברה היא של פייסבוק, ואחוז לא קטן מהמניות שלה בידי MS, שהיתה מהראשונות להשקיע בה. מדהים שלא פיתחה עדיין.

בדיעבד, נראה שהיה עדיף ל-MS לקנות את בלאקברי.

BravoMan

Active member
זה לא זלזול, זה הגיון עסקי בריא...

פיתוח ל-WP הוא בזבוז זמן וכסף.

כמה זמן המערכת כבר בחוץ?
ומה נתח שוק שלה?

וזה למרות שכל הכוח השיווקי של MS מאחוריה, ואפילו גייסו את אחת מחברות הטלפוניה הטובות בעולם (או לפחות אחת שהיית כזו) לייצר את מכשירי הדגל.

AYELET1

New member

Y. Welis

New member
אילו אני במקום MS הייתי מאיים למכור את הנתח

שלי בפייסבוק... היה ממריץ אותם מהר מאוד לכתוב אפ'.

בסופו של דבר על זה המערכת תקום או תיפול. למרות שאחוזי השימוש עלו בה, עדיין החנות מצומצמת.

BravoMan

Active member
ואם אני הייתי חברות טכנולוגיה

סיניות \ קוריאניות \ טיווניות הייתי עשה חרם על ארה"ב ומחזיר אותה לעידן האבן, בגלל כל צרות הפטנטים.

אבל ככה לא עושים עסקים.

Facebook נמצאת במצב הרבה יותר טוב מ-MS כך שאם זו תחליט למכור את חלקה, היחידה שתפסיד תהיה MS עצמה.

במיוחד עם Goole תחליט לזרוק כמה מיליארדים ולרכוש אותו :p

Y. Welis

New member
פייסבוק לדעתי נמצאת על בועה. לכן מחליפה ללא

הרף את מודלי הפרטיות והפירסום שלה.

אם MS יחליטו למכור את הנתח שלהם, מניית פייסבוק תצנח. זה כמו איום.

גוגל לא תרצה לקנות אלא לחסל. יאהו אולי כן. יש להם תיאבון לאחרונה.

BravoMan

Active member
הלוואי!

פייסבוק לא נמצאת על בועה - היא נמצאת על אוצר.
האוצר הוא מילארד+ משתמשים שלה, שלא עוזבים אותה למרות כל הפרות הפרטיות והפרסומות.

כשאני אומר לאנשים שאין לי פייסבוק ואין לי שום כוונה לפתוח אחד, מסתכלים עלי כאילו נחתתי מכוכב אחר.

אל תשכח שעסקי האינטרנט מתפתחים מאוד מהר.
חברה שאינה גמישה עם מודל הרווח שלה לא תשרוד הרבה, וזו אגב אחת הסיבות ש-MS לא מצליחה להתברג לשווקים חדשים כמו הסלולר - היא חברה מאוד קשיחה שנדבקת למודלים ישנים ולא רלוונטיים.

השיטות של MS אולי עבדו כשתוכנה הגיע על חתיכות פלסטיק ארוזות בקרטון והיה צריך משאית כדי להביא אותה לחנות פיזית, אבל הן מגוחכות היום.

גם Google מאוד גמישה - יש מי שקורא לזה "לירות לכל הכיוונים", ויש די הרבה שירותים שלה שכשלו וממשיכים להיכשל, ועדיין תראה את הגודל שלה.

זה משום שגם השיטה שלה עובדת - היא מסננת את מה שלא טוב ומוצאת את הפנינות הבודדות שמכניסות רווח.

Y. Welis

New member
אבל בעוד שגוגל מציעה תמורה ישירה

שירותי חיפוש, מייל, איכסון, קריאייטיביות (דוקס, יוטיוב, פיתוח), פייסבוק מציעה רק חוויה חברתית.

המידע שבה שווה לה, רק כל עוד הוא מעניין את המפרסמים. ברגע שהוא לא יעניין אותם, היא תיקרוס. לכן היא בועה.

BravoMan

Active member
"רק" חוויה חברתית???

אתה מודע לזה שיש אנשים בעולם עם 0 חברים אמתיים בשר ודם ומאות או אלפי "חברים" ב-FB?

אבל לא צריך להקצין - קח כל אדם שאתה מכיר, ונסה לנתק אותו מה "רק" חוויה הזו.
בוא נראה מה יקרה.

מבחינה טכנולוגית, FB לא חידש שום דבר. כל מה שהוא עושה ניתן לעשות עם שירותים אחרים: מייל, צ'אט אתר אישי, בלוג, טלפון פשוט.

אבל אנשים כבר מושקעים בתוכו. כל העולם שלהם שם.
אנשי קשר, תמונות, הישגים במשחקים.
זו הצורה לתאם כל דבר החל מטיול עם הכלב עד למחאה החברתית שתנסה להפוך את המדינה.

אז למה לכל הרוחות כל הכמויות העצומות של מידע שהמשתמשים שופכים לשם בצורה וולנטרית לגמרי יפסיקו לעניין מפרסמים, במיוחד שהיום יכולות עבוד של אותו מידע והפקת שימושים ממנו רק צומחות, עם הוזלה של כוח עבוד ומקום אחסון?

תראה, אני הייתי הראשון שהיה חוגג עם הזוועה הידועה כ-Facebook היית קורסת ונסגרת, אבל זה פשוט לא יקרה, לפחות לא עד שיופיע הדבר הבא שיאפשר את כל מה ש-FB מאפשר בצורה יותר טובה ועוד יוסיף על זה.

MS יכולה למכור ולקנות מניות שלהם עד מחר, אבל כל עוד ל-FB יש את המשתמשים שלה, הערך שלה לא ילך לשום מקום.

Y. Welis

New member
עדיין חוויה חברתית. לדעתי החיבור שלה לסמרטפון

היה ה-BOOST העיקרי. איפשר לראשונה לשתף את החוויות שלך מחוץ לבית, עם שאר העולם.

אבל כשרוצים לבנות תוכן למשהו קצת יותר רציני, נתקלים בבעיות. האתר לא נוח בצורה בלתי רגילה לכך (למשל בארץ אתרי התוכניות של 88FM). מוזר בעיני שיש שחושבים שהוא שימושי גם לזה.

בינתיים הטרנד נמשך, בעיקר בגלל החיבור היעיל לסמרטפון. אבל אם תהיה אלטרנטיבה אחרת - יעברו אליה. פלטפורמות כמו וואטסאפ כבר מראות סימנים כאלה. גם הטוויטר מתרחבת מהר יותר.

BravoMan

Active member
אתה קצת לא עקבי:

אתה מדבר על כך ש-FB לא נוח לבניית אתרים של תוכניות רדיו (לא מפתיע כי הוא לא פלטפורמה לבניית אתרים, אבל הוא בהחלט הפלטפורמה הכי טובה היום לצבירת רייטינג), אבל אז מדבר על עליה של whatsup ו-Twitter שהם יהיו עוד יותר גרועים לזה, כי שם זה בכלל בלתי אפשרי.

אבל בוא נעזוב רגע את המתחרים.
מה זה בדיוק "תוכן רציני"?
מי בונה אותו? למה?

כל הנקודה ב-FB (כמו גם באתרים קטנים משמעותית כמו הפורום הזה) הוא שהתוכן "לא רציני".
זה תוכן שגולשים מביאים, לא חברות הפקה.

בשביל "תוכן" רציני יש את המדיה הוותיקה - טלוויזיה, רדיו, עיתונים.
אבל הם לא יאפשרו לחבר שלך לשלוח לך סרטון של בחור שנכשל בקפיצה על קרש ומחץ את ה-"אזור הרגיש" שלו.

ולצערנו, את רוב האוכלוסייה סרטון כזה, ועצם יכולת הפצה שלו, יעניינו הרבה יותר מאשר הקשקושים שאובמה מוכר עכשיו למדינה שלו כדי לתרץ את זה שה-"אזור הרגיש" שלו ריק מתוכן (אם אתה מבין למה אני מתכוון).

בכל מקרה, חיפוש מהיר ב-Google מעלה את האתר הזה:
http://whoownsfacebook.com

בהנחה שהנתונים שם מדויקים, החלק ש-MS מחזיקה הוא זניח, מה שמחזיר אותנו לתחילת הדיון הזה - אין להם שום כוח להכריח את FB לפתח משהו לפלטפורמה הכושלת שלהם.

noa_f

New member
חייבת להסכים עם בראבו. למיליוני אנשים,

פייסבוק הוא האינטרנט. נקודה.
ויש מיליוני אתרים ושירותים אחרים שמסתמכים עליו: אם לצרכי לוגין (ומידע על המשתמש) ואם לצרכי אפליקציות שרצות בתוכו ואם לצרכי העלאת הערך שלהם עצמם (ע"י לייקים, טראפיק, קישורים וכו').
ואלו שירותים שגם אם השימוש שלהם בפייסבוק יעלה להם פעם קצת כסף, זה עדיין יהיה להם שווה.

פייסבוק לא יכולה ליפול כ"כ מהר. אגב, גם מייקרוסופט לא. אפילו נוקיה עדיין קיימת, 7 שנים אחרי שהפכה לכמעט לא רלוונטית. גופים גדולים כאלה גוססים לאט לאט.

shoosh2607

Member
מנהל
יש פלטפורמה שמאפשרת את כל מה שפייסבוק

ויותר מזה - גוגל+.
במסגרת קורס רשתות חברתיות שלמדתי התברר שלגוגל + יש הרבה יותר יכולות (כולל העבודה שהיא יותר טובה למשתמשים עיסקיים כי היא נסרקת ע"י גוגל), והשאלה שעלתה היא אז למה אין לה משתמשים?
התשובה היא שהיא יצאה מאוחר מדי ורוב האנשים כבר בפייסבוק וכל החיים שלהם שם - אז עכשיו הם יעברו?

noa_f

New member
לא רק. כמו שאת אומרת, היא מתאימה למשתמשים

עסקיים. בזמנו היא גם התאימה רק לאנשי טכנולוגיה גיקיים במיוחד.
הם קצת שיפרו אותה, אבל עדיין - העולם כבר מצא משהו אחר וגוגל פלוס לא נותנת איזשהו קילר-פיצ'ר.
בנוסף, כמו עם כל מוצרי גוגל, אתה חייב חשבון גוגל כדי לפתוח בה עמוד. ואתה לא יכול לקשר את חשבון הפייסבוק הפעיל שלך (גוגל ופייסבוק לא משתפות מידע)

shoosh2607

Member
מנהל
היא לא רק לעיסקיים

היא גם לעיסקיים.
גוגל נתנו קילר פיצ'ר (המעגלים) אבל פייסבוק העתיקו אותו מיד (הרשימות).
כל דבר מיד מועתק (כולם מעתיקים מכולם) ואף אחד לא יזוז כשנותנים לו את מה שהוא רוצה.
שני פיצ'רים חדשים בפייסבוק הועתקו לאחרונה מלינקדאין ומטוויטר....
וממה שקראתי, כבר ניתן לפתוח ללא ג'ימייל או חשבון גוגל.

noa_f

New member
היא עדיין טכנית מדי והמשתמשים שלה הם אנשים

טכניים. היא עוד לא תפסה אצל הקהל הרחב.
והשאלה היא: מדוע שתתפוס? למה שמישהו יעבור לשם מפייסבוק?

shoosh2607

Member
מנהל
או! זאת בדיוק השאלה!

היא לא טכנית בכלל - היא בדיוק כמו פייסבוק.
למה אף אחד לא עובר? עניתי על זה בתגובה הראשונה שלי

shoosh2607

Member
מנהל
וד"א - בארצות הברית היא תופסת לא רע

אבל פה גם טוויטר לא תופסת...

למעלה