היה לי שימוש רק עם ה- K-Jam
וזה אחלה מכשיר, פה ושם יש את החסרונות שלו. אני אף פעם לא השתמשתי בטלפון חכם אחר חוץ מ- WM (וזאת אומרת שאין לי ניסיון בסימביאיין). אני מציע לך לקרוא סקירות של 2 המכשירים, אני אתן לך פה חוות דעת קצרה על ה- K-JAM. המקלדת שלו - לפי דעתי זה חיסרון שהיא בעצם סליידר כי זה "מפרך" לפתוח את הסליידר ולחכות להיפוך המסך, ולכן התעצלתי לפעמיים להשתמש במקלדת המובנת למרות שהיא הייתה קיימת שם. ב- E61 (וב- IPAQ 65XX) לעומת זאת, המקלדת היא מול העיניים. בכל זאת, אין להתעלם מהיתרון שקיים במקלדת מובנת. מעבד - המכשיר "דאי" איטי. אם אתה נשאר עם התוכונות הקיימות על המכשיר אתה תסתדר כל עוד לא תעמיס עליו עם הרבה תוכנות. אני לא יודע איך זה עם ה- E61. תחשוב על זה שמעבד חלש יותר מביא לך יותר זמן חיים לבטרייה של המכשיר. אם יש לך עוד תקציב אולי תלך על דגמים מתקדמים יותר של HTC עם מעבד חזק יותר. סוללה - כמו שאר מכשירי HTC (ובניגוד למכשיר שלי) הסוללה יכולה להחזיר הרבה הרבה אבל הרבה זמן. (כמו מיקודם, אני לא יודע איך זה ב- E61). אל-חוטי - ה- WIFI וה- BT הם אחלה. חבל שה- WIFI הוא רק על b, ורשת שעובדת רק על g לא תוכל להתחבר אלייה. הממשק של ה- BT במכשירי HTC (כולל K-JAM) הוא לא הכי נוח.... ושימושי... קשה להסביר את זה. מניסיון עם הממשק שלי (גם דריברים) ועם ה- ASUS A730W זה פשוט עולם אחר (הכוונה ליותר טוב). word - תבין שאתה לא תלך ותכתוב מסמכים שלמים ב- PPC. אתה יכול לקרוא שם מסמכים ולכתוב קצת. אני לא נזכר בעוד דברים ממש בולטים, אבל... תזכור שה- K-JAM הינו PPC שזה אומר תמיכה טובה יותר ב- outlook & word (לפי דעתי לפחות) וכך גם עם תוכנות צד שלישי. בנוסף, תזכור של- K-JAM יש מסך מגע ול- E61 אין. אני לא השתמש אף-פעם ב- SP (smartphone) אז אני לא יודע איך זה, אבל אני מנחש שזה דאי שונה. בכל מקרה, אני מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה....