נוקיה E61 או K-JAM

נוקיה E61 או K-JAM

אני שוקל על מכשיר סלולרי משולב כף יד. עיקר שימוש שלי אנשי קשר פגישות וטקסטים בוורד

tzafrirs

New member
היה לי שימוש רק עם ה- K-Jam

וזה אחלה מכשיר, פה ושם יש את החסרונות שלו. אני אף פעם לא השתמשתי בטלפון חכם אחר חוץ מ- WM (וזאת אומרת שאין לי ניסיון בסימביאיין). אני מציע לך לקרוא סקירות של 2 המכשירים, אני אתן לך פה חוות דעת קצרה על ה- K-JAM. המקלדת שלו - לפי דעתי זה חיסרון שהיא בעצם סליידר כי זה "מפרך" לפתוח את הסליידר ולחכות להיפוך המסך, ולכן התעצלתי לפעמיים להשתמש במקלדת המובנת למרות שהיא הייתה קיימת שם. ב- E61 (וב- IPAQ 65XX) לעומת זאת, המקלדת היא מול העיניים. בכל זאת, אין להתעלם מהיתרון שקיים במקלדת מובנת. מעבד - המכשיר "דאי" איטי. אם אתה נשאר עם התוכונות הקיימות על המכשיר אתה תסתדר כל עוד לא תעמיס עליו עם הרבה תוכנות. אני לא יודע איך זה עם ה- E61. תחשוב על זה שמעבד חלש יותר מביא לך יותר זמן חיים לבטרייה של המכשיר. אם יש לך עוד תקציב אולי תלך על דגמים מתקדמים יותר של HTC עם מעבד חזק יותר. סוללה - כמו שאר מכשירי HTC (ובניגוד למכשיר שלי) הסוללה יכולה להחזיר הרבה הרבה אבל הרבה זמן. (כמו מיקודם, אני לא יודע איך זה ב- E61). אל-חוטי - ה- WIFI וה- BT הם אחלה. חבל שה- WIFI הוא רק על b, ורשת שעובדת רק על g לא תוכל להתחבר אלייה. הממשק של ה- BT במכשירי HTC (כולל K-JAM) הוא לא הכי נוח.... ושימושי... קשה להסביר את זה. מניסיון עם הממשק שלי (גם דריברים) ועם ה- ASUS A730W זה פשוט עולם אחר (הכוונה ליותר טוב). word - תבין שאתה לא תלך ותכתוב מסמכים שלמים ב- PPC. אתה יכול לקרוא שם מסמכים ולכתוב קצת. אני לא נזכר בעוד דברים ממש בולטים, אבל... תזכור שה- K-JAM הינו PPC שזה אומר תמיכה טובה יותר ב- outlook & word (לפי דעתי לפחות) וכך גם עם תוכנות צד שלישי. בנוסף, תזכור של- K-JAM יש מסך מגע ול- E61 אין. אני לא השתמש אף-פעם ב- SP (smartphone) אז אני לא יודע איך זה, אבל אני מנחש שזה דאי שונה. בכל מקרה, אני מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה....

kזאבי

New member
למה לא לכתוב מסמכי וורד?

אני כותב מסמכים לא קצרים בtytn

AYELET1

New member
מסכימה עם הנכתב

חובסר מסך מגע עלול להפריע הסליידר של ה-KJ מעצבן בצורה מדהימה ה-BT מסמר שערות 2 המכשירים לא נשמעים לי דבר היסטרי

2cookie

New member
לא ראיתי סליידר טוב יותר במימדים

כמו של ה-KJAM. ה-BT דווקא היה נורא מגניב עם מחשבוש כאוזניה

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif אתה לא תאמין...

לא ביצעתי הפרדה בינהם ואחרי מספר ימים אני מחייגת בKJ ולא שומעת כלום... לעומת זאת מהצד (של מחשוש נשמעים קולות..............
הסליידר מחריד. אני כמעט ואינני פותחת אותו. קח בחשבון שלכל פתיחת סליידר יש לפתוח את הנרתיק ולהזהר לא לרסק עם המכסה שלו את מסך המכשיר. בעעע

TulXP

New member
אני לעומתך משתמש נונן-סטופ במקלדת

והיא אחד הדברים הנוחים ביותר במכשיר הזה ! נשלפת ברגע וכל כך אלגנטית.... אגב, על איזה נרתיק את מדברת (ואיזו סכנת שבירת מסך ?) היתכן שרכשת עבורו נרתיק מאוד לא טוב, שלא מאפשר שליפת מקלדת? אגב, אני משתמש בנרתיק המקורי, כך שהטלפון אצלי ביד הוא לגמרי משוחרר מאקסטרות. הWIFI עובד בG בלי בעיות. (אגב, איילת אם אין לך בעיה לצרוב ROM אני אשלח לך ROM - מטוס ונשמע את דעתך מאוחר יותר , מה את אומרת ?)

AYELET1

New member
עומרי כבר ענה לך בעבר שמה שיש

למכשיר זה אותו רום שלך הטלפון של עומרי הנרתיק מאלומיניום תעופתי הבנתי שזה הנרתיק היחיד המאפשר שליפת מקלדת ללא שליפת המכשיר נוחות של סליידר זה דבר אינדווידואלי ראה את דברי צפריר

TulXP

New member
אנחנו לא משתמשים באותו ROM אבל

ניחא,.... (הROM שלי הוא עדיין ביטא)

TulXP

New member
אגב נרתיקים, יש לפחות שני

עור שאפשר להשתמש במקלדת איתם: של ברנדו : http://mobile.brando.com.hk/BWi-MateK-JAMLeatherCase.php של proporta : http://www.proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=1402&t_mode=des האמת היא שנתקלתי בעוד כמה אבל אלה המוצלחים (למרות ששל ברנדו מכוער בעיני). לילה טוב טל

ramif

New member
אפשר להפוך את ה WIFI ב K-JAM ל g

הי אפשר להפוך את ה WIFI ב K-JAM ל g במקום b. שינוי קטן ברגיסטרי - יש תוכנות שמאפשרות זאת. לגבי המהירות - יש תוכנות שמאיצות את המעבד.

למעלה