נוצר הרושם כי...

סבבב

New member
נוצר הרושם כי...

יש כמה וכמה וכמה וכמה חברים בפורום שטרם הצביעו לסקר החדש. הסקר בוחן את עמדתכם לגבי מפלגת הגייז הישראלית (מג"י) המתעתדת לרוץ בבחירות הבאות... אז איך מצביעים? זה פשוט מאוד - בסרגל הכחול למעלה נמצאת המילה סקר, לוחצים עליה - ומצביעים. (ההצבעה היא אנונימית ואין יכולת לדעת מי הצביע ובעד מה...) אז יאללה, למה אתם מחכים? מי שמצביע - משפיע...

סבבב

New member
זה לא קשור אליי או לפורום...

כמדומני אסף אסף את הכסף ופועל בעניין...

אני חושב שהרבה אנשים פה לא מודעים ל

מפלגה ולא יודעים למה היא קיימת מי שיכול לרשום מידע. תודה.

מנסון1

New member
אני רק חושש

שכשיכנסו למפלגה בכנסת הם גם יתחילו להטריד בחורות.
אפילו אצל הגמלאים זה קרה

מנסון!!! ../images/Emo24.gif

לאן נעלמת לנו כל כך הרבה זמן??? הפורום בלי מנסון לא היה כמו הפורום עם מנסון! אנא! אל תעשה זאת שוב. כל הפורום הרגיש בחסרונך ואתה אפילו חלא טרחת לעדכן אותנו, מה קורה אתך. שיהיו לך חיים ארוכים ובריאות ואל תעזוב אותנו עוד! רעות מצפה לך עם שובה מחו"ל ויום אף היא תאהב אותך במיוחד, לאחר ששמעתי מאחורי הפרגוד, שהיא עומדת לרשת את ה"אדום" שלך...

סבבב

New member
ואם באדום עסקינן...

אז מנסון יקירי, כל זמן שלא היית לא לקחתי לך את האדום, אבל עכשיו כשאתה פה, אז אני מכריז על כך שבקרוב תראו פה כנראה שני אדומים חדשים... בן ובת...

ואהו!!!

מי זאת הבת? לא קשה לנחש. אבל הבן? תל אביבי נעלם לנו מהאופק וחבל. דווקא הייתי שמח מאוד לו היה זוכה בתואר. אז מה נשאר לנו? דיקיי?! הייתי מברך גם אותו בשמחה אבל ליבי אומר, שהשתתפותו בפורום עדיין לא כל בולטת. אז מי זה יכול להיות? קשקוש (איזה קשקושון? קשקוש גדול מאוד!)?! הוא נראה לי קצת מסוכן. בעצם, בשביל מה צריך שני אדומים? אהה! האחד למנסון, שיקבל בחזרה את התואר לאחר שיתחייב לא לעזוב אותנו עוד, והשנייה היא יקירתנו יוםשדווקא נחבאת מזה מספר ימיםאבל יש לה גם איזשהו חשבון אישי איתי כנראה... יום! סבבב קורא לך!

אם אתה מנסה לרמוז

רמז כלשהו, דע לך, שאני עלול לבסוף לברוח להרי האלפים. אין כמו יום ראויה לאדום בעיניי, אך אם יש לך מועמד אחר, אברך גם אותו.

סבבב

New member
יש מספיק מועמדים...

אתה הבהרת מספיק פעמים שאינך רוצה בכך, ולכן אתה לא תהיה אדום על אף שאתה עומד בקריטריונים... ולגבי האדמת שני החברים - זה ייקח קצת זמן עקב מחלתו של מנהל האשכול שאמור לעשות זאת עבורנו... עמכם הסליחה ותודה על הסבלנות...

למעלה