נוצרה לי בעיה קטנה...........

shukyn

New member
נוצרה לי בעיה קטנה...........

עשיתי HARDRESET והכל עלה כמו שצריך והפאלם עובד יפה ומהר. אבל, דבר מוזר קורה. כשאני מכניס אירוע ורוצה לעשות אותו אירוע חוזר בכל שבוע או חודש, הוא לא מקבל אותו ועושה לי CRASH. יש למישהו רעיון לפתור הבעיה.

שוקי, הורד את dbScan החינמית

המעולה. מוצאת שגיאות ב-Datebook records שהן המקור לבעיות כאלו. לאחר שהתוכנה מוצאת אתה יכול למחוק אירוע שגוי כזה. הערות: חשוב מאד (וקרא את ההסברים בתוכנה) 1. אל תפעיל את הכפתורים: Clean up shortcuts, INIT Shortcuts, Reset Datebook beaming (reset datebook beaming קשור למי שמשתמש ב-Datebk3/4 - אם יש לך, אז קרא בהסברי התוכנה i) 2. לאחר שסיימת את התיקונים עם התוכנה ולפני הסינכרון שנה ב-hotsync manager את Datebook לדריסה של ה-Palm desktop ע"י הפאלם.

shukyn

New member
הורדתי והתקנתי ולא עזר כלום. מחר...

אצלצל לכלנית ואבקש את עזרתם. אולי שם יודעים.

אני מקווה שהפעלת ונתת לתוכנה לחפש

אירועים שגויים ואז מוחקים אותם. אחרי זה חייבים דריסה וסינכרון. על כל פנים אם התוכנה לא עוזרת כלנית צריכים לתת תמיכה ואני מאמין גדול בניצולה. בהצלחה

shukyn

New member
מיכאל, פעלתי כראוי ואכן מחקתי את...

מה שהיה צריך וגם שיניתי כך שהפאלם ידרוס את המחשב. אבל כשניסיתי לעשות אירוע חוזר זה קרה שוב. דרך אגב כשאני עושה את זה על המחשב ומסנכרן לפאלם, זה יוצא בסדר.

_אלי_

New member
לי הייתה בעיה זהה...

הלכתי לכלנית, הם טענו שזהו באג בעברית שנוצר בחלק מהמכשירים בהם מותקנת הגרסה הראשונה של עברית לפאלם 505. הם תיקנו את הבעיה תוך 10 דקות ומאז לא חזרה.

למעלה